طرز تهیه سیر داغ خشک بدون روغن (ترد و طلایی)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

سیر داغ برای تزیین اکثر آش و همچنین کشک بادمجان استفاده می شود و می توان برای مدت طولانی در فریزر نگهداری کرد. حال تصور کنید که سیر داغ خشک بدون روغن باشد، حتما خوشمزه ترین سیر داغ می شود! از این رو ما تصمیم گرفتیم در این پست از آموزش آشپزی سایت مینویسم طرز تهیه سیر داغ خشک بدون روغن را با شما به اشتراک بگذاریم و به شما بگوییم که چگونه سیر داغ خشک درست کنیم.

طرز تهیه سیر داغ ترد

سیر داغ خشک بدون روغن، منظور سیر داغی می باشد که برای تهیه آن از کمترین میزان روغن استفاده می شود. برای یادگیری این روش از طرز تهیه سیر داغ با ما همراه شوید.

همچنین می توانید طرز نگهداری سیر تازه به مدت طولانی، دستور تهیه پودر سیر خانگی و تهیه پیاز داغ خشک را در مینویسم بیاموزید.

مواد لازم برای تهیه سیر داغ بدون روغن

سیر2 کیلوگرم
نمک2 قاشق غذاخوری
روغن4 قاشق غذاخوری
زردچوبه (اختیاری)به میزان دلخواه

روش تهیه سیر داغ خشک شده مجلسی

زمان مورد نیاز: 40 دقیقه

  1. شستن سیر

    حبه های سیر را از یکدیگر جدا می کنیم و در ظرفی می ریزیم و تمیز می شوییم.

  2. پوست کردن سیر

    برای تهیه سیر داغ خشک بدون روغن، پوست سیر ها را جدا می کنیم.

  3. خشک کردن سیر

    پارچه ای نخی را روی سطحی صاف پهن می کنیم و سپس سیر ها را روی آن می ریزیم و نیم ساعت زمان می دهیم تا خشک شود و آب اضافی نداشته باشد.

  4. خرد کردن سیر

    سیر را با رنده یا غذاساز خرد می کنیم برای اینکه سیر داغ مجلسی شود، بهتر است از رنده درشت استفاده کنید.

  5. تهیه سیر داغ خشک بدون روغن

    در تابه ای تقریبا گود، مقدار نسبتا زیادی روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و می گذاریم کاملا داغ شود.

  6. ریختن سیر

    در این مرحله از طرز تهیه سیر داغ خشک، بعد از اینکه روغن داغ شد، سیر های خرد شده را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا به هم نچسبد.

  7. اضافه کردن نمک

    نمک را به همراه زردچوبه به سیر ها اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم.

  8. خشک کردن سیر داغ

    وقتی سیر داغ آماده شد، آن را در آبکشی می ریزیم و آبکش را روی ظرفی می گذاریم تا روغن اضافی سیر داغ خارج شود. توجه کنید که آبکش باید آنقدر بزرگ باشد که سیر ها با فاصله باشند و روی هم قرار نگیرند تا سیر داغ خشک بدون روغن تهیه شود.

  9. راهکار ترد شدن سیر داغ

    زمانی که روغن سیر داغ گرفته شد، پارچه ای نخی را پهن کرده و سیر داغ را روی آن می ریزیم و اجازه می دهیم سیر داغ ترد شود. بعد از اینکه خنک شد، در ظرفی مناسب می ریزیم و در یخچال می گذاریم یا در کیسه فریزر یا زیپ کیپ ریخته و در فریزر می گذاریم.

سیر داغ خشک
سیر داغ خشک

پیشنهاد می شود :

سیر ترشی حبه ای فوری

دستور طبخ سوپ سیر

نان سیر

نکات طلایی برای تهیه سیر داغ خشک

  • ریختن زردچوبه اختیاری بوده و همچنین می توانید نمک را حذف کنید.
  • اگر در ابتدا سیر ها چسبندگی داشتند نگران نباشید زیرا این امر طبیعی است و بعد از چند دقیقه چسبندگی سیر ها از بین می رود.
  • برای بهتر پوست کردن سیر ها، 5 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا پوست آن ها بهتر جدا شود.
  • میزان روغن سیر داغ ها در آخر باید به اندازه ای باشد که وقتی سیر داغ را در دست می ریزید، دستتان روغنی نشود.
  • بهتر است از روغن جامد استفاده کنید تا سیر داغ خشک بدون روغن شود.
  • مدل خرد کردن سیر دلخواه است و می توان خلالی یا ورقه ای خرد کرد.
  • برای خوشمزه تر شدن سیر داغ چیپسی، از سیر تازه و جوانه نزده استفاده کنید اما اگر سیر شما جوانه زده بود، ابتدا جوانه سیر را جدا کنید و سپس خرد کنید.
  • برای نگهداری سیر داغ خشک در فریزر، بهتر است از ظروف مخصوص فریزر استفاده کنید.

همچنین بخوانید :

نان سیر با نان تست

نان سیر با نان باگت

نظرات