طرز تهیه سس رنچ خانگی با طعم فوق العاده خوشمزه
ناشر: مینویسم (minevisam.ir)
نویسنده: زینب محمدی
تاریخ انتشار: 12 سپتامبر 2021
تماس با ما: ارسال پیام
سس رنچ، یک سس آمریکایی است. از این سس می توانید در کنار انواع سالادها، انواع ساندویچ و سوخاری استفاده کنید. سس رنچ به تازگی در بین مردم ایران طرفدارهای زیادی پیدا کرده است، بنابراین در اکثر رستوران ها از این سس استفاده می کنند زیرا طعمی دلپذیر و فوق العاده دارد. شما هم در منزل و به راحتی می توانید این سس خوشمزه را تهیه کرده و با سالاد و ساندویچ میل کنید. در این پست طرز تهیه سس رنچ به شما ارائه می شود، با ما همراه باشید.
نحوه تهیه سس رنچ با طعم بی نظیر
| مواد لازم برای تهیه سس رنچ | |
|---|---|
| سس مایونز | 1 پیمانه |
| ماست | 1 پیمانه |
| سیر رنده شده | دو حبه |
| پودر پیاز | 1/4 قاشق چایخوری |
| پاپریکا | به مقدار نیاز |
| نمک و فلفل | به مقدار نیاز |
| سرکه سفید | 1/2 قاشق غذاخوری |
| آبلیمو | 1/2 قاشق غذاخوری |
| سس خردل | 1 قاشق مرباخوری |
| جعفری خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
| شوید خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
| ساقه پیازچه خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
بخوانید: طرز تهیه سس قرمز تند
مراحل طرز تهیه سس رنچ خوشمزه
مرحله اول:
- ابتدا سس مایونز، ماست، سیر، پودر پیاز، پودر پاپریکا، نمک، فلفل، سس خردل، جعفری و شوید و ساقه پیازچه خشک شده درون یک ظرف بزرگ بریزید.

مرحله دوم:
- همه ی مواد را به خوبی هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شده و سس یکدستی بدست آید.

مرحله سوم:
- سپس برای رقیق شدن سس آبلیمو و سرکه سفید را اضافه کرده و هم بزنید، تا مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم:
- بعد سس رنچ را به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا مواد به خورد هم بروند و طعم بهتری بگیرند، سس رنچ با طعم خوشمزه و عالی آماده می باشد، می توانید آن با انواع سالاد و غذاهای دیگر میل کنید.

مطالعه کنید: طرز تهیه سس اکبر جوجه
نکات مهم برای تهیه سس رنچ
- برای رقیق کردن سس، به جای آبلیمو و سرکه سفید می توانید از سس بالزامیک استفاده کنید.
- سبزیجات استفاده شده در سس رنچ باید همگی خشک شده باشند.
- می توانید سس رنچ را به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
- در تهیه اصلی این سس به جای ماست از خامه ترش استفاده می شود.
- اگر می خواهید سس رقیق تری داشته باشید، می توانید مقدار آبلیمو یا سرکه سفید را کمی افزایش دهید.