طرز تهیه دمنوش گشنیز به 3 روش همراه با ذکر خواص

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

اگر شما از جمله آن افرادی هستید که به تقویت سلامتی خود اهمیت میدهید دمنوش برگ گشنیز را به شما پیشنهاد میکنیم. تهیه این دمنوش بسیار راحت است و دارای مزایای زیادی است. برای یادگیری دستور العمل دمنوش گشنیز و دانستن مزایای مختلف آن پیشنهاد می کنیم ادامه مطلب را بخوانید. از گشنیز میتوان هم به صورت تازه و هم به صورت دانه استفاده کرد. چندین روش برای تهیه دمنوش گشنیز وجود دارد. در مینویسم با 3 روش ساده تهیه دمنوش گشنیز آشنا شوید.

طرز تهیه 3 نوع دمنوش گشنیز

مطابق ذائقه خود می توانید دمنوش گشنیز را با ترکیبات متفاوت تهیه کنید مانند دمنوش گشنیز و جعفری، دمنوش گشنیز و عناب، دمنوش گشنیز و نعناع و … در ادامه طرز تهیه دمنوش گشنیز با گشنیز تازه، تخم گشنیز و گشنیز و زیره آورده شده است.

1. طرز تهیه دمنوش گشنیز با برگ تازه

برای دم کردن چای گشنیز با برگ تازه ابتدا چند برگ گشنیز تازه را به آب گرم  جوشیده اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه در معرض بخار آب قرار دهید تا دم بکشد. (میتوانید از گشنیز خشک هم استفاده کنید بدین صورت که بعد از دم کشیدن از صافی رد کنید.) برای طعم بهتر در صورت تمایل می توانید آب لیمو یا لیموترش ، و مقداری عسل یا شیرین کننده نیز اضافه کنید.

دمنوش گشنیز

2. طرز تهیه دمنوش بذر گشنیز

برای تهیه چای دانه گشنیز به بذر گشنیز نیاز دارید. مقداری از دانه های گشنیز را برای چند ساعت یا یک شب در آب گرم بخیسانید. سپس با اضافه کردن 2 قاشق غذاخوری دانه در 1 لیتر آب بریزید و 15 دقیقه رویبخار آب قرار دهید.همچنین می توانید بذرها را به مدت 15 تا 30 دقیقه در آب جوش قرار دهید و سپس آب را بنوشید.

دمنوش گشنیز

3. طرز تهیه دمنوش گشنیز و زیره

 مشکلات گوارشی می تواند بر سلامت جسمی و روانی شما تأثیر بگذارد. این دستور چای گشنیز یک درمان طبیعی عالی است که در هنگام مشکلات گوارشی باید به آن متوسل شوید.چای گشنیز می تواند به سهولت هضم مثل نفخ و التهاب کمک کند.ممکن است طعم این چای گشنیز را به دلیل ادویه های موجود در دستورالعمل کمی غیرمعمول بدانید ، اما طعم چای نامطبوع نیست.

  • عناصر
  • 1/2 قاشق چایخوری دانه های کامل رازیانه خشک
  • 1/2 قاشق چایخوری دانه های کامل گشنیز خشک
  • 1/4 قاشق چایخوری کامل دانه های زیره خشک
  • 3 فنجان آب
  • عسل خام اختیاری

دانه ها را در دستگاه آسیاب بریزید و آن ها را به صورت پودر در بیاورید. پودر ادویه را به قابلمه ای همراه با آب اضافه کنید. روی حرارت متوسط ​​و کم به مدت 5 دقیقه بپزید.
قبل از سرو چای را صاف کنید. در صورت تمایل عسل خام را بهم بزنید.

دانه های گشنیز غنی از مواد مغذی هستند و به موارد زیر کمک می کنند:

  • کمک به هضم غذا و مبارزه با بیماری های معده (معده را سالم نگه می دارد)
  • تنظیم قند خون و کلسترول
  • بهبود پوست و مو
  • بهبود عملکرد کلیه
  • کاهش گرمای بدن
  • کاهش احتباس آب
  • کمک به کاهش وزن
  • برای سلامت استخوان مفید است.
  • فشار خون را کنترل می کند
نظرات