Take a fresh look at your lifestyle.

طرز تهیه چند غذای کره ای با سیب زمینی (سازگار با هر ذائقه ای)

کره ای ها چند مدل غذا با سیب زمینی درست کرده و از آن به عنوان دورچین غذا؛ کنار وعده اصلی شان استفاده می کنند. البته می توان سیب زمینی ها را به تنهایی سرخ کرد یا اینکه با سبزیجات مختلف سرو کرده و زیباترش کرد. در هر صورت سیب زمینی طعم غذای اصلی شما را بهتر خواهد کرد. سیب زمینی با سس سویا و بانچان از محبوب ترین این غذاها می باشد. کره ای ها معمولا صبر می کنند تا در فصل تابستان با سیب زمینی های تازه برداشت شده بانچان درست کنند. اما به نظر من این غذا خوشمزه تر از آن است که بتوان فقط در تابستان ها درست کرد. در ادامه با من و مجله مینویسم همراه باشید تا طرز تهیه چند غذای کره ای با سیب زمینی که با اکثر ذائقه ها سازگار است را یاد بگیرید.

مطالب پیشنهادی: طرز تهیه دوکبوکی کره ای

 مواد لازم و طرز تهیه غذای کره ای با سیب زمینی (بانچان)

مواد لازمطرز تهیه
عدد سیب زمینی 2 عدد
روغن1 قاشق غذاخوری
سیر له شده1 حبه
پیاز که خیلی نازک رشته رشته شده باشد1/2
پیازچه که رشته رشته شده باشد2 عدد
هویج رشته رشته شده1/2
نمکبه مقدار لازم
فلفلبه مقدار لازم
دانه های کنجد2 قاشق غذاخوری

مطالب پیشنهادی: طرز تهیه کیمچی با پیازچه

دستور پخت بانچان

دستور پخت بانچان
  • سیب زمینی ها را پوست بکنید. هر سیب زمینی را از یک سمت برشی نازک بزنید. این کار کمک می کند سطح گرد سیب زمینی صاف شده و محکم بیاستد. در این صورت دیگر لیز نمی خورد.
  • پس از این باقی سیب زمینی را اسلایس کنید. هر اسلایس سیب زمینی شما باید در حد 1 سانتی متر ضخامت داشته باشد. سیب زمین های اسلایس شده را مانند کارت روی تخته پهن کنید. طوری که با هم، همپوشانی داشته باشند. سپس خیلی ریز رشته رشته شان کنید.
  • سپس تمام رشته ها را درون آبکشی ریخته و با آب سرد در جریان بشویید تا نشاسته آن خارج شود. پس از این باید خیلی خوب آب سیب زمینی ها را در آبکشی بگذارید تا آب اضافی شان کشیده شود.
  • روغن را درون تابه ای نچسب با حرارت ملایم داغ کنید. سیر را به مدت 10 ثانیه در این تابه تفت دهید. رشته های سیب زمینی را اضافه کرده و هم بزنید تا روغن مخلوط شده با سیر تمام سیب زمینی ها را بپوشاند. 1 دقیقه دما دیدن سیب زمینی ها در این مرحله کافی است. در تابه را بگذارید و اجازه دهید سیب زمینی ها 2 دقیقه با حرارت کم دما ببینند.
  • سپس حرارت را کمی بیشتر کرده و در حالت متوسط قرار دهید. در مرحله بعد هویج ها، پیازها و پیازهای سبز را که رشته رشته شده اند اضافه کنید. نمک زده و اجازه دهید با هم دما ببینند. این مرحله باید آنقدر ادامه داشته باشد که سیب زمینی ها ترد اما نرم و پخته باشند. 2 تا 3 دقیقه دما دیدن سیب زمینی ها در این مرحله کافی است. البته نباید در این مرحله سیب زمینی ها را خیلی محکم هم بزنید چرا که رشته هایش شکسته شده و ظاهری بد پیدا می کنند.
  • در نهایت دانه های کنجد و فلفل را اضافه کرده سرو کنید. البته در این شرایط سیب زمینی ها خیلی داغ هستند. باید صبر کنید تا به دمای اتاق رسیده و سپس نوش جان کنید.

