طرز تهیه اسفناج پلو خوشمزه و پرخاصیت
اسفناج از دسته مفیدترین سبزیجات می باشد. از خواص اسفناج می توان به خون ساز بودن و کمک به سلامت قلب و … اشاره کرد. از این رو لازم است در ماه چند بار اسفناج بخوریم و به همین دلیل ما می خواهیم طرز تهیه اسفناج پلو را به شما آموزش بدهیم.
طرز تهیه اسفناج پلو ساده
اسفناج پلو را می توان با مرغ یا گوشت چرخ کرده طبخ کرد و از آنجایی که اسفناج با مرغ ساده تر و در دسترس تر است، تصمیم گرفتیم طرز تهیه اسفناج پلو با مرغ را به شما بیاموزیم. علاوه بر چند غذا با اسفناج می توانید خورشت آلو اسفناج و نرگسی اسفناج را در مینویسم یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه اسفناج پلو
اسفناج | 700 گرم |
مرغ | 600 گرم |
پیاز | 2 عدد متوسط |
زعفران دم کشیده | 3 قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | به مقدار دلخواه |
برنج | 3 لیوان |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
مطالب پیشنهادی:
ته چین اسفناج با مرغ و رب انار
طرز پخت اسفناج پلو با مرغ
زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 10 دقیقه
- خرد کردن مرغ
برای پختن اسفناج پلو ابتدا مرغ را به شکل مکعب های کوچک خرد می کنیم.
- خیس کردن برنج
از 1 ساعت قبل برنج را خیس می کنیم و برای تهیه اسفناج پلو کنار می گذاریم.
- آماده کردن اسفناج
اسفناج را ساطوری ریز خرد می کنیم.
- خرد کردن پیاز
در این مرحله از طرز تهیه اسفناج پلو با مرغ، پیاز را خرد کرده و در ظرفی می ریزیم.
- تفت دادن پیاز
در یک تابه به مقدار متوسط روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. پیاز را می ریزیم و بعد از اینکه 5 دقیقه تفت خورد، زردچوبه اضافه می کنیم.
- ریختن مرغ
کمی که مواد بالا تفت خورد مرغ را می ریزیم. برای تهیه اسفناج پلو لازم است تفت دادن مرغ را تا جایی که تغییر رنگ دهد ادامه دهیم.
- اضافه کردن زعفران
زعفران دم کرده را به مواد فوق اضافه می کنیم و هم می زنیم. در این مرحله کمی نمک و فلفل سیاه به همراه زردچوبه می ریزیم.
- اضافه کردن اسفناج
اکنون زمان اضافه کردن اسفناج به اسفناج پلو است. اسفناج را ریخته و هم می زنیم. اجازه می دهیم آب اسفناج کشیده شده و همچنین سرخ شود.
- پختن برنج
در قابلمه ای مناسب آب و کمی نمک می ریزیم و پس از جوشیدن، برنج را به آن اضافه می کنیم و وقتی برنج نرم شد آبکش می کنیم.
- تهیه اسفناج پلو
در قابلمه ای دیگر روغن ریخته و ته دیگ دلخواه را قرار می دهیم و یک لایه برنج ریخته و لایه یگر را از مخلوط مرغ و اسفناج می ریزیم. این مرحله را ادامه می دهیم و بعد از اینکه آخرین لایه برنج شد، درب قابلمه را در دمکنی پارچه ای گذاشته و روی قابلمه می گذاریم. بعد از 5 دقیقه حرارت را کم می کنیم و می گذاریم بپزد.
نکات مهم برای تهیه پلو اسفناج
- اگر قصد تهیه اسفناج پلو با گوشت چرخ کرده را دارید، کافیست گوشت چرخ کرده را جایگزین مرغ کرده و کمی سیر خرد شده اضافه کنید.
- برای خوشمزه تر شدن اسفناج پلو با مرغ، قبل از دم گذاشتن برنج کمی کره روی آن بریزید و سپس درب قابلمه را بگذارید تا دم بکشد.
- بهتر است اسفناج پلو را در کنار ترشی یا سالاد میل کنید و لذت ببرید.
- برای اینکه رنگ برنج بعد از پخت اسفناج پلو، سفید بماند لازم است در مرحله پختن برنج، همراه با برنج چند قطره آبلیمو بریزید.
- اگر مخلوط اسفناج و مرغ زیاد تر از میزان لازم بود، باقیمانده آن را در ظرف درب دار ریخته و در فریزر نگهداری کنید.
- می توانید کمی شوید خشک را به همراه اسفناج در مواد میانی بریزید.
- برای اینکه اسفناج پلو مجلسی تر شود، برنج را وقتی کمی دان بود بردارید و آبکش کنید تا بعد از پخت وا نرود.
- برای تهیه اسفناج پلو با مرغ و رب انار، به مقدار دلخواه رب انار را به مواد میانی این غذا اضافه کنید.
- بهتر است مواد میانی کاملا وسط برنج قرار بگیرد تا در کناره های قابلمه نچسبد و نسوزد.
- همچنین می توانید مقداری زرشک را شسته و در مواد میانی اسفناج پلو بریزید.
- می توانید از ابتدا برنج را به همراه نمک و آب در قابلمه بریزید و بعد از اینکه آب برنج کشیده شد مخلوط اسفناج را اضافه کنید و بعد از هم زدن بگذارید بپزد تا کته اسفناج تهیه شود.
- لازم به ذکر است اسفناج پلو را می توان با گوشت تکه ای نیز تهیه کرد.
همچنین پیشنهاد می شود :