طرز تهیه بادام زمینی روکش دار خانگی؛ خوشمزه و پرطرفدار
بادام زمینی روکش دار نوعی بادام زمینی با روکش پفکی و خوشمزه می باشد که طعم فوق العاده ای دارد. این بادام زمینی به شکل گسترده در ایران تهیه می شود و بر خلاف تصور طرز تهیه ساده ای دارد و به راحتی در منزل قابل تهیه است. در این پست آموزش آشپزی از سایت مینویسم طرز تهیه بادام زمینی روکش دار با طعم عالی آن را می آموزید.
بادام زمینی روکش دار چگونه درست میشود
خوب است بدانید بادام زمینی یکی از بهترین مغزیجات برای لاغری است. بادام زمینی روکش دار با طعم های متفاوتی طبخ می شود که در این پست طرز تهیه بادام زمینی روکش دار با طعمی متداول که همان طعم آرد نخودچی می باشد را می بینید.
مواد لازم برای تهیه بادام زمینی روکش دار
بادام زمینی خام | 3.5 پیمانه |
نمک | 2 قاشق غذاخوری |
آب | 1 پیمانه |
آرد نخودچی | 250 گرم |
جوش شیرین | کمی کمتر از نصف قاشق چایخوری |
پودر انبه | 3 قاشق چایخوری |
پودر چیلی قرمز | 4 قاشق غذاخوری |
زیره سیاه | 1 قاشق چایخوری |
زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
پودر گشنیز | 1 قاشق چایخوری |
روغن | 7 قاشق غذاخوری |
روش تهیه بادام زمینی روکش دار
زمان مورد نیاز: 30 دقیقه
- تهیه روکش بادام زمینی
آرد نخودچی را در ظرفی گود می ریزیم.
- ریختن زیره سیاه
زیره سیاه را به آردنخودچی اضافه می کنیم. زیره سیاه سبب خوشمزه تر شدن بادام زمینی روکش دار می شود.
- اضافه کردن پودر چیلی
پودر چیلی را به مواد فوق اضافه کرده و هم می زنیم.
- افزودن زردچوبه
زردچوبه را به مواد قبلی بادام زمینی روکش دار اضافه می کنیم.
- افزودن پودر گشنیز
پودر گشنیز را ریخته و هم می زنیم.
- اضافه کردن نمک
در این مرحله از طرز تهیه بادام زمینی روکش دار، نمک را به مواد بالا اضافه می کنیم.
- ریختن پودر انبه
پودر انبه را می ریزیم.
- اضافه کردن روغن
2 قاشق غذاخوری از میزان لازم روغن برای تهیه بادام زمینی روکش دار را برداشته و به مواد بالا اضافه می کنیم.
- آماده کردن بادام زمینی
بادام زمینی را درون ظرفی ریخته و به میزانی آب می ریزیم که روی بادام زمینی ها پوشانده شود.
- تهیه بادام زمینی روکش دار
بادام زمینی را درون مخلوطی که در بالا آماده کردیم، می ریزیم و هم می زنیم.
- اضافه کردن آب
به میزان تقریبا 120 میلی لیتر آب می ریزیم و به خوبی هم می زنیم تا برای تهیه بادام زمینی روکش دار آماده شود. سپس باقیمانده روغن را روی مواد بالا می ریزیم و مجددا هم می زنیم.
- پخت بادام زمینی روکش دار
این ظرف را در مایکروفر قرار می دهیم و تقریبا 5 الی 6 دقیقه زمان می دهیم تا بپزد.
- جدا کردن بادام زمینی
بعد از این زمان گفته شده، ظرف را از فر خارج کرده و بادام زمینی ها را از هم جدا می کنیم.
- مجددا قرار دادن بادام زمینی در ماکروفر
حال بادام زمینی های روکش دار را که از هم جدا شده اند در مایکروفر قرار می دهیم و تقریبا 3 دقیقه دیگر از مایکروفر خارج می کنیم.
نکات کلیدی برای تهیه بادام زمینی روکش دار
- اگر به ادویه آبغوره که نوعی ادویه هندی است، دسترسی دارید، کمی از آن را در مخلوط آردی بریزید.
- بهتر است اجازه دهید بادام زمینی روکش دار خنک شود و سپس نوش جان کنید.
- برای اینکه بادام زمینی روکش دار ترد تر شود کمی بیشتر در مایکروفر قرار دهید.
- برای تهیه بادام زمینی روکش دار با طعم های دیگر می توانید پودر با طعم دلخواه را در مواد فوق بریزید.