طرز تهیه باقلا قاتق با لوبیا کشاورزی (پاچ باقالا) و شوید تازه

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

غذاهای شمالی به داشتن تنوع و خوش طعم بودن معروف هستند و معمولا هم از مواد پرخاصیت آماده می شوند. یکی از غذاهای خوشمزه شمالی باقلاتق است که به آن خورشت گل در چمن نیز گفته می شود. این غذا بسیار خوشمزه است و طرفداران زیادی دارد.

با یک آموزش آشپزی دیگر از مینویسم، طرز تهیه باقلا قاتق با لوبیا کشاورزی (پاچ باقالا) و شوید تازه را براحتی یاد خواهید گرفت. همچنین با 10 غذای خوشمزه ایرانی در شهرهای مختلف آشناشوید.

طرز تهیه باقلا قاتوق با لوبیا کشاورزی و باقالی سبز

طرز تهیه باقلا قاتوق با باقالی سبزشاید برای شما سوال شود که لوبیای باقلا قاتق چیست و چگونه می توان آنرا تهیه کرد. باقالی خورشت یا خورشت گل در چمن، با لوبیا مخصوص باقلا قاتوق به نام لوبیا کشاورزی (در زبان رشتی پاچ باقالا) آماده می شود و در خواربار فروشی ها موجود است.

طرز تهیه کوکو بادکوبه شمالی خوشمزه به روش گیلانی ها

مواد لازم برای پخت باقالی قاتق با باقالی سبز

  • لوبیا کشاورزی باقلا قاتوق: 3 پیمانه
  • شوید تازه: 1 پیمانه
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • سیر: 3 حبه تازه
  • ادویه ها شامل: نمک، زردچوبه، کمی فلفل

طرز تهیه باقلا قاتوق با مرغانه

1 – برای آماده کردن باقالی خورشت یا خورشت گل در چمن، بعد از پوست کندن لوبیا باقلا قاتوق، آنها را از وسط دو نیم می کنیم.

2 –  سیرهای خرد شده را تفت می دهیم و بعد از اینکه تغییر رنگ داد، لوبیا کشاورزی باقلا قاتوق را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.

3 – حالا شوید تازه، و کمی نمک و زردچوبه به مواد اضافه می کنیم و بخوبی تفت می دهیم.

4 – در این مرحله از طرز تهیه باقلا قاتوق با مرغانه، کمی آب به مواد اضافه می کنیم و  بعد از 20 دقیقه، تخم مرغ هارو به باقالی خورشت یا خورشت گل در چمن اضافه می کنیم و بعد از پخته شدن تخم مرغ ها، باقالی قاتق ما آماده ست.

طرز تهیه مرغ شکم پر خوش مزه با رب انار در فر

چند نکته کاربردی و موثر در پخت باقلا قاتوق با باقالی سبز

  • در طرز تهیه باقلا قاتوق با مرغانه، تخم مرغ را نباید زیاد هم زد.
  • در تهیه باقلا قاتق با لوبیا کشاورزی (پاچ باقالا) و شوید تازه، مقدار شوید نباید زیاد باشد. در غیر این صورت طعم تلخی پیدا می کند.
  • باقالی خورشت یا خورشت گل در چمن را بدون تخم مرغ هم می توان تهیه کرد.
  • در طرز تهیه باقلا قاتوق مجلسی حتما لوبیا کشاورزی باقلا قاتوق را از شب قبل خیس کنید. ( در صورتی که لوبیا مخصوص باقلا قاتوق تازه باشد نیازی به این کار نیست.)
  • لوبیا کشاورزی باقلا قاتوق یا پاچ باقلا به دو شکل وجود دارد. ( یک نوع آن دیر پز است)
  • برای پخت باقلا قاتق با لوبیا کشاورزی (پاچ باقالا) و شوید تازه حتما از لوبیا مخصوص باقلا قاتوق استفاده کنید و لوبیا دیگری را جایگزین آن نکنید.
  • در کنار باقلا قاتق مجلسی، ماهی شور، زیتون پرورده و سیر ترشی نیز قرار داده می شود.
نظرات