طرز تهیه پودینگ انبه خانگی خوشمزه و آسان مرحله به مرحله
هزاران سال گیاه انبه محصول مهمی در هند بوده است. امروزه، این میوه های شیرین و رنگارنگ ، پایه اصلی غذاهای هندی هستند و در سراسر جهان محبوب هستند. با درک مزایای بیشمار انبه، عشق شما به این میوه چند برابر می شود. این ماده نه تنها طعم خوبی دارد بلکه فواید زیادی برای سلامتی دارد. بنابراین حتما در تابستان از این میوه پرخاصیت بهره ببرید. از انبه در تهیه انواع دسر، بستنی، اسموتی و نوشیدنی استفاده میشود.
طرز تهیه پودینگ انبه مرحله به مرحله
نکته اصلی یک پودینگ انبه که یکی از خوشمزه ترین دسر های جهان می باشد ، خود انبه است. مطمئن شوید که آنها نرم، رسیده، شیرین و خوشمزه باشند.
مواد لازم برای تهیه پودینگ انبه
- انبه 2الی 3 عدد
- 1 فنجان شیر
- 3/4 فنجان آب گرم
- 1/2 فنجان شکر
- 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
- 5 قطعه یخ
- برگ های نعناع ، توت فرنگی ، تکه های انبه و… برای تزئین
مراحل طرز تهیه پودینگ انبه
- انبه ها را برش بزنید و درون غذاساز قرار داده و پوره کنید تا یکدست شود. در صورت نیاز پوره را در صافی ریز بریزید و فشار دهید.
- 1 فنجان شیر به پوره انبه اضافه کنید. هم بزنید تا خوب ترکیب شود.
- در یک کاسه جداگانه ، آب گرم ، شکر و ژلاتین را مخلوط کنید. هم بزنید ، سپس اجازه دهید مخلوط چند دقیقه روی بخار کتری بماند تا ژلاتین حل شود.
همچنین بخوانید: طرز تهیه ۵ دسر با انبه
- مخلوط ژلاتین را دوباره هم بزنید ، سپس آن را داخل پوره انبه بریزید.
- تکه های یخ را اضافه کنید و سپس مخلوط پودینگ انبه را هم بزنید تا تمام یخ ها کاملا ذوب شود.
- مخلوط پودینگ انبه را در کاسه های سرو یا قالب های سیلیکونی بریزید.
- اجازه دهید تا 3 ساعت پودینگ در یخچال سرد شود.
نوش جان…