Take a fresh look at your lifestyle.

طرز تهیه چند نوع سالاد کره ای (خوشمزه و لاکچری برای مهمانی رسمی)

شما هم مثل من از خوردن سالادهای تکراری و گاها وقت گیر خسته شده اید؟ سالادهای شما کالری بالایی دارند؟ یا بدون سس اصلا خوشمزه نیستند؟ خب اصلا نگران نباشید! پس از استقبال شما عزیزان از طرز تهیه سالادهای روسی؛ تصمیم گرفتیم در این مطلب طرز تهیه چند نوع سالاد کره ای را با شما به اشتراک بگذاریم. طعم این سالاد ها شگفت انگیز بوده و ظاهری عالی و لاکچری دارند که باعث می شود گزینه خوبی برای مهمانی های رسمی و خاص باشند.

مطالب پیشنهادی: طرز تهیه چند نوع سالاد روسی

مواد لازم و طرز تهیه سالاد کره ای با هویج

مواد لازممقدار
هویج بزرگ رشته شده 8 عدد
پیاز بزرگ خرد شده1 عدد
روغن زیتون1/3 فنجان
سیر6 حبه
پودر پاپ نصف قاشق چای خوری پودر پاپریکا
فلفل کاین1/4 قاشق چای خوری
شکر1 قاشق غذاخوری
نمک1 قاشق چای خوری
سرکه سفید1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه1/4 قاشق چای خوری
گشنیزنصف قاشق چای خوری
جعفری تازه1/4 فنجان

روش تهیه سالاد هویج کره ای

  • هویج را پوست کنده و رشته رشته کنید.
  • در کاسه ای بزرگ هویج های رشته شده و نمک را با هم ترکیب کنید.
  • روغن زیتون را در تابه ای بزرگ ریخته و روی حرارت ملایم اجاق داغ کنید. سپس پیازها را اضافه کرده و آنقدر تفت دهید تا بافت پیازها نرم شود.
  • شعله اجاق را خاموش کرده و سیر له شده را اضافه کنید. سپس تابه را کنار بگذارید تا خنک شود.
  • پس از خنک شدن، فلفل سیاه، پاپریکا، فلفل کاین، گشنیز، شکر و سرکه سفید را اضافه کرده و خوب به هم بزنید.
  • ترکیب هویج ها و مواد اضافه شده باید 1 تا 2 ساعت در یخچال بماند تا خوب خنک شود.
  • سپس جعفری های تازه را اضافه کرده، سرو کنید و از خوردنش لذت ببرید.

نکات طلایی در آماده سایز سالاد هویج

  • درست رشته کردن هویج ها در ظاهر و مزه این سالاد خیلی موثر است. پس اگر آشپز حرفه ای نیستید از رنده های مخصوص اینکار کمک بگیرید. یا اینکه هویج های رشته شده آماده را از سوپر مارکت ها بخرید.
  • حتما دقت کنید که پیازها خردِ خرد شده باشند. چرا که در غیر این صورت برشتگی پیاز خوردنش را سخت خواهد کرد.
  • بهتر است 6 ساعت قبل از سرخ کردن هویج را رشته کرده و نمک بزنید. اینکار باعث می شود آب هویج در بیاید و سالاد تان خوشمزه تر شود.

مطالب پیشنهادی: طرز تهیه سالاد با کلم شیرین

مواد لازم و طرز تهیه سالاد کره ای با خیار

مواد لازمطرز تهیه
خیار2 عدد
نمک1 قاشق چایخوری
تره فرنگی1 عدد
سیر له شده1 قاشق غذاخوری
فلفل کره ای1/2 قاشق غذاخوری
سرکه برنج1 قاشق غذاخوری
روغن کنجد1 قاشق غذاخوری
دانه های کنجد1 قاشق غذاخوری
شکرنصف قاشق غذاخوری

