طرز تهیه دسر پان اسپانیا لیوانی ساده
اگر برای تولد، مهمانی ها و مراسمات شادی خود به دنبال دستور یک دسر ساده و در عین حال خوشمزه هستید که به راحتی بتوانید آن را هم به صورت قالبی و هم تک نفره درست کنید به شما پیشنهاد میکنیم با ما همراه شوید. در ادامه مطلب طرز تهیه دسر پان اسپانیا لیوانی ساده به صورت کامل توضیح داده شده است.
نحوه تهیه دسر پان اسپانیا لیوانی
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل تهیه دسر پان اسپانیا ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه دسر پان اسپانیا |
|
شیر | 4 لیوان |
نشاسته گل | 2 قاشق غذاخوری پر |
آرد | 1/2 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد |
شکر | 3/4 لیوان |
وانیل | 1/4 قاشق چایخوری |
کره | 50 گرم |
خامه | 150 گرم |
پودر کاکائو به دلخواه | 2 تا 3 قاشق غذاخوری |
گردو ، موز ، شکلات | برای بین لایه ها به دلخواه |
بیسکویت لیدی فینگر و یا پتی پور | 1 الی 2 بسته |
مراحل طرز تهیه پان اسپانیا لیوانی ساده
- شیر را داخل قابلمه بریزید و نشاسته را اضافه کنید، مخلوط کنید و صبر کنید تا نشاسته کاملا در شیر حل شود.
- تخم مرغ، شکر و وانیل را حدودا 2 دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا کرمی و کشدار شود و به مخلوط شیر اضافه کنید.
- آرد را روی مواد الک کنید و با همزن دستی هم بزنید تا گلوله های شیر باز شود.
- این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. در آخر خامه و کره را اضافه کنید.
- این دسر را می توان با افزودن کاکائو هم درست کرد. مواد را دو قسمت کنید و به نیمی از مواد کمی پودر کاکائو بزنید.
- مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم. داخل 2 تا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و باقی مواد ساده باقی بماند.
- در لیوان مورد نظر بیسکوییت درشت خرد شده بریزید. از کرم آماده شده روی آن ریخته و مجددا بیسکوییت بریزید.
- در صورت دلخواه گردو و موز حلقه شده و شکلات میریزیم و دوباره روی آن کرم را اضافه می کنیم، همینطور تا بالای لیوان ادامه بدهید. حداقل چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد.
- در صورت تمایل میتوانید از قالب کمربندی استفاده کنید. ته قالب کاغذ روغنی قرار بدهید و اطراف قالب را چرب کنید. بیسکوییت ها را خرد نکنید و به صورت درسته ته قالب بچینید. و بقیه مراحل را تکرار کنید.
- با پودر بیسکوئیت، شکلات موز یا گردو تزئین کنید.