Take a fresh look at your lifestyle.

طرز تهیه کباب مرغ سیخی خوشمزه و مجلسی در تابه

کباب مرغ سیخی یا همان کباب کوبیده مرغ یکی دیگر از انواع کباب های ایرانی است. این کباب روی ذغال یا در تابه قابل تهیه است. برای اینکه طرز تهیه کباب مرغ سیخی را به طور کامل و با رسپی اصلی بیاموزید تا انتهای خواندن این صفحه از آن خارج نشوید.

طرز تهیه کباب مرغ سیخی تابه ای

از آنجایی که امروزه اکثر خانه ها آپارتمانی هستند و در برخی از آن ها امکان بر پا کردن آتش و آماده کردن ذغال وجود ندارد، تصمیم گرفتیم طرز تهیه کباب مرغ سیخی تابه ای را آموزش دهیم.

پست های بیشتر : دستور تهیه کباب حسینی با مرغ

برای ترد شدن جوجه کباب چکار باید کرد

مواد کباب مرغ سیخی

پیاز3 عدد متوسط
زعفرانیک پنس
زردچوبه1 قاشق چایخوری
مرغ1 کیلوگرم
نمکبه میزان لازم
پاپریکا1 قاشق چایخوری
فلفل سیاهبه میزان لازم
کره50 گرم
پودر تخم گشنیز(اختیاری)1 قاشق چایخوری
سیر7 حبه

دستور پخت کباب سیخی مرغ

زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 30 دقیقه

  1. خرد کردن پیاز

    پیاز را پوست کرده و با رنده سایز ریز رنده می کنیم و آب آن را می گیریم و برای تهیه کباب مرغ سیخی کنار می گذاریم.

  2. دم کردن زعفران

    زعفران را می سابیم و با یک قالب یخ کوچک در کاسه ای می ریزیم.

  3. آماده کردن مرغ

    برای تهیه کباب مرغ سیخی، استخوان های مرغ را جدا کرده و در ظرفی می ریزیم.

  4. چرخ کردن مرغ

    مرغ را در چرخ گوشت می ریزیم. مهمترین نکته در طرز تهیه کباب مرغ سیخی این است که باید دو بار گوشت مرغ را چرخ کنید.

  5. خرد کردن سیر

    سیر را ریز رنده می کنیم و کنار می گذاریم.

  6. تهیه مواد کباب مرغ سیخی

    مرغ چرخ شده را در ظرفی می ریزیم.

  7. ریختن نمک و فلفل سیاه

    در این مرحله از طرز تهیه کباب مرغ سیخی، نمک و فلفل سیاه را می ریزیم.

  8. اضافه کردن زردچوبه و پاپریکا

    زردچوبه و پاپریکا را به مواد فوق اضافه کرده و هم می زنیم.

  9. ریختن پودر تخم گشنیز

    پودر تخم گشنیز را به مواد کباب مرغ سیخی اضافه می کنیم.

  10. ریختن زعفران

    زعفران را می ریزیم و با مواد قبلی مخلوط می کنیم.

  11. افزودن سیر

    سیر را به مواد بالا اضافه می کنیم. ریختن سیر باعث می شود که کباب مرغ سیخی بوی زهم نداشته باشد.

  12. اضافه کردن پیاز

    پیاز را که آب آن را کامل گرفته ایم به مواد کباب مرغ سیخی اضافه می کنیم.

  13. ورز دادن مواد کباب مرغ سیخی

    مواد فوق را کمی ورز می دهیم تا بافت آن یکدست شود.

  14. استراحت دادن مواد کوبیده مرغ

    مواد کباب مرغ سیخی یا همان کوبیده مرغ را درون ظرفی درب دار قرار می دهیم و 3 الی 4 ساعت در یخچال می گذاریم.

  15. به سیخ زدن مواد کباب مرغ سیخی

    سیخ های چوبی یا سیخ های کوچک استیل را آماده کرده و اگر از سیخ چوبی استفاده می کنید، کمی چرب کنید. مواد را ورز می دهیم و کمی از مواد کباب مرغ سیخی برداشته و به دور سیخ می زنیم و با دست روی کباب ها شیار ایجاد می کنیم.

  16. پختن کباب مرغ سیخی تابه ای

    در تابه ای نیمی از کره را به همراه مقدار لازم روغن می ریزیم و سپس سیخ ها را درون تابه قرار می دهیم. بعد از اینکه یک طرف کباب مرغ سیخی سرخ شد، بر می گردانیم تا طرف دیگر نیز سرخ بشود.

  17. اضافه کردن کره و زعفران

    حال نیم دیگر کره را ذوب کرده و با مقداری زعفران ترکیب می کنیم و بعد از اینکه کباب مرغ سیخی آماده شد، با قلمویی روی آن ها می کشیم.

کباب مرغ سیخی تابه ای
طرز تهیه کباب مرغ سیخی تابه ای

فوت و فن کباب مرغ سیخی

  • برای پخت کباب مرغ سیخی روی ذغال، همین مواد بالا را به سیخ های بزرگ استیل می زنیم و روی ذغال سرخ شده و آماده قرار می دهیم و می گذاریم دو طرف آن کباب شود.
  • همچنین می توانید این مواد را بدون سیخ درون تابه ای رژیمی که کمی روغن دارد بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید دو طرف آن سرخ شود و کباب مرغ سیخی خوشمزه شما آماده شود.
  • برای تهیه کباب مرغ چوبی، کافیست از سیخ های کوچک و چوبی استفاده کرده و کباب چوبی مرغ در ماهیتابه آماده کنید.
  • بهتر است به همراه کباب کوبیده مرغ سیخی از کوجه فرنگی کبابی و ریحان استفاده کنید.
  • برای خوش طعم تر شدن کباب سیخی مرغ، کمی آویشن به مواد آن اضافه کنید.
  • می توانید کباب چوبی مرغ در فر آماده کنید وبرای این کار همین مواد را به سیخ چوبی بزنید و در سینی فر چرب شده و فر با دمای 170 درجه قرار دهید.
  • برای مرغ می توانید از ترکیب سینه و ران یا فقط یکی از آن ها استفاده کنید.
  • بهتر است از سینه مرغ استفاده کنید تا کباب مرغ سیخی نرم تر شود.
  • برخی افراد برای تهیه مواد کباب مرغ سیخی، پیاز را به همراه مرغ چرخ می کنند و سپس آب اضافی آن را می گیرند.
  • می توانید هر ادویه دلخواه را به مواد کباب مرغ سیخی اضافه کنید که البته این ادویه های گفته شده در بالا ادویه های اصلی برای تهیه کباب مرغ سیخی هستند.
  • در برخی رسپی ها فلفل دلمه ای و قارچ را نیز چرخ کرده و به مواد کباب مرغ سیخی اضافه می کنند.
  • اگر کباب مرغ سیخی وا می رفت کمی آرد یا پودر سوخاری بریزید.
  • ریختن سیر اختیاری است.
  • می توانید سبزیجات دلخواه همچون جعفری را ساطوری خرد کرده و به مواد کباب مرغ سیخی اضافه کنید.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.