طرز تهیه قورمه سبزی با مرغ مجلسی، خوشرنگ و جا افتاده با طعم عالی
قورمه سبزی با مرغ یکی از پرطرفدار ترین و خوشمزه ترین خورش های ایرانی است که در بیشتر رستوران ها قابل سرو است اما طعم قورمه سبزی با مرغ رستورانی کجا و طعم قورمه سبزی با مرغ خانگی کجا! پس در این پست طرز تهیه قورمه سبزی با مرغ را ارائه دهیم.
طرز تهیه قورمه سبزی با مرغ برای 4 نفر
قورمه سبزی با مرغ را در منزل تهیه کرده و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
مواد لازم قورمه سبزی با مرغ
سبزی قورمه ای | 900 گرم |
سینه مرغ | 2 عدد |
لیمو عمانی | 3 عدد |
آبغوره | 3 قاشق غذاخوری |
لوبیا قرمز | 120 گرم |
زعفران(اختیاری) | یک پنس |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
پیاز | 2 عدد بزرگ |
روغن | به میزان لازم |
در مینویسم با ادویه مخصوص قورمه سبزی آشنا شوید.
دستور تهیه قورمه سبزی با مرغ
زمان مورد نیاز: 3 ساعت و 30 دقیقه
- خیس کردن لوبیا قرمز
لوبیا قرمز را در کاسه ای ریخته و خیس می کنیم. باید این کار را از 18 ساعت قبل انجام داده و هر 3 الی 4 ساعت آب لوبیا را عوض کنید تا قورمه سبزی با مرغ نفخ نداشته باشد.
- آماده کردن سبزی قورمه ای
سبزی قورمه ای را پاک کرده و می شوییم. برای تهیه قورمه سبزی با مرغ لازم است سبزی قورمه ای را به شکل ساطوری خرد کنیم.
- سرخ کردن سبزی قورمه
در تابه ای سبزی را ریخته و فعلا روغن نمی ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. بعد از تقریبا 15 دقیقه روغن ریخته و می گذاریم سرخ شود و کمی تغییر رنگ دهد. برای تهیه قورمه سبزی با مرغ، بهتر است سبزی را زیاد سرخ کنیم.
- دم کردن زعفران
زعفران را به روشی که پیش از این برای دم کردن زعفران ارائه کردیم، دم می کنیم و کنار می گذاریم تا برای تهیه قورمه سبزی با مرغ دم کشیده باشد.
- خرد کردن پیاز
پیاز را پوست کرده و نگینی ریز خرد می کنیم.
- گرفتن تلخی لیمو عمانی
لیمو عمانی ها را سوراخ کرده و داخل قوری می ریزیم. کمی آب ریخته و روی حرارت کم قرار می دهیم. بعد از اینکه آب داخل قوری زرد شد، لیمو ها را از قوری خارج کرده و برای تهیه قورمه سبزی با مرغ کنار می گذاریم.
- خرد کردن سینه مرغ
برای تهیه قورمه سبزی با مرغ، سینه مرغ را به شکل دلخواه خرد می کنیم.
- تهیه قورمه سبزی با مرغ
در قابلمه ای روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. پیاز را در آن می ریزیم و هم می زنیم تا تفت بخورد.
- ریختن زردچوبه
بعد از اینکه پیاز کمی تفت خورد، زردچوبه را می ریزیم و برای تهیه قورمه سبزی با مرغ به خوبی تفت می دهیم.
- اضافه کردن مرغ
حال مرغ خرد شده را ریخته و تفت می دهیم. اینکار باعث خوشمزه تر شدن قورمه سبزی با مرغ می شود.
- ریختن ادویه
به میزان خیلی کم نمک و کمی فلفل سیاه را می ریزیم و هم می زنیم.
- اضافه کردن لوبیا قرمز
لوبیا قرمز را به مواد قبلی قورمه سبزی با مرغ برای 4 نفر، اضافه کرده و هم می زنیم.
- افزودن سبزی قورمه
بعد از 2 دقیقه سبزی قورمه را می ریزیم و هم می زنیم تا در کنار مواد دیگر قورمه سبزی با مرغ تفت بخورد.
- ریختن آب
در این مرحله از طرز تهیه قورمه سبزی با مرغ، به میزان لازم آب را به مواد بالا اضافه می کنیم.
- اضافه کردن لیمو عمانی
لیمو عمانی را در قابلمه قورمه سبزی با مرغ مجلسی می ریزیم و بعد از اینکه جوشید، درب قابمله را می بندیم تا بپزد.
- ریختن زعفران
برای تهیه قورمه سبزی با مرغ، 20 الی 30 دقیقه مانده به آخر کمی زعفران می ریزیم.
- افزودن آبغوره
آبغوره را به مواد فوق اضافه می کنیم.
- ریختن نمک
بعد از 5 دقیقه کمی نمک را به خورش قورمه سبزی با مرغ اضافه کرده و هم می زنیم و می گذاریم جا بیفتد و روغن بیندازد. نوش جان
مطالب پیشنهادی : روش تهیه قورمه سبزی برای فریزر
چوچاق برای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی
نکاتی برای خوشمزه شدن قورمه سبزی با مرغ
- می توانید آب لیمو را جایگزین آبغوره کنید.
- می توانید از هر قسمت مرغ استفاده کنید تا قورمه سبزی با مرغ دلخواه را تهیه کنید.
- در برخی رسپی ها لوبیا چشم بلبلی یا لوبیا چیتی را جایگزین لوبیا قرمز می کنند.
- برخی افراد کمی رب گوه فرنگی را به مواد قورمه سبزی با مرغ اضافه می کنند تا رنگ آن مایل به قرمز باشد.
- برای تیره تر شدن قورمه سبزی با مرغ، سبزی را بیشتر تفت بدهید؛ البته توجه کنید که نسوزد.
- توجه کنید که برای زیبا تر شدن قورمه سبزی با مرغ، هم پیاز و هم سبزی قورمه را زیاد تفت دهید.
- سبزی قورمه ای شامل گشنیز، جعفری، تره، شنبلیله و اسفناج است و شما می توانید به دلخواه از هر سبزی کمتر یا بیشتر ریخته و یا حذف کنید.
- اگر آب قورمه سبزی با مرغ کم شد، در میانه پخت از آبجوش استفاده کنید.
- می توانید پودر لیمو را جایگزین لیمو عمانی کنید.
- برای بیشتر روغن انداختن قورمه سبزی با مرغ، تکه ای یخ را به خورش قورمه سبزی اضافه کنید.
- برای اینکه عطر قورمه سبزی با مرغ بیشتر شود، کمی شنبلیله خشک را در روغن تفت داده و به همراه زعفران و آبغوره در خورش بریزید.
- همچنین ریحان بفش نیز برای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی با مرغ گزینه ای مناسب است.