طرز تهیه شربت ریواس خوشمزه + نکات طلایی
ریواس از میوه هایی است که خواص بسیار زیادی برای بدن دارد. از جمله خواص ریواس می توان رقیق کننده خون، مهار کننده ی صفرا، جلوگیری از جوش و غیره می باشد. شربت ریواس نیز از شربت هایی است که برای تابستان بسیار مفید بوده و در درمان گرما زدگی نیز موثر است. شربت ریواس با توجه به ریواسی که برای شربت خود استفاده می کنید، می تواند طعم ترش یا شیرین داشته باشد. ریواس دو نوع قرمز و سبز دارد و برای اینکه شربت ریواس خانگی شما رنگ قرمز داشته باشد، می توانید از ریواس قرمز استفاده کنید.
دستور تهیه شربت ریواس
نوشیدنی و شربت دارای انواع مختلفی نظیر شربت توت فرنگی، شربت پرتقال، شربت گوجه سبز و غیره می باشند. ریواس به عنوان یکی از میوه های فصل بهار طرفداران زیادی دارد و علاوه بر استفاده ای که در تهیه خورش ریواس دارد، می توان شربت آنرا نیز تهیه کرد. در ادامه طرز تهیه شربت ریواس خانگی را می آموزید.
مواد لازم برای تهیه شربت ریواس خانگی
ریواس | 1 کیلوگرم |
شکر | 800 گرم |
لیمو جهرمی | 1 عدد کوچک |
دستور پخت شربت ریواس خوشمزه
زمان مورد نیاز: 1 ساعت
- آماده کردن ریواس
برای تهیه شربت ریواس خانگی ابتدا پوست رویی ریواس را جدا می کنیم. در ظرفی می ریزیم.
- خرد کردن ریواس
ریواس ها را به اندازه ی 2 سانت خرد می کنیم. برای شربت ریواس خانگی بهتر است همین اندازه خرد شود.
- پختن ریواس
ریواس ها را در قابلمه ای ریخته و کمی آب می ریزیم. روی حرارت ملایم قرار می دهیم. اجازه می دهیم بپزد.
- صاف کردن ریواس
ریواس های پخته شده را در الک ریخته کمی با دست هم زده و فشار می دهیم. تا آب آن ها خارج شود. برای شربت ریواس فقط به این آب ریواس لازم داریم.
- تهیه شربت ریواس
آب ریواس پخته شده را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
- اضافه کردن شکر
در این مرحله از طرز تهیه شربت ریواس خوشمزه، شکر را ریخته و هم می زنیم تا مواد با هم مخلوط شوند.
- اضافه کردن آب لیمو
آب لیمو را گرفته و در شربت می ریزیم. اجازه می دهیم به قوام مورد نظر برسد. نوش جان
نکات مهم در تهیه شربت ریواس
- برای اینکه شربت ریواس سبز داشته باشید، باید از ریواس سبز استفاده کنید.
- توجه کنید اگر شربت ریواس غلیظ شود، بعد از مدتی شکرک می زند.
- برای خوشمزه تر شدن شربت ریواس خانگی، در ابتدا چند برگ با ریواس ها در قابلمه بریزید تا طعم و بوی آن در شربت پخش شود.
- همچنین می توانید کمی وانیل در شربت بریزید.
- در صورتی که ریواس شما طعم ترش دارد مقدار شکر را کمی افزایش دهید.
- به دلیل اینکه ریواس طبع سرد دارد، بهتر است با عسل میل شود.
همچنین بخوانید :