طرز تهیه مارمالاد انجیر بدون ژلاتین

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

انواع مختلفی از انجیر وجود دارد که همه از نظر رنگ و بافت بسیار متفاوت هستند. ویژگی منحصر به فرد آنها دهانه جوانه مانندی است که در قسمت بالای آن اوستیول نامیده می شود و به رشد میوه کمک می کند. شیرینی طبیعی آنها باعث که از آن به جای قندهای تصفیه شده و شیرین کننده استفاده شود. انجیر منبع فوق العاده ای از فیبر و ویتامین ها و همچنین مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم و پتاسیم  است. عطر و طعم شیرین و لطیف آنها اغلب با عسل و توت مقایسه می شود. وقتی به مربا تبدیل می شود، خصوصیات طبیعی و معطر آنها تشدید می شود. در ادامه میتوانید طرز تهیه مارمالاد انجیر بدون ژلاتین را بخوانید.

دستور تهیه مارمالاد انجیر بدون ژلاتین

مارمالاد و مربای انجیر را هم میتوان از انجیر تازه و هم از انجیر خشک تهیه می شود. اگر از انجیر خشک استفاده میکنید آنها را از شب قبل در آب بریزید تا نرم شوند.

دستور تهیه مارمالاد انجیر بدون ژلاتین

مواد مورد نیاز:

  • انجیر:1 کیلو
  • شکر:1کیلو
  • آبلیمو:1 قاشق غذاخوری
  • گلاب : 3 قاشق غذاخوری
  • آب :1/4 لیوان

طرز تهیه مارمالاد انجیر بدون ژلاتین:

  • ابتدا انجیرها با دقت بشورید و خشک کنید. انجیرها را خرد کرده و داخل غذاساز بریزید تا به خوبی پوره شوند. دقت داشته باشید بیش از اندازه آنها را له نکنید تا آب نیندازند.
  • طرفی را روی حرارت قرار دهید. انجیر های له شده به همراه آب و شکر را داخل ظرف بریزید و با حرارت ملایم اجازه دهید تا شکر آب شود.
  • اجازه بدهید مواد غلیظ شوند و در اخر آبلیمو و گلاب را اضافه کرده و هم بزنید.
  • پس از سرد شدن مارمالاد را درون شیشه های تمیز و در دار بریزید.
  • از مارمالاد انجید میتوانید در وعده صبحانه استفاده کنید. همچنین برای تهیه شیرینی و دسر نیز قابل استفاده است.
  • اگر از انجیر خشک استفاده کردید، مراحل پخت به همین صورت میباشد با این اختلاف که انجیر خشک باید در آب از قبل خیس بخورند. و در مراحل پخت دیگر آبی اضافه نمیشود.

 

نظرات