طرز تهیه عدس برشته شده؛ خوشمزه، پرخاصیت و پرطرفدار
عدس برشته شده مقوی ترین میان وعده می باشد و قرار است در این پست طرز تهیه عدس برشته شده را در کنار هم بیاموزیم. عدس برشته دارای ویتامین B، پتاسیم، آهن و روی می باشد و از این رو میان وعده ای است که برای همه افراد و به خصوص بچه ها انتخاب مناسبی است.
طرز تهیه عدس برشته در منزل
عدس برشته بدون فر و در ماهیتابه قابل تهیه است و این دستور، ساده است و می توانید در منزل به راحتی عدس برشته شده تهیه کنید.
عکس هایی از ایده تزئین سینی مزه
موادلازم برای تهیه عدس برشته
نمک | به میزان لازم |
عدس | 1 کیلوگرم |
روغن | 3 قاشق غذاخوری |
آب | به میزان لازم |
روش تهیه عدس برشته
زمان مورد نیاز: 1 ساعت
- آماده کردن عدس
عدس را شسته و در آبکش می ریزیم.
- خشک کردن عدس
برای تهیه عدس برشته شده، عدس را روی پارچه ای نخی ریخته و می گذاریم کاملا خشک شود.
- آماده کردن آب نمک
آب را به همراه میزان لازم نمک در ظرفی ریخته و با هم ترکیب می کنیم تا برای تهیه عدس برشته شده آماده باشد.
- تهیه مواد عدس برشته شده
عدس خشک شده را در کاسه ای می ریزیم.
- ریختن روغن
روغن را به عدس برشته شده اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
- تهیه عدس برشته در ماهیتابه
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و عدس را در تابه می ریزیم و هم می زنیم تا تفت بخورد.
- ریختن آب نمک
بعد از اینکه عدس برشته شد. آب نمک را می ریزیم و آنقدر هم می زنیم تا عدس برشته شده خشک شود و آب آن کشیده شود. عدس برشته شده شما آماده است.
نکات طلایی در تهیه عدس برشته
- می توانید ابتدا عدس را در آب بریزید و بعد از اینکه خیس خورد به روغن آغشته کنید و در سینی فر چرب شده بریزید و در فر با دمای 170 درجه بگذارید و بعد از اینکه سرخ شد، نمک اضافه کنید و بگذارید خنک شود. به این ترتیب شما عدس برشته با فر را آماده کردید.
- می توانید آب نمک را کم کم اضافه کنید تا عدس برشته شده ترد تری داشته باشید.
- می توانید روغن زیتون را جایگزین روغن کنید تا عدس برشته شده خوشمزه تهیه کنید.
- همچنین می توان هر ادویه دلخواهی را به عدس برشته شده اضافه کنید.
مطالب مرتبط : شیوه تهیه کتلت عدس