طرز تهیه ناگت ماهی + نکات طلایی

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

ناگت ماهی یکی از غذاهایی است که با ماهی تهیه شده و جزو غذاهای فست فودی است. این غذا از فیله ماهی تهیه شده و هر کسی به راحتی می تواند در منزل تهیه کند. همانطور که می دانید ماهی دارای امگا 3 فراوان است. ماهی همچنین خواص بیشماری نظیر جلوگیری از حمله قلبی، افزایش دهنده هوش، جلوگیری از آلزایمر و غیره داراست. به همین ترتیب ناگت ماهی نیز از این خواص مستثناء نیست. لازم به ذکر است که این غذا را می توان با انواع ماهی تهیه کرد که کاملا انتخابی بوده و به ذائقه ی شما بستگی دارد. شما قرار است در این پست یک رسپی از ناگت ماهی را بیاموزید.

طرز تهیه ناگت ماهی چرخ شده

ناگت ماهی شباهت زیادی به ناگت مرغ دارد و اگر طرفدار فست فود باشید حتما مورد پسند شماست. در این مدل از روش پخت ناگت ماهی، از فیله ماهی استفاده می شود. در ادامه با طرز تهیه ناگت ماهی چرخ شده آشنا می شوید.

همچنین برای یادگیری طرز تهیه کتلت ماهی به مینویسم مراجعه کنید.

مواد لازم برای تهیه ناگت ماهی

فیله ماهی400 گرم
پاپریکاکمی کمتر از 1 قاشق مرباخوری
تخم مرغ3 عدد متوسط
پیاز1 عدد بزرگ
لیمو جهرمی1 عدد متوسط
آرد به میزان لازم
آرد سوخاریبه میزان لازم
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

دستور پخت ناگت ماهی چرخ شده

  1. آماده کردن ماهی : استخوان های فیله ماهی ها را جدا کرده و در میکسر می ریزیم.
  2. آماده کردن پیاز : پیاز را پوست می کنیم. شسته و رنده می کنیم. آب آنرا با فشار دست گرفته و برای ناگت ماهی کنار می گذاریم.
  3. آماده کردن مواد ناگت ماهی : در ظرفی ماهی چرخ شده را همراه با پیاز می ریزیم و هم می زنیم.
  4. اضافه کردن ادویه : در این مرحله از طرز تهیه ناگت ماهی، ادویه شامل پاپریکا و نمک و فلفل سیاه به مواد می افزاییم. کمی هم می زنیم.
  5. ورز دادن مواد ناگت ماهی : مواد ناگت ماهی را با دست ورز داده و کنار می گذاریم.
  6. آماده کردن تخم مرغ : تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و هم می زنیم تا از لختگی خارج شود.
  7. اضافه کردن آبلیمو : آب لیمو جهرمی را گرفته و به تخم مرغ اضافه می کنیم. نمک و فلفل سیاه زده و هم می زنیم. کمی آب هم اضافه می کنیم. این مواد باعث می شود ناگ ماهی به آرد ها بچسبد.
  8. آماده کردن آرد ها : آرد را در ظرفی می ریزیم. همچنین آرد سوخاری را در ظرف جداگانه ای می ریزیم.
  9. آماده کردن ناگت ماهی : مواد ناگت را با دست به شکل دلخواه در می آوریم. سپس داخل آرد فرو برده، سپس در تخم مرغ می زنیم و بعد از آن هم در آرد سوخاری فرو می بریم. سپس به آرامی در ظرفی می گذاریم.
  10. سرخ کردن ناگت ماهی : ناگت ماهی ها را در روغن داغ می اندازیم. بعد از اینکه طلایی شد از روغن خارج می کنیم.

نکات مهم برای تهیه ناگت ماهی

  • برای خوش طعم تر شدن ناگت ماهی، کمی جعفری خرد شده در آن بریزید.
  • روغن مایع سرخ کردنی استفاده کنید، زیرا در غیر اینصورت طعم آن جالب نمی شود.
  • می توانید از قالب دلخواه برای مواد ناگت ماهی استفاده کنید.
  • هر نوع ادویه ی مورد علاقه ی خودتان را می توانید در مواد مزه دار بریزید.
  • در صورتی که مقداری سیب زمینی سرخ کرده را کنار ناگت ماهی سرو کنید، ناگت ماهی با سیب زمینی خواهید داشت.

همچنین بخوانید :

7 روش برای مزه دار کردن ماهی

طرز تهیه ماهی دودی

تهیه پودر سوخاری رنگی در خانه

نظرات