طرز تهیه سیر ترشی با شیره انگور و سرکه در خانه فوق العاده خوشمزه
در این پست خوشمزه همراه شما کدبانو های عزیز و گرامی هستیم با آموزش طرز تهیه سیر ترشی با شیره انگور و سرکه در خانه . با خوردن سیر ترشی با شیره انگور می توان طعم خوش ملس را تجربه کرد.
یا توجه به خواص بی نظیر سیر ، سیر ترشی قطعا یک همراه غذای خوب ایرانی است که با غذاهایی مثل دیزی و کشک بادمجان بسیار دلچسب و لذیذ می شود. سیر ترشی یا به صورت بوته ای و یا حبه ای و یا حتی با گل سیر درست می شود.
از فواید سیر ترشی به ویتامین های B، C ، پتاسیم، فسفر، آهن موجود در سیر می توان اشاره کرد. این ویتامین B باعث کارکرد مناسب روده می شود و همچنین فسفر موجود در سیر ترشی در ازدیاد حافظه موثر است. این ترشی خوشمزه رو به راحتی می توان در خانه درست کرد. در ادامه این مطلب می توانید طرز تهیه سیر ترشی با شیره انگور و سرکه در خانه را بخوانید.
لازم است بدانید: چرا در زمستان ترشی می خوریم؟ فواید و ضررهای خوردن ترشی در زمستان
مواد لازم برای درست کردن سیر ترشی با شیره انگور و سرکه
برای درست کردن سیر ترشی به مواد زیر نیاز دارید:
- سیر =1 کیلوگرم
- نمک = 1 قاشق غذاخوری
- شیره انگور = 1/2 پیمانه
- نبات = چند تکه
- سرکه = به میزان لازم
طرز تهیه سیر ترشی با شیره انگور و سرکه
در ابتدا باید بطری های شیشه ای مورد نظرتان را بشورید و خشک کنید. سپس بوته های سیر را به خوی=ب بشویید و اجازه دهید تا کاملا خشک شوند و بعد آنها را درون بطری های شیشه ای تمیز بچینید حال باید تکه های نبات را لابه لای سیر ها قرار دهید.
در این مرحله از تهیه سیر ترشی با شیره انگور و سرکه باید سرکه، شیره انگور و نمک را درون ظرفی جدا مخلوط کنید و بعد آنها را داخل بطری روی سیرها بریزید تا کاملا روی سیرها را بپوشاند.
برای اینکه درب بطری محکم بسته شود و هوا به داخل ترشی نفوذ نکند یک نایلون تمیز روی درب بطری قرار دهید و سپس در بطری ها را محکم کنید.
باید بطری ها را در یک محل خنک و تاریک قرار دهید تا ترشی جا بیفتد و برسد. سیر ترشی با این روش چندین سال قابل استفاده است و هر چه زمان بیشتری از تولید آن می گذرد، طعم بهتری می یابد. بهترین زمان برای طعم خوب سیر ترشی 5 تا 7 سال است که البته سیر ترشی هایی با سن بالاتر قطعا طعم بهتری دارند.
آموزش طرز تهیه ترشی هندوانه ابوجهل (شپله)
چند نکته مهم برای درست کردن سیر ترشی با شیره انگور و سرکه در خانه
- جوانه زدن و سبز شدن سیر ها داخل سرکه اشکالی ندارد و به مرور زمان درست میشود .
- در تهیه سیر ترشی می توانید از سرکه سیب طبیعی یا هر سرکه دیگری استفاده کنید .
- فلفل سیاه و ترخون را می توانید به صورت دلخواه به سیر ترشی اضافه کنید.
- به یاد داشته باشید از ظروف پلاستیکی برای تهیه سیر ترشی استفاده نکنید.
- برای اینه سیر ترشی شما زودتر برسد، ظرف آن را در مکان آفتابگیر قرار دهید.
- برای تهیه سیر ترشی به هیچ وجه پوست آن را پاک نکنید.