Take a fresh look at your lifestyle.

طرز تهیه لاهماجون ترکی داخل تابه؛ خوشمزه و راحت

لاهماجون؛ غذایی ترکیه ای که در دسته انواع پیتزا قرار می گیرد. پیتزا لاهماجون پیتزایی با ضخامت کم است و دستور تهیه ساده و سریعی دارد و در منزل قابل تهیه است. لاهماجون مخفف کلمه “لحم عجین” است که معنای این کلمه در زبان ترکی، گوشت و خمیر می باشد. با ما باشید تا دستور تهیه لاهماجون را یاد بگیرید.

طرز تهیه لاهماجون ترکیه

گوشت و خمیر مخصوص، شاخص ترین مواد اولیه برای تهیه لاهماجون می باشند. در ادامه طرز تهیه لاهماجون را با شما همراهان مینویسم به اشتراک می گذاریم.

مواد لازم برای لاهماجون

فلفل دلمه ای قرمز2 عدد کوچک
آرد8 پیمانه
روغن مایع2 لیوان سر خالی
فلفل دلمه ای سبز5 عدد کوچک
فلفل قرمز2 قاشق چایخوری
خمیر مایه فوری2 قاشق مرباخوری
آب ولرمبه میزان لازم
جعفری دسته متوسط
گوشت چرخ کرده600 گرم
رب گوجه فرنگی2.5 قاشق غذاخوری
پیاز4 عدد متوسط
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
سیر6 حبه
رب فلفل2 قاشق غذاخوری
سماق2 قاشق مرباخوری
گوجه فرنگی4 عدد

مطالب پیشنهادی : مراحل تهیه پروفیترول ترکیه ای

غذای ترکیه ای دوروم و طرز تهیه گوزلمه ترکی را در مینویسم دنبال کنید.

طرز تهیه لاهماجون ترکیه بدون فر

زمان مورد نیاز: 2 ساعت

  1. آماده کردن آرد

    آرد را 2 بار الک کرده و در ظرفی می ریزیم تا بتوانیم خمیر لاهماجون را آماده کنیم.

  2. ریختن پودر خمیر مایه فوری

    پودر خمیر مایه فوری را به آرد اضافه می کنیم.

  3. افزودن نمک

    برای تهیه لاهماجون، نمک را می ریزیم و هم می زنیم.

  4. تهیه مواد خمیر لاه ماجون

    مخلوط آرد را در کاسه ای می ریزیم.

  5. ریختن آب ولرم

    آب ولرم را به مواد قبلی خمیر لاهماجون اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا مخلوط یکدستی حاصل شود.

  6. ورز دادن خمیر لاهماجون

    مواد بالا را ورز می دهیم. تقریبا لازم است 15 دقیقه ورز دهید و خمیر لاهماجون نرم و لطیف شود و به دست نچسبد.

  7. استراحت دادن خمیر

    خمیر لاهماجون را در کاسه ای چرب شده می گذاریم و سلفونی می کشیم و در محیطی گرم قرار می دهیم تا حجم خمیر دو برابر شود.

  8. خرد کردن پیاز

    پیاز را پوست کرده و به چهار قسمت تقسیم می کنیم و برای تهیه لاهماجون کنار می گذاریم.

  9. آماده کردن فلفل دلمه ای

    فلفل دلمه ای سبز و قرمز را کمی ریز خرد می کنیم.

  10. خرد کردن گوجه فرنگی

    در این مرحله از طرز تهیه لاهماجون ترکیه، گوجه فرنگی را پوست می کنیم و 4 قسمت می کنیم.

  11. خرد کردن سیر

    سیر را نیز پوست می کنیم.

  12. آماده کردن جعفری

    حال برای تهیه لاهماجون، جعفری را پاک کرده و ساطوری درشت خرد می کنیم.

  13. تهیه مواد میانی لاهماجون

    پیاز را در غذاساز می ریزیم.

  14. اضافه کردن فلفل دلمه ای

    فلفل دلمه ای را به مواد میانی لاهماجون اضافه می کنیم.

  15. اضافه کردن گوجه فرنگی

    گوجه فرنگی را می ریزیم و غذاساز را روشن می کنیم تا مواد فوق پوره شوند.

