Take a fresh look at your lifestyle.

طرز تهیه قورمه گوشت گوسفندی لذیذ به روش سنتی

قورمه گوشت ترکیبی از گوشت گوسفندی، دنبه و ادویه جات خوش عطری می باشد که مطمئنم با یکبار خوردن، طعم آن را از یاد نخواهید برد. برای اینکه بتوانید اصیل ترین قورمه گوشت را آماده کنید این آیتم آموزشی را تا انتها دنبال کرده و طرز تهیه قورمه گوشت را بیاموزید.

طرز تهیه قورمه گوشت گوسفندی

گوشت گوسفندی پر خاصیت تر و خوشمزه تر از گوشت گوساله می باشد و از این رو می خواهیم طرز تهیه قورمه گوشت گوسفندی را آموزش بدهیم.

مطالب مرتبط : دستور تهیه چلو گوشت

چند خورش با گوشت قرمز

مواد لازم برای قورمه گوشت

برگ بو1 عدد
دنبه50 گرم
چوب دارچین1 عدد کوچک
گوشت گوسفندی400 گرم
آب1 پیمانه
نمک و زردچوبهبه میزان لازم
پیاز1 عدد متوسط
فلفل قرمزبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم

دستور تهیه قورمه گوشت

زمان مورد نیاز: 3 ساعت

  1. آماده کردن گوشت گوسفندی

    گوشت گوسفندی را به تکه های کوچکتر تقسیم می کنیم و در ظرفی می ریزیم تا برای تهیه قورمه گوشت آماده شود.

  2. خرد کردن دنبه

    دنبه را به تکه های کوچکتر تقسیم می کنیم.

  3. آماده کردن پیاز

    برای تهیه قورمه گوشت، پیاز را پوست کرده و خلالی خرد می کنیم.

  4. تهیه قورمه گوشت

    در قابلمه ای آب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

  5. ریختن گوشت

    بعد از اینکه آب جوشید، گوشت را به آب در حال جوش اضافه می کنیم تا بپزد و برای تهیه قورمه گوشت گوسفندی آماده شود.

  6. اضافه کردن پیاز

    زمانی که کف گوشت خارج شد، با قاشق برداشته و بیرون می ریزیم و پیاز خرد کرده را اضافه می کنیم.

  7. ریختن چوب دارچین

    چوب دارچین را به مواد قبلی قورمه گوشت اضافه می کنیم.

  8. افزودن برگ بو

    برگ بو را می ریزیم و هم می زنیم.

  9. اضافه کردن زردچوبه

    در این مرحله از طرز تهیه قورمه گوشت، زردچوبه را به مواد فوق اضافه می کنیم.

  10. ریختن فلفل سیاه و فلفل قرمز

    فلفل سیاه و فلفل قرمز را می ریزیم و مجددا هم می زنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا مواد قورمه گوشت کاملا بپزد.

  11. آماده شدن قورمه گوشت

    بعد از اینکه آب گوشت کشیده شد، می گذاریم مواد قورمه گوشت با هم تفت بخورند و روغن دنبه خارج شود.

  12. ریختن نمک

    بعد از اینکه قورمه گوشت سرخ شد، نمک می ریزیم و هم می زنیم و در آخر از روی حرارت بر می داریم.

طرز تهیه قورمه گوشت با دنبه
طرز تهیه قورمه گوشت گوسفندی

نکات طلایی برای تهیه قورمه گوشت

  • قورمه گوشت را با نان یا برنج سرو می کنند.
  • قورمه گوشت مشهدی، همین مراحل را دارد و تنها از ریختن چوب دارچین صرف نظر می شود.
  • همچنین قورمه گوشت کرمانی نیز به همین روش قورمه گوشت مشهدی آماده می شود.
  • در برخی رسپی ها دنبه را حذف کرده و روغن می ریزند.
  • مدل خرد کردن پیاز برای تهیه قورمه گوشت دلخواه است.
  • برای خوش رنگ تر شدن قورمه گوشت، هنگام تفت خوردن مواد قورمه گوشت، کمی رب گوجه فرنگی بریزید.

پیشنهاد می شود بخوانید : مراحل آماده کردن گردن گوسفندی

روش پخت شیشلیگ

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.