طرز تهیه دمنوش سماق و دارچین و زنجبیل برای لاغری
سلام به دوستان عزیز مینویسم، در این مطلب با شما هستیم با آموزش طرز تهیه دمنوش سماق و دارچین و زنجبیل برای لاغری. برای من که خیلی جالf بوده امیدوارم که این مطلب برای شما هم به اندازه من جذاب باشه. طرز تهیه دمنوش سماق بسیار ساده بوده و با حداقل هایی که در هر آشپزخونه ایرانی پیدا میشه، می تونیم تهیش کنیم.
اگر به تهیه دمنوش های متنوع علاقه دارید پیشنهاد می شود که از طرز تهیه دمنوش سیب و دارچین و طرز تهیه دمنوش بهار نارنج و سایر نوشیدنی های گرم مجلسی بازدید نمایید.
خواص دمنوش سماق و دارچین و زنجبیل
دمنوش سماق دارای خواص فوق العاده ای می باشد که از جمله آنها می توان به لاغری و کاهش وزن اشاره کرد. در طب سنتی برای درمان آسم، دردها، پوکی استخوان، جوش و همچنین مسکن و دهانشویه طبیعی بسیار توصیه شده است. طب اسلامی نیز دمنوش سماق را برای بهبود عملکرد چشم، گوش و قلب و پیشگیری از سرماخوردگی، گلو درد و سل می شناسد.
از آنجایی که سماق حاوی مقادیر بالای ویتامین C می باشد مصرف دمنوش آن باعث کاهش چروک پوست شده و به جوان سازی پوست صورت کمک می کند. مصرف دمنوش سماق باعث کاهش کلسترول و از بین بردن آفتهای دهانی و همچنین موجب دفع اوره و تصویه خون می شود.
مواد لازم برای تهیه دمنوش سماق
- سماق : 2 قاشق غذاخوری
- دارچین : به میزان لازم
- زنجبیل : به میزان لازم
- نبات : به میزان لازم
طرز تهیه دمنوش سماق
برای تهیه این دمنوش خوشمزه باید ابتدا باید سماق را به همراه نبات و زنجبیل و دارچین در مقداری آبجوش ریخته و روی حرارت بخار کتری بگذارید به مدت 15 دقیقه بماند تا دم بکشد. اضافه کردن نبات کاملا سلیقه ایه چون دمنوش سماق کمی ترش نبات رو صرفا برای جلوگیری از افت فشار احتمالی اضافه نمایید.
از آنجایی که هدف از انتشار این مطلب آموزش تهیه دمنوش سماق برای لاغری بود، بد نیست که بدونید این دمنوش چطور باعث کاهش وزن میشه، پس از مصرف دمنوش سماقف سوخت و ساز بدن شما افزایش پیدا مینکنه چون این دمنوش دارای خاصیت پربی سوزی بوده و بر متابولیسم بدن تاثیر میگذاره و با افزایش حجم ادرار باعث بهبود عملکرد سیستم گوارش میشه و میزان جذب چربی را کاهش می دهد.
دمنوش سماق منبع غنی ویتامین C (اسید اسکوربیک) میشه و یکی از آنتی اکسیدان موثر بر دفع چربیها، سلولها و بافتهای مرده و آسیب دیده بشمار می آید و با از بین بردن سلول های مرده و ایجاد سلول های جدید باعث استحکام عضلانی می شود.