مطالب پیشنهادی: طرز تهیه دامپلینگ چینی و کره ای

نکات طلایی در پخت بانچان

  • برای رشته رشته کردن سیب زمینی ها می توان از یک چاقوی تیز استفاده کرد یا رنده های مخصوص این کار. البته باید پیش از شروع کار با چاقو سطح سیب زمینی را کمی برش بزنید تا صاف شود و حین برش زدن سر نخورد.
  • حتما از تابه های نچسب برای درست کردن بانچان استفاده کنید. سیب زمینی نشاسته فراوانی داشته و به همین دلیل در صورت دما دیدن چسبندگی پیدا می کند. اگر تابه شما نچسب نباشد باید قدار زیادی روغن استفاده کنید تا از این چسبندگی جلوگیری کنید.

مواد لازم و طرز تهیه سیب زمینی با سس سویا شیرین

یکی از غذای های کره ای که سیب زمینی با سس سویا شیرین است. زمان آماده سازی و پخت این غذای خوشمزه بسیار سریع است و در عرض 25 دقیقه آماده می شود.

مواد لازممقدار
سس سویا3 قاشق غذاخوری (45 میلی لیتر)
آب3 قاشق غذاخوری
شکر2 قاشق غذاخوری
سس ماهی1 قاشق چای خوری
سیر رنده شده1 حبه
روغن گیاهی2 قاشق غذاخوری
سیب زمینی های ریز285 گرم
کنجد تفت داده شده1 قاشق غذاخوری
روغن کنجد1 قاشق غذاخوری

مطالب پیشنهادی: طرز تهیه کیمچی کاهو

طرز تهیه سیب زمینی با سس سویای شیرین

  • در کاسه ای کوچک سس سویا، آب، شکر، سس ماهی، و سیر را ترکیب کرده و هم بزنید تا زمانی که شکر حل شود. در حد 30 ثانیه هم زدن کافی است. کاسه را برای مراحل بعدی کنار بگذارید.
  • روغن را درون تابه ای عمیق ریخته و سیب زمینی ها را اضافه کنید. دقت کنید که سیب زمینی ها باید در یک ردیف به سمت مرکزشان درون تابه چیده شده باشند. حرارت را ملایم کرده و در ظرف را باز بگذارید. این مرحله دما دیدن را 5 تا 6 دقیقه ادامه دهید تا یک سمت سیب زمینی ها کاملا طلایی شود.
  • دما را کمتر کرده و سس آماده شده خود را به سیب زمینی ها اضافه کنید. ترکیب را هم بزنید تا تمام سیب زمینی ها به یک میزان سسی شوند. سپس در ظرف را بگذارید و آنقدر به سیب زمینی ها دما دهید تا کاملا نرم شوند. سیب زمینی ها زمانی پخته هستند که چاقو به راحتی در بافت شان نفوذ کرده و خارج شود. 10 دقیقه دما دیدن سیب زمینی ها در این مرحله کافی است.
  • در ظرف را بردارید و شعله را زیاد کنید. پختن سیب زمینی ها در این مرحله با شعله زیاد و ظرف بدون در ادامه دارد. فراموش نکنید که دائما ترکیب را هم بزنید. این مرحله باید آنقدر ادامه داشته باشد که مایع سس شما آب را از دست داده و کاملا غلیظ و کاراملی شود. این مایع غلیظ باید تمام سیب زمینی ها را بپوشاند. 1 تا 2 دقیقه دما دیدن کافی است.
  • ظرف را از روی حرارت بردارید. سیب زمینی ها را به ظرف سرو منتقل کنید. با روغن کنجد و دانه های کنجد تزیین کرده و نوش جان کنید.

نکات طلایی در پخت سیب زمینی با سس سویای شیرین

  • برای تهیه این غذای کره ای با سیب زمینی می توانید از انواع سس سویا استفاده کنید. از سس سویا پانجانگ که از سویای خالص تهیه می شود، یانگجو که از سویا و گندم تهیه می شود یا حتی سس سویای ژاپنی.
  • از سیب زمینیی هایی استفاده کنید که کوچک هستند و قطر کمی دارند. در این صورت می توانید از وسط نصف شان کنید و در نهایت غذایی با ظاهری زیباتر خواهید داشت. اما در هر حال اگر سیب زمینی ریز پیدا نکردید، بزرگترها را به تکه های کوچک تقسیم کنید.
  • تفت دادن اولیه سیب زمینی ها در طرف بدون درپوش باعث می شود لایه بیرونی ترد شده اما درونش خمیری و خوشمزه شود. پس از این مرحله پخت سیب زمینی ها با ظرف در بسته ادامه دارد تا درونش کاملا نرم و خمیری شود.
  • سس شما در مراحل اولیه آب دارد و کمی روان است. این سس باید حرارت ببیند تا غلیظ و کاراملی و خوشمزه شده و به بافت مورد نظر نهایی برسد.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.