طرز تهیه تارت آلبالو خانگی خوشمزه + نکات مهم در تهیه تارت
با شروع فصل تابستان و میوه های متنوع این فصل، قطعا به فکر درست کردن انواع دسر های خوشمزه با این میوه ها هستید. آلبالو یکی از خوشمزه ترین میوه های این فصل است که با آن میتوان دسر ها و خوراکی های خوشمزه و متفاوتی تهیه کرد. ما یک دستور تهیه تارت آلبالو برای شما اماده کرده ایم که به راحتی میتوانید در منزل درست کنید.همراه مینویسم باشید.
دستور تهیه مرحله به مرحله تارت آلبالو
مواد لازم برای پخت تارت آلبالویی:
- 2 لیوان دسته دار ارد
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۱۲۵ کره
- نصف قاشق غذاخوری بکینگ پودر
- نصف لیوان دسته دار شکر
- مربای آلبالو به میزان لازم + 1 قاشق غذا خوری آرد ذرت (با هم مخلوط شوند)
مراحل طرز تهیه تارت آلبالویی
- مرحله اول: تخم مرغ، کره و شکر را در طرفی ریخته و هم بزنید. این کار را با دست انجام بدهید.مواد را خوب ورز میدهیم.
- مرحله دوم: بکینگ پودر را به مواد اضافه میکنیم.
- مرحله سوم: دو لیوان دسته دار فرانسوی آرد را کم کم اضافه میکنم و خوب ورز میدهیم تا خمیری به نرمی لاله گوش باشد.خمیر نباید به دست بچسپد. روی خمیر را پوشانده و به مدت ۱۵ دقیقه استراحت میدهیم.
- مرحله چهارم: از خمیر یه قطعه به اندازه یک پرتقال درشت جدا میکنیم.
- مرحله پنجم: خمیر باقی مانده را داخل ظرف تارت مورد نظر با وردنه باز کنید. ظرف را از قبل چرب کنید و بعد با چنگال سوراخهایی را روی خمیر ایجاد کنید.
- مرحله ششم: مربای البالو را در قالب روی خمیر پهن شده میریزم و به خوبی پخش میکنیم.
- مرحله هفتم: حالا خمیری را که به اندازه پرتغال جدا کرده بودیم را پهن کرده و به صورت نوارهای باریک برش میدهیم. نوارها را روی تارت قرار میدهیم. قالب را در فر دمای ۱۸۵ درجه در طبقه وسط قرار دهید تا زمانی که روی آن طلایی و سرخ شود .
نکات مهم در تهیه تارت:
- کره باید حتما سرد باشه تا بعد از ورز دادن خمیر احتمال به روغن افتادن اون کمتر بشه چون اگه خمیر تارت به روغن بیفته ممنه داخل فر تغییر شکل بده و یا سفت بشه.
- به جای مربای آلبالو میتونید از آلبالوی تازه استفاده کنید.