دیپ پیاز؛ سسی جذاب که در کنار چیپس خوشمزه ترین خواهد بود! اولین بار دیپ پیاز را در فرانسه تهیه کرده اند و امروزه دیپ پیاز یک چاشنی بین المللی شناخته می شود. در این پست آموزشی طرز تهیه دیپ پیاز را به طورکامل و با روش اصیل آن نوشته ایم.
طرز تهیه دیپ پیاز فرانسوی
دیپ پیاز در برخی فروشگاه های لاکچری قابل تهیه است و از امروز به بعد و با این دستور عالی مینویسم قرار است دیپ پیاز را در خانه تهیه کنید و میان وعده های خوشمزه تری داشته باشید.
مطالب پیشنهادی : مراحل تهیه دیپ لوبیا سفید
مواد لازم برای تهیه دیپ پیاز
خامه ترش | نصف لیوان |
فلفل سیاه | 2 قاشق چایخوری |
کره | 100 گرم |
ماست | نصف لیوان |
پیاز | 10 عدد متوسط |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
لیمو ترش | 2 عدد متوسط |
تره | 80 گرم |
سس مایونز | 1 لیوان |
سیر | 1 حبه |
فلفل قرمز | 2 قاشق چایخوری |
پیازچه | به میزان دلخواه |
روش تهیه دیپ پیاز
زمان مورد نیاز: 30 دقیقه
- خرد کردن پیاز
پیاز را پوست کرده و نگینی خیلی ریز خرد می کنیم.
- خرد کردن سیر
سیر را پوست کرده و برای تهیه دیپ پیاز، رنده ریز می کنیم.
- آماده کردن تره
تره را پاک کرده و ساطوری خرد می کنیم.
- خرد کردن پیازچه
حال پیازچه را پاک کرده و ریز خرد می کنیم و برای تهیه دیپ پیاز کنار می گذاریم.
- تهیه مواد دیپ پیاز
در تابه ای کره را می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
- افزودن پیاز
پیاز را به تابه اضافه کرده و هم می زنیم تا تفت بخورد.
- افزودن نمک
کمی نمک را به این مواد دیپ پیاز اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا تفت خورده و کاراملی شود.
- آماده کردن دیپ پیاز
خامه ترش را در کاسه ای می ریزیم.
- ریختن ماست
ماسه را به خامه ترش اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم و سپس به سراغ مراحل بعدی تهیه دیپ پیاز می رویم.
- افزودن سس مایونز
سس مایونز را به مواد قبلی دیپ پیاز اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم.
- افزودن پیاز تفت داده
پیاز تفت داده را به مواد فوق اضافه می کنیم و هم می زنیم.
- ریختن سیر
سیر خرد شده به مواد قبلی دیپ پیاز اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.
- اضافه کردن تره
تره را به مواد بالا اضافه کرده و هم می زنیم.
- اضافه کردن پیازچه
پیازچه خرد کرده را می ریزیم و همه مواد دیپ پیاز را با هم ترکیب می کنیم.
- ریختن آب لیمو
آب لیمو را به مواد دیپ پیاز اضافه کرده و هم می زنیم.
- ریختن فلفل سیاه و فلفل قرمز
فلفل سیاه و فلفل قرمز می ریزیم و دیپ پیاز را به خوبی هم می زنیم و سپس در ظرف سرو می ریزیم.
راز خوشمزه شدن دیپ پیاز
- نیم ساعت قبل از سرو دیپ پیاز، در یخچال قرار دهید.
- می توانید کمی پنیر خامه ای نیز به دیپ پیاز اضافه کنید.
- برخی افراد کمی عصاره گوشت به این دیپ پیاز اضافه می کنند تا مقوی تر شود.
- همچنین می توانید کمی سرکه سفید بریزید.
- برای تهیه دیپ پیاز می توان از پیاز سفید و زرد به صورت مخلوط استفاده کرد.
پست های بیشتر : دستور تهیه پیاز داغ