  16. ریختن سیر

    سیر را به مواد قبلی لاهماجون اضافه می کنیم.

  17. افزودن جعفری

    جعفری را در مواد بالا می ریزیم و مجددا هم می زنیم.

  18. ریختن روغن مایع

    حال روغن مایع را به مواد میانی لاهماجون اضافه کرده و هم می زنیم.

  19. ریختن ادویه

    نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را می ریزیم.

  20. افزودن سماق

    سماق را به مواد لاهماجون اضافه کرده و غذاساز را روشن می کنیم تا این مواد با هم ترکیب شوند.

  21. اضافه کردن رب فلفل

    رب فلفل را نیز به مواد لاهماجون اضافه می کنیم.

  22. افزودن گوشت چرخ کرده

    گوشت چرخ کرده را به مواد بالا اضافه می کنیم.

  23. ریختن رب گوجه فرنگی

    رب گوجه فرنگی را می ریزیم و مجددا غذاساز را روشن می کنیم تا مواد میانی لاهماجون یکدست شوند.

  24. آماده کردن لاهماجون

    خمیر لاهماجون را از ظرف خارج کرده و چند دقیقه ورز می دهیم تا پف خمیر بخوابد. حال به اندازه پرتقال از خمیر برداشته و روی سطح صافی که آرد پاشیده ایم، قرار می دهیم و با وردنه باز می کنیم.

  25. ریختن مواد میانی

    بعد از اینکه خمیر لاهماجون نازک شد، یک لایه نازک از مواد میانی لاهماجون روی خمیر می ریزیم.

  26. پختن لاهماجون ترکیه

    تابه ای نچسب را کمی چرب کرده و روی حرارت کم قرار می دهیم. این لاهماجون پیتزای ترکیه ای را درون تابه قرار می دهیم و درب تابه را می گذاریم تا بپزد و خمیر لاهماجون برشته شود، از تابه خارج می کنیم و همه خمیر و مواد میانی لاهماجون را به همین ترتیب سرخ می کنیم.

طرز تهیه لاهماجون داخل تابه
طرز تهیه لاهماجون ترکیه

راز خوشمزه شدن لاهماجون

  • برای زیباتر شدن ظاهر لاهماجون ترکیه، بعد از پخت آنرا رول کنید.
  • معمولا لاهماجون به صورت ساندویچی میل می شود.
  • اگر می خواهید لاهماجون را تزیین کنید از جعفری، پیاز و کاهو خرد شده استفاده کنید.
  • برای خوش طعم تر شدن لاهماجون ترکیه ای، از آب لیمو ترش تازه استفاده کنید و کمی روی لاهماجون بریزید.
  • می توانید کمی فلفل تند را جایگزین رب فلفل کنید تا لاهماجون خوشمزه تر شود.
  • از آنجایی که خمیر لاهماجون نازک است، مواد میانی به خوبی پخته می شود اما برای اطمینان می توانید قبل از پخت لاهماجون مواد میانی را در تابه ای ریخته و کمی تفت بدهید.
  • برای تهیه لاهماجون در فر، همین لاهماجون ها را در فر با دمای 180 درجه بگذارید تا بپزد و خمیر نیز طلایی و برشته شود.
  • اگر هر دو رنگ فلفل دلمه ای را در اختیار نداشتید، یکی از آن ها را به مواد میانی لاهماجون اضافه کنید.
  • توجه کنید که اگر بعد از ریختن آب ولرم، خمیر به دست می چسبید و لطیف نشد، کمی آرد بیشتری بریزید.
  • لاهماجون را گرم سرو کنید.
  • برای لذیذ تر شدن لاهماجون، از پنیر پیتزا استفاده کنید.
  • ضخامت خمیر لاهماجون، تقریبا 2 میلیمتر است.
  • سعی کنید که خمیر لاهماجون کاملا گرد شود.
  • می توانید همین مواد میانی لاهماجون را تهیه کرده و روی خمیر یوفکا بریزید و لاهماجون با خمیر یوفکا تهیه کنید.
  • درصورت تمایل مواد میانی لاهماجون را نگینی ریز خرد کرده و در غذاساز نریزید.

آموزش دستور تهیه کوزالاک مانتی ترکیه ای

شیوه آماده کردن بورک کشک بادمجان ترکیه ای و خانگی

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.