Take a fresh look at your lifestyle.

طرز تهیه دمنوش زردچوبه + خواص دمنوش زردچوبه

طرز تهیه دمنوش با زردچوبه و فلفل سیاه

دمنوش زردچوبه که با استفاده از ریشه رنده شده زردچوبه یا پودر خالص دم می شود، یکی از موثرترین روش های مصرف ادویه زردچوبه محسوب می شود. کورکومین یک ترکیب گیاهی است که از ساقه گیاه زردچوبه بدست می آید. هیچ توصیه خاصی برای مصرف روزانه دمنوش گیاهی زردچوبه وجود ندارد. بر اساس تحقیقات موجود، میزان توصیه شده روزانه بستگی زیادی به شرایطی دارد که برای درمان استفاده می شود. با آموزش طرز تهیه دمنوش زردچوبه ما مینویسم همراه باشید.

طرز تهیه دمنوش زردچوبه

زردچوبه که گاهی زعفران هندی یا ادویه طلایی نیز نامیده می شود، گیاه بلندی است که در آسیا و آمریکای مرکزی می روید. زردچوبه در قفسه ها و کابینت های ادویه جات از ریشه های زمینی گیاه درست می شود. رنگ زرد روشن زردچوبه فرآوری شده الهام بخش بسیاری از فرهنگ ها برای استفاده از آن به عنوان رنگ طبیعی شده است.

کورکومین ماده فعال زردچوبه است و خواص بیولوژیکی قدرتمندی دارد. طب آیورودا، یک سیستم سنتی درمانی هندی، زردچوبه را برای انواع بیماری‌ها توصیه می‌کند. اینها شامل درد و التهاب مزمن است.

موثرترین راه برای مصرف زردچوبه، تهیه دمنوش آن می باشد. دمنوش زردچوبه که با استفاده از ریشه رنده شده زردچوبه یا پودر خالص دم می‌شود، یکی از موثرترین روش‌های مصرف این ادویه محبوب می باشد. توصیه خاصی برای مصرف روزانه دمنوش زردچوبه وجود ندارد بر اساس تحقیقات موجود، مصرف روزانه پیشنