Take a fresh look at your lifestyle.

طرز تهیه چلو بوقلمون مجلسی (همراه با نکات دستوری مهم)

چلو بوقلمون یکی از غذاهای خوش عطر و طعمی می باشد که برای میهمانی ها نیز می توان این غذا را تهیه کرد. برای آشنایی با طرز تهیه چلو بوقلمون ادامه مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه چلو بوقلمون

پودر سیر 1/5 قاشق غذا خوری
بوقلمون 300 گرم
نمک، فلفل سیاه
پاپریکا و زرد چوبه
یک قاشق چایخوری
پودر هلنصف قاشق چایخوری
زعفران دم کرده به مقدار لازم
زرشک 3 قاشق غذا خوری
شکر دو قاشق غذا خوری
پیاز 1 عدد
روغن زیتون و آبلیمویک قاشق چایخوری

طرز تهیه چلو بوقلمون

  1. مرحله اول

    برای تهیه چلو بوقلمون ابتدا گوشت بوقلمون را خرد کنید. به صورت یکسان و هم اندازه، سپس در یک ظرف مقداری روغن زیتون را همراه با آبلیمو، نمک، فلفل و زعفران مخلوط کنید و گوشت ها را در آن بریزید و خوب هم بزنید. سپس برای دو ساعت درون یخچال قرار دهید.

  2. مرحله دوم

    پیاز را نگینی خرد کنید و درون تابه مقداری روغن بریزید، زمانی که داغ شد پیاز را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید تا سرخ شود.

  3. مرحله سوم

    مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کرده سپس مقداری نمک و زعفران نیز به آن اضافه می کنیم.

  4. مرحله چهارم

    به اندازه نصف قاشق چایخوری کره به پیاز اضافه کنید سپس گوشت های مزه دار شده را از یخچال خار کنید و به مواد اضافه کنید.

  5. مرحله پنجم

    گوشت ها را درون پیاز و کره به خوبی تف می دهیم تا حسابی پخته شود و طعم مواد آن نیز با هم ترکیب شود. یک فنجان آب به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با شعله کم پخته شود.

  6. مرحله ششم

    در این مرحله برنج را آماده می کنیم بعد از اینکه چند دقیقه جوشید برنج را آبکش می کنیم و ته قابلمه مقداری روغن ریخته سپس ته دیگ نان و یا سیب زمینی قرار می دهیم. سپس برنج را دم می کنیم و روی آن مقداری روغن و یا کره می ریزیم.

  7. مرحله هفتم

    در یک تابه مقداری کره ریخته سپس زرشک را همراه با شکر و زعفران کمی تف می دهید. اگر دوست داشته باشید می توانید خلال پسته و یا بادام نیز استفاده کنید.

  8. مرحله آخر

    بعد از اینکه برنج دم کشید مقداری از برنج را همراه با زرشک خلال ترکیب می کنیم. سپس در یک ظرف کمی برنج سفید و روی آن گوشت بوقلمون می ریزیم و در آخر روی گوشت زرشک و خلال را اضافه می کنیم.

نکات مهم برای تهیه چلو بوقلمون

  • استفاده از شکر برای تف دادن زرشک به صورت دلخواه می باشد برای اینکه طعم ترش و شیرین پیدا کند شکر به آن اضافه می کنیم.
  • استفاده از خلال برای تهیه چلو بوقلمون اختیاری است برای زیباتر شدن غذا می توان از آنها استفاده کرد.
  • زیر شعله بوقلون را در حالت ملایم قرار دهید زیرا اگر زیاد باشد آب آن خشک می شود.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.