طرز تهیه کباب حسینی با مرغ؛ خوشمزه و لذیذ

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

کباب حسینی با مرغ؛ کبابی که ایرانی و مربوط به اصفهان است. این کباب حسینی شباهت زیادی به جوجه کباب دارد و تفاوت آن ها نیز در این است که جوجه کباب روی ذغال و کباب حسینی با مرغ در تابه طبخ می شود. همراه مینویسم باشید با طرز تهیه کباب حسینی با مرغ!

طرز تهیه کباب حسینی اصفهانی با مرغ

در ادامه این پست آموزشی قرار است با هم کباب حسینی با مرغ تهیه کنیم.

پیشنهاد می شود بخوانید : فوت و فن ترد شدن جوجه کباب

دستور تهیه جوجه کباب عربی

مواد لازم کباب حسینی

پیاز4 عدد
سیخ چوبیبه تعداد لازم
کره100 گرم
زعفرانیک پنس
فلفل سیاهبه میزان لازم
سینه مرغ6 عدد متوسط
نمکبه میزان لازم
لیمو ترش تازه2 عدد کوچک
فلفل دلمه ای 5 عدد
ماست6 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی به میزان دلخواه

دستور پخت کباب حسینی با مرغ

زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 20 دقیقه

  1. خرد کردن مرغ

    مرغ را مکعبی درشت خرد می کنیم تا برای تهیه کباب حسینی آماده باشد.

  2. دم کردن زعفران

    زعفران را می سابیم و به همراه تکه ای یخ در کاسه ای می ریزیم.

  3. حرد کردن پیاز

    برای تهیه کباب حسینی با مرغ، پیاز را پوست کرده و خلالی خرد می کنیم.

  4. تهیه مواد مزه دار مرغ

    پیاز را در ظرفی می ریزیم.

  5. ریختن زعفران

    زعفران را به مواد مزه دار کباب حسینی با مرغ اضافه کرده و هم می زنیم.

  6. افزودن ادویه

    به میزان لازم نمک و فلفل سیاه می زنیم و همه مواد مزه دار را با هم ترکیب می کنیم.

  7. افزودن آب لیمو

    آب لیمو می ریزم و هم می زنیم.

  8. اضافه کردن ماست

    در این مرحله از طرز تهیه کباب حسینی با مرغ، ماست را به مواد بالا اضافه می کنیم.

  9. ریختن مرغ

    مرغ خرد شده را می ریزیم و با دست ورز می دهیم تا با هم ترکیب شوند و بهتر به خورد کباب حسینی با مرغ برود.

  10. استراحت دادن مواد کباب حسینی با مرغ

    مواد بالا را در یخچال می گذاریم و اجازه می دهیم تقریبا 2 ساعت بماند تا خوش طعم شود.

  11. سیخ زدن کباب حسینی با مرغ

    تکه های مرغ را از مواد مزه دار خارج می کنیم و سیخ های چوبی را برداشته و چرب می کنیم. یک تکه از مرغ در هر سیخ می زنیم.

  12. سیخ زدن فلفل دلمه ای

    یک تکه فلفل دلمه ای بعد از هر تکه مرغ به سیخ می زنیم.

  13. پختن کباب حسینی با مرغ

    در تابه ای 50 گرم کره می ریزیم و می گذاریم روی حرارت ملایم بماند و کره ذوب شود.

  14. ریختن مواد مزه دار کباب حسینی

    مواد مزه دار مرغ را که در بالا کنار گذاشتیم، درون تابه می ریزیم و 1.5 لیوان آب اضافه می کنیم تا بجوشد و آب اضافی آن کشیده شود.

  15. اضافه کردن رب

    رب گوجه فرنگی را به مواد بالا اضافه کرده و هم می زنیم.

  16. قرار دادن کباب حسینی

    بعد از اینکه آب آن کشیده شد، سیخ های کباب حسینی با مرغ را درون آن مواد قرار داده و می گذاریم به خوبی سرخ شود.

  17. کره زدن کباب حسینی با مرغ

    بعد از اینکه کباب حسینی مرغ خوب سرخ شد، از تابه خارج کرده و روی آن 50 گرم کره ذوب شده می ریزیم.

کباب حسینی با مرغ خوشمزه
طرز تهیه کباب حسینی با مرغ

نکات مهم کباب حسینی با مرغ

  • می توان علاوه بر فلفل دلمه ای، پیاز، فلفل تند و گوجه گیلاسی نیز استفاده کنید تا کباب حسینی با مرغ خوش طعم تر شود.
  • می توانید کباب حسینی در فر آماده کنید و برای این روش سیخ های کباب حسینی را درون سینی فر بچینید و مواد مزه دار را نیز در آن بریزید و می توانید رب گوجه فرنگی را نیز تفت داده و به آن اضافه کنید.
  • بهتر است سیخ چوبی را دو ساعت قبل درون آب قرار دهید تا آب مواد مزه دار کباب حسینی را به خود نگیرد.
  • می توانید کمی آبغوره نیز بعد از چند دقیقه به مواد کباب حسینی اضافه کرده و هم بزنید.
  • بهتر است قبل از اضافه کردن سیخ های کباب حسینی با مرغ، حرارت را زیاد کنید تا بجوشد و آب آن کشیده شود.
  • برای تهیه کباب حسینی با گوشت، گوشت خرد شده و نرم را جایگزین مرغ کنید.
  • اگر تمایل داشتید مواد مزه دار و رب را حذف کنید تا کباب حسینی با مرغ آبدار نباشد.
  • نام دیگر کباب حسینی کباب چوبی است.

همچنین بخوانید : روش تهیه جوجه ماستی

نظرات