مربا به را اگر خوب درست کنید بسیار خوشمزه می شود، فقط باید نکات آن را رعایت کنید تا مربا کپک نزند و یا طعم بدی پیدا نکند. در ادامه طررز تهیه مربا به یک کیلوگرم را می توانید بخوانید.
مواد لازم برای تهیه مربا به یک کیلوگرم
به | یک کیلو |
شکر | یک کیلو |
آب | 2 لیوان |
هل | سه عدد |
آب لیمو | دو ق غ |
زعفران دم کرده | نصف ق چ |
طرز تهیه مربا به کیلوگرم
- مرحله اول
برای تهیه مربا به یک کیلو ابتدا تمام به ها را به خوبی بشویید. سپس به دلخواه خود آنها را نگینی خرد کنید و یا رنده کنید.
- مرحله دوم
در این مرحله شکر را به همراه آب و به های خرد شده درون یک قابلمه بریزید و زیر حرارت را زیاد کنید.
- مرحله سوم
زمانی که مربا به شروع به جوشیدن کرد زیر حرارت را کم کنید و اجازه بدهید کم کم مربا بپزد و به قوام بیاید. سپس هل را به آن اضافه کنید.
- مرحله چهارم
زمانی که اطمینان پیدا کردید مربا کاملا پخته شده و به قوام آمده است، زعفران دم کرده را به مربا به اضافه کنید. مربا را به هم بزنید.
- مرحله پنجم
15 دقیقه بعد از کردن زعفران آب لیمو را اضافه کنید سپس چند دقیقه بعد زیر آن را خاموش کنید.
نکات مهم برای تهیه مربا به یک کیلویی
- اضافه کردن آب لیمو اختیاری است، اگر طعم ترش و شیرین دوست نداشتید می توانید آن را اضافه نکنید و یا مقدار خیلی کمی بریزید.
- بهتر است زمانی که مربا در حال پخته شدن است بالاسر آن باشید تا ته نگیرید.
- برای تهیه مربا به می توانید هر مدل که دوست دارید به ها را خرد کنید.
- برای اینکه مربا شما رنگ قرمز خوشرنگ شود وقتی در حال پخت است روی آن پارچه بی اندازید.
- کف روی مربا را بگیرید.
- توجه داشته باشید که آب مربا زیاد نباشد و مربا غلیظ باشد.
- می توایند از کمی گلاب هم برای طعم بهتر آن استفاده کنید.
- بعد از اینکه مربا کاملا سرد شد آن را در شیشه بریزید و در جای خنک و تاریک قرار دهید.