Take a fresh look at your lifestyle.

طرز تهیه آلبالو پلو با آلبالوی تازه (بسیار خوشمزه و خوش طعم)

دستور پخت آلبالو پلو با آلبالو تازه

یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی پرطرفدار، آلبالو پلو می باشد که طرفداران زیادی دارد. فصل تابستان است و فصل آلبالو. اگر طرفدار این غذا هستید میتوانید آلبالو ها را در فریزر برای فصل های بعد نگهداری کنید تا بتوانبد این غذای لذیذ را همیشه درست کنید. آلبالو پلو را معمولا با گوشت قلقلی یا مرغ زعفرانی سرو میکنند. طرز تهیه آلبالو پلو با برنج کته در مطالب قبلی آموزش داده شده که می توانید مشاهده نمایید.

طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی با آلبالوی تازه

مواد لازم:

  • برنج 2 پیمانه
  • آلبالو شسته هسته گرفته 1و نیم لیوان
  • شکر 4 قاشق غداخوری (اگر شیرین تر دوست دارید میتوانید بیشتر شکر بزنید)
  • گوشت چرخ کرده 150 گرم یا (مرغ برای جوجه)
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • نمک و زردچوبه وفلفل به مقدار نیاز

طرز تهیه آلبالو پلو با آلبالوی تازه

طرز تهیه آلبالوپلو با آلبالو تازه مرحله به مرحله

  • آلبالو ها را شسته و هسته آلبالو ها را در بیاورید. میتوانید از یک نی برای این کار استفاده کنید. یا یکی دیگر از روش های خارج کردن هسته آلبالو را امتحان کنید.
  • شکر را روی آلبالو ها بریزید و در یخچال قرار دهید.
  • پیاز را رنده کرده و آب پیاز را بگیرید.
  • در یک ظرف گوشت چرخ کرده و پیاز آب گرفته شده به همراه ادویه ها را خوب ورز بدهید.
  • گوشت را بعد از ورز دادن به صورت گلوله های کوچک درست کنید.
  • گوشت قلقلی ها را در روغن داغ سرخ کرده و کنار بگذارید.
  • آلبالو ها را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر آب شود.
  • اجازه بدهید آلبالو ها به خوبی بپزند. سپس آلبالو ها را از ظرف خارج کرده و بگذارید کمی آب آلبالو ها غلیظ تر شود و از آن کمی برداشته و کنار میگذاریم.
  • آلبالو ها را مجدد به ظرف اضافه میکنیم.
  • اب را برای پخت برنج روی حرارت می گذاریم تا جوش بیاید.
  • برنج را داخل آب می ریزیم و بعد از پخت ابکش می کنیم.
  • قابله را روی حرارت می گذاریم. بنا به سلیقه از سیب زمینی یا نان برای ته دیگ ته قابلمه میچینیم.
  • کمی از برنج را باکفگیر داخل ظرف ریخته، آلبالوهای پخته و گوشت قلقلی ها روی برنج میریزیم.
  • از آب آلبالو که کنار گذاشته بودیم کمی روی برنج میریزیم.
  • لایه دوم برنج را ریخته و به همین ترتیب آلبالو و گوشت ها را اضافه میکنیم.
  • این کار را تا جایی انجام دهید تا برنج و مواد تمام شود.
  • سعی کنید در هر لایه از مواد به یک اندازه بریزید تا ظاهر زیبا تری داشته باشد.
  • در اخر برنج را دم بگذارید.
  • برای تزیین از برنج زعفرانی شده ، آلبالو های پخته شده و گوشت قلقلی ها استفاده میکنیم.
برای مشاهده طرز تهیه تارت آلبالو کلیک کنید.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.