طرز تهیه ته دیگ زعفرانی رستورانی با ماست + چند ترفند جالب

ته دیگ خوشمزه ترین قسمت برنج است و اکثر افراد طعم و مزه آن را دوست دارند. ته دیگ زعفرانی نیز یکی از ته دیگ های مجلسی است که اگر طرز تهیه ته دیگ زعفرانی را بیاموزید، غذاهای مجلسی تر و جذاب تری خواهید داشت پس با مینویسم همراه باشید.
طرز تهیه ته دیگ زعفرانی مجلسی
ته دیگ زعفرانی رستورانی ته دیگی که برای هر نوع پلویی مناسب است و با طعم و ظاهر عالی آن عاشقش خواهید شد.
مواد لازم برای ته دیگ زعفرانی
زرده تخم مرغ | 2 عدد |
روغن | به میزان لازم |
برنج | 6 لیوان |
زعفران | یک پنس |
ماست | 2 لیوان |
دستور تهیه ته دیگ زعفرانی
زمان مورد نیاز: 1 ساعت
- آماده کردن زعفران
زعفران را می سابیم و در کاسه ای کوچک می ریزیم سپس تکه ای یخ می اندازیم تا دم بکشد.
- پختن برنج
برای تهیه ته دیگ زعفرانی، در قابلمه ای مقداری آب ریخته و روی حرارت زیاد می گذاریم تا بجوشد. کمی نمک و روغن نیز در این قابلمه می ریزیم.
- ریختن برنج
برنج را اضافه کرده و بعد از اینکه کمی نرم شد و مغز دانه های برنج سفت شد، آبکش می کنیم و برای تهیه ته دیگ زعفرانی آماده می گذاریم.
- آماده کردن مواد ته دیگ زعفرانی
زرده تخم مرغ ها را در کاسه ای بزرگ می ریزیم.
- ریختن ماست
برای تهیه ته دیگ زعفرانی، ماست را به زرده تخم مرغ اضافه کرده و هم می زنیم.
- اضافه کردن زعفران
حال زعفران می ریزیم و مجددا هم می زنیم تا ترکیب یکدستی حاصل شود و ته دیگ زعفرانی نیز ظاهر بهتری داشته باشد.
- ریختن برنج
حال مقدار لازم برنج را به مواد فوق اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
- پخت ته دیگ زعفرانی
در قابلمه ای کمی روغن ریخته و این مواد بالا را در کف قابلمه می ریزیم و با پشت قاشق فشار می دهیم تا منسجم شود. حال کمی برنج سفید را روی آن می ریزیم و این قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم و دمکنی پارچه ای را به همراه درب قابلمه روی آن می گذاریم. تقریبا بعد از 15 دقیقه که برنج بخار انداخت و قبل از اینکه بسوزد، حرارت را کم می کنیم تا برنج دم بکشد و ته دیگ زعفرانی آماده شود.

نکات مهم در تهیه ته دیگ زعفرانی زعفرانی
- اگر می خواهید برنج را قالبی خارج کنید، بعد از ریختن برنج سفید روی مواد ته دیگ زعفرانی نیز کمی سطح برنج را فشرده کنید تا بتوانید راحت برگردانید.
- می توانید به همراه زرده تخم مرغ، سفیده آن را نیز بریزید که در اینصورت دانه های برنج در ته دیگ زعفرانی به هم می چسبند.
- توجه کنید که بعد از خاموش کردن برنج مستقیم سرو کنید تا ته دیگ زعفرانی نرم نشود.
- می توانید کاملا زرده تخم مرغ را حذف کنید که در اینصورت ته دیگ زعفرانی قالبی نمی شود ولی طعم آن بینظیر است.
- برای تهیه ته دیگ زعفرانی مشهدی، کمی پودر سیر و پودر پیاز را به مواد ته دیگ زعفرانی اضافه کنید.
- می توانید برای تهیه این ته دیگ زعفرانی از برنج دمی استفاده کنید و بعد از اینکه آب برنج کشیده شد، کمی از برنج را برداشته و به مواد بالا اضافه کنید حال همه برنج سفید را در کاسه ای ریخته و مرحله پخت ته دیگ زعفرانی را انجام دهید.
- بهترین برنج برای تهیه ته دیگ زعفرانی، برنج ایرانی می باشد.
- بهتر است کره را جایگزین روغن کنید تا ته دیگ زعفرانی خوشمزه تری آماده شود.
- باید از قابلمه تفلون استفاده کرده و ته قابلمه را چرب کنید.
- می توانید برای تهیه ته دیگ زعفرانی از پلو پز استفاده کنید.
- بهترین ماست برای تهیه ته دیگ زعفرانی رستورانی، ماست چکیده است.
- اگر برنج خمیر شود، ته دیگ زعفرانی نیز خمیر می شود.
- ته دیگ زعفرانی نباید خیلی ضخیم یا خیلی نازک باشد.
- همچنین برای اینکه ته دیگ زعفرانی به صورت یکدست طلایی شود، از شعله پخش استفاده کنید.
- اگر ماست در دسترس نداشتید، از تخم مرغ کامل استفاده کنید و ته دیگ زعفرانی بدون ماست داشته باشید.
مطالب مرتبط : زمان دقیق آبکش کردن برنج