روش تهیه سالاد خیار کره ای

  • خیار ها را اسلایس کرده و سپس نمک را به آن اضافه کنید. نمک آب اضافی خیار را می کشد.
  • خیار ها را درون آبکشی قرار داده و آبکش را بالای کاسه ای قرار دهید تا آب آضافی خیارها پس از خارج شدن داخل کاسه بریزد. این مرحله باید 30 دقیقه ادامه داشته باشد.
  • تره فرنگی را ریز کنید.
  • سیر له شده شما باید به اندازه 1 قاشق غذاخوری باشد. این میزان سیر را به خیارها اضافه کنید.
  • فلفل، سرکه برنج، روغن کنجد، دانه های کنجد و شکر را به تریکب تره فرنگی و خیار خشک شده اضافه کنید.
  • سپس تمام مواد را به آرامی ترکیب کنید تا خیار ها کاملا پوشیده شوند.
  • سرو کرده و نوش جان کنید.

نکات طلایی در آماده سازی سالاد خیار کره ای

  • از هر مدل خیار نازکی می توان در این سالاد استفاده کرد. چرا که خیارهای کلفت تر دانه های بیشتری دارند و سالادتان را خراب می کنند.
  • در ترکیب این سالاد هم می توانید از تره فرنگی استفاده کنید هم پیازچه!  البته بهتر است از پیازچه استفاده نشود چرا که سر پیازچه بزرگ و پر از طعم است. ممکن است باقی مزه ها با وجود پیازچه احساس نشوند.
  • هیچ جایگزینی برای فلفل کره ای نیست. این فلفل طعم تند و آتشی و دودی و شیرین را یکجا دارد. فلفل کاین و سیاه می توانند طعم تندی به سالاد شما دهند. اما شیرینی و دودی بودن فلفل کره ای را ندارند. البته می توانید پاپریکای دودی شده را با فلفل کاین مخلوط کنید، بلکه طعمی شبیه به فلفل کره ای به دست بیاید.

مطالب پیشنهادی: طرز تهیه سالاد خیار چنبر

مواد لازم و طرز تهیه سالاد کره ای با اسفناج

مواد لازممقدار
برگ اسفناج4 تا 5 فنجان
سیر1 حبه
روغن کنجد2 قاشق غذاخوری
نمکبه مقدار لازم
دانه های کنجد تفت داده شده1 قاشق غذاخوری

روش تهیه سالاد اسفناج کره ای

روش تهیه سالاد اسفناج کره ای
  • تمام مواد سالاد، غیر از اسفناج را با هم ترکیب کنید.
  • در کاسه بزرگی آب بریزید و اجازه دهید تا جوش بیاید. میزان آب باید به اندازه ای باشد که اسفناج ها در آب پز شوند.
  • اسفناج را هم بشویید.
  • وقتی آب به جوش آمد اسفناج را اضافه کرده و در حد 75 ثانیه صبر کنید. سپس آبکش کرده و تمام برگ ها را با آب سرد بشویید تا روند پخت متوقف شود.
  • برگ ها را با دست بفشارید تا آب اضافی شان خارج شود. سپس به اندازه های بسیار کوچک خردشان کنید.
  • در این مرحله اسفناج ها، سیر، دانه های کنجد، روغن کنجد، و نمک را در کاسه ای بزرگ با هم ترکیب کنید.
  • سالاد را در یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس سرو کرده و نوش جان کنید.

نکات طلایی در آماده سازی سالاد اسفناج کره ای

  • در این سالاد نه تنها از برگ ها، بلکه از ریشه های این گیاه هم می توان استفاده کرد.
  • اسفناج ها نباید پیش از حد آب پز شوند. حتما پس از طی شدن زمان 75 ثانیه زیر آب سرد بگیرید تا روند دما دیدن متوقف شود.
  • این سالاد را معمولا سرد سرو می کنند. می توانید تا 1 هفته بدون خراب شدن در یخچال از این سالاد نگهداری کنید.
  • اگر از اسفناج خوشتان نمی آید همین رسیپی را با جوانه های لوبیا امتحان کنید.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.