طرز تهیه خورشت آلو اسفناج خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

خورشت آلو اسفناج یکی از خورشت های بسیار لذیذ ایرانی است که سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی می باشد. می خواهیم طرز تهیه خورشت آلو اسفناج خوشمزه به صورت مرحله به مرحله را به شما علاقه مندان هنر آشپزی ایرانی آموزش دهیم. این خورشت به دلیل وجود اسفناج که سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی است برای تقویت سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از سرطان، سلامت پوست و مو و استحکام استخوان بسیار مفید است. خورشت آلو اسفناج با مرغ و یا گوشت تهیه می شود. ولی آنچه که در تهیه این خورشت مرسوم است پخت این خورشت با گوشت است. به همین دلیل در این قسمت از آموزش دستور پخت خورشت آلو اسفناج با گوشت را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه خورشت آلو اسفناج خوشمزه و لذیذ

  • گوشت گوسفندی: 300 گرم
  • آلو خورشتی : 200 گرم
  • اسفناج: 500 گرم
  • پیاز: 2 عدد متوسط
  • سیر: 2 حبه
  • تره: 200 گرم
  • روغن مایع به مقدار موردنیاز
  • نمک،زردچوبه، و فلفل سیاه:به مقدار موردنیاز

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

  • در مرحله اول برای تهیه خورشت آلو اسفناج خوشمزه با گوشت گوسفندی، یکی از پیازها را پوست بگیرید و بعد از شستن با یک چاقوی مناسب به صورت خلالی خرد کنید.
  • در مرحله دوم داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی شعله با حرارت ملایم قرار دهید.بعد از اینکه روغن داغ شد پیاز های خلالی شده را تفت دهید.زمانیکه پیاز مقداری نرم شد، به آن زردچوبه اضافه کنید و خوب آن را هم بزنید.
  • در مرحله سوم گوشت ها را به ابعاد خورشتی خورد کنید و سپس به قابلمه اضافه کنید و تا زمانیکه تغییر رنگ می دهند سرخ کنید.زمانیکه گوشت ها سرخ شدند سه پیمانه آب جوش را به قابلمه اضافه کنید سپس در قابلمه را بگذارید تا گوشت ها با حرارت ملایم پخته شوند.
  • در مرحله چهارم سیر را پوست بگیرید و با باقیمانده پیاز به صورت نگینی خورد کنید.تابه دیگری را انتخاب کنید، داخل آن مقداری روغن بریزید و روی شعله با حرارت ملایم، پیاز و سیر را تا زمانیکه نرم شوند تفت دهید.
  • در مرحله پنجم پخت خورشت آلو اسفناج، تره و اسفناجی را که از قبل پاک کردید، به صورت ساطوری خرد کنید و آن را به تابه اضافه کنید. فقط دقت داشته باشید تره و اسفناج را تا زمانیکه تغییر رنگ می دهند سرخ کنید.سرخ کردن بیش از حد خواص سبزیجات را از بین می برد.
  • در مرحله ششم سبزیجات را به گوشت نیم پز شده اضافه کنید و هم بزنید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید خورشت با حرارت کم شعله جا بیوفتد و در اتصطلاح روغن بیندازد.زمانیکه گوشت ها کاملا پخته شد به قابلمه به میزان موردنیاز نمک و فلفل اضافه کنید.
  • حالا زمان اضافه کردن آلوهای خوشمزه به خورشت است.فقط باید قبل اضافه کردن آلو ها آن ها را به مدت نیم ساعت در آب قرار دهید تا خیس بخورند و 20 دقیقه پایانی زمان پخت خورشت این آلوها را به قبلمه اضافه کنید.به زمان اضافه کردن آلوها حتماا دقت کنید.زیرا آلوها بافت نازکی دارند و ممکن است در زمان پخت طولانی له شوند.
  • در نهایت برای خوشمزه تر شدن خورشت آلو اسفناج می توانید یک قاسق غذاخوری آبلیموی تاره به خورشت اضافه کنید.
  • در نهایت بعد از اینکه خورشت آلو اسفناج جا افتاد می توانید آن را همراه برنج سرو کنید.

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

همچنین ببینید: طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی خوشمزه برای 10 نفر + نکات طلایی

نکاتی که باید در تهیه خورشت آلو اسفناج  خوشمزه رعایت کنیم

  • آلو ها را پیش از اضافه کردن به خورشت حتما نیم ساعت درون آب قرار دهید تا خیس بخورند.
  • آلو ها را در دقایق پایانی به خورشت اضافه کنید تا له نشوند.
  • این خورشت نباید زیاد آب داشته باشد.باید به روغن بیوفتد.
  • اضافه کردن آب بی موقع باعث میشود که خورشت آلو اسفناج طعم خوبی به خود نگیرد پس دقت کنید آبی را که در ابتدا اضافه می کنید به اندازه باشد.
  • می توانید به جای گوشت قرمز از 500 تا 700 گرم مرغ یا بوقلمون استفاده کنید.
  • می توانید به سبک مناطق شمالی به این خورشت رب انار و گردو اضافه کنید.گردو به دلیل طبع گرمی که دارد انتخاب مناسبی برای متعادل کردن طبع خنک این خورشت است.
  • برای خوش عطر کردن و دادن طعم بی نظیر به خورشت آلو اسفناج می توانید یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده در انتهای پخت اضافه کنید.

♥ در پایان از شما همراهان و علاقه مندان به آشپزی بابت انتخاب این سایت برای آموزش آشپزی سپاسگذاریم.امیدواریم طرز پخت آلو اسفناج با گوشت برای شما مفید واقع شده باشد.

همچنین ببینید: 10 غذای خوشمزه ایرانی در شهرهایمختلف 

نظرات