طرز تهیه مارمالاد انجیر بدون ژلاتین
انواع مختلفی از انجیر وجود دارد که همه از نظر رنگ و بافت بسیار متفاوت هستند. ویژگی منحصر به فرد آنها دهانه جوانه مانندی است که در قسمت بالای آن اوستیول نامیده می شود و به رشد میوه کمک می کند. شیرینی طبیعی آنها باعث که از آن به جای قندهای تصفیه شده و شیرین کننده استفاده شود. انجیر منبع فوق العاده ای از فیبر و ویتامین ها و همچنین مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم و پتاسیم است. عطر و طعم شیرین و لطیف آنها اغلب با عسل و توت مقایسه می شود. وقتی به مربا تبدیل می شود، خصوصیات طبیعی و معطر آنها تشدید می شود. در ادامه میتوانید طرز تهیه مارمالاد انجیر بدون ژلاتین را بخوانید.
دستور تهیه مارمالاد انجیر بدون ژلاتین
مارمالاد و مربای انجیر را هم میتوان از انجیر تازه و هم از انجیر خشک تهیه می شود. اگر از انجیر خشک استفاده میکنید آنها را از شب قبل در آب بریزید تا نرم شوند.
مواد مورد نیاز:
- انجیر:1 کیلو
- شکر:1کیلو
- آبلیمو:1 قاشق غذاخوری
- گلاب : 3 قاشق غذاخوری
- آب :1/4 لیوان
طرز تهیه مارمالاد انجیر بدون ژلاتین:
- ابتدا انجیرها با دقت بشورید و خشک کنید. انجیرها را خرد کرده و داخل غذاساز بریزید تا به خوبی پوره شوند. دقت داشته باشید بیش از اندازه آنها را له نکنید تا آب نیندازند.
- طرفی را روی حرارت قرار دهید. انجیر های له شده به همراه آب و شکر را داخل ظرف بریزید و با حرارت ملایم اجازه دهید تا شکر آب شود.
- اجازه بدهید مواد غلیظ شوند و در اخر آبلیمو و گلاب را اضافه کرده و هم بزنید.
- پس از سرد شدن مارمالاد را درون شیشه های تمیز و در دار بریزید.
- از مارمالاد انجید میتوانید در وعده صبحانه استفاده کنید. همچنین برای تهیه شیرینی و دسر نیز قابل استفاده است.
- اگر از انجیر خشک استفاده کردید، مراحل پخت به همین صورت میباشد با این اختلاف که انجیر خشک باید در آب از قبل خیس بخورند. و در مراحل پخت دیگر آبی اضافه نمیشود.