Take a fresh look at your lifestyle.

طرز تهیه خامه با پودر خامه برای کیک و دسر؛ به روش ساده

خامه قنادی باعث خوشمزه تر شدن بسیاری از دسر ها می شود و البته لازم به ذکر است که حتی اگر این خامه را به صورت آماده تهیه کنید، لازم است فرم دادن خامه را انجام دهید. بنابراین یکی از ساده ترین روش ها برای تهیه خامه قنادی در خانه این است که خامه با پودر خامه تهیه کنید.

طرز تهیه خامه با پودر خامه و شیر

زمانی که خامه با پودر خامه تهیه می شود، یکی از مواد اولیه آن شیر است که خامه با پودر خامه را خوش طعم تر می کند.

پست های بیشتر : آموزش تهیه خامه کیک با خامه صبحانه

طرز تهیه خامه برای کیک تولد

مواد لازم برای خامه با پودر خامه

شیر 2 پیمانه
پودر خامه14 قاشق غذاخوری
وانیل یا گلاببه میزان دلخواه
پودر قند8 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خامه با پودر خامه و گلاب

زمان مورد نیاز: 40 دقیقه

  1. آماده کردن خامه با پودر خامه

    پودر خامه را در کاسه ای می ریزیم.

  2. ریختن پودر قند

    پودر قند را اضافه کرده و هم می زنیم تا خامه با پودر خامه بهتر شود.

  3. افزودن شیر

    شیر سرد را به مواد بالا اضافه کرده و با همزن دور تند هم می زنیم تا به خوبی ترکیب شوند. تقریبا لازم است 10 دقیقه هم بزنید.

  4. افزودن وانیل یا گلاب

    حال وانیل یا گلاب را به خامه با پودر خامه اضافه کرده و هم می زنیم.

  5. فرم دادن خامه با پودر خامه

    در این مرحله از طرز تهیه خامه با پودر خامه، با همزن دور تند آنقدر هم می زنیم تا رد پره همزن روی خامه بماند.

نحوه تهیه خامه با پودر خامه
طرز تهیه خامه با پودر خامه و شیر

نکات درست كردن خامه با پودر خامه

  • می توانید هر اساس دلخواه را جایگزین وانیل یا گلاب کنید.
  • اگر فقط گلاب بریزید، خامه با پودر خامه و گلاب تهیه می شود.
  • می توانید این خامه با پودر خامه قنادی را برای مدت طولانی در فریزر نگه دارید و قبل از استفاده کمی فرم بدهید.
  • اگر می خواهید خامه با پودر خامه و آب تهیه کنید، شیر را حذف کرده و آب را جایگزین آن کنید تا به این ترتیب خامه قنادی با پودر خامه بدون شیر آماده شود.
  • این خامه با پودر خامه برای کیک بهترین خامه است.
  • اگر این خامه را در یخچال نگهداری می کنید لازم است بدانید زمان نگهداری آن کوتاه است.
  • اگر می خواهید خامه با پودر خامه را رنگی کنید از رنگ خوراکی رنگی استفاده کنید.
  • پودر خامه با پودر خامه و پودر کاکائو باعث کاکائویی شدن خامه می شود.
  • میزان پودر قند کاملا اختیاری است.
  • هرگز شکر را جایگزین پودر قند نکنید زیرا بافت خامه با پودر خامه را خراب می کند.

پیشنهاد می شود بخوانید : شیوه تهیه باترکریم برای روکش کیک

خامه کشی راحت کیک خانگی بدون ابزار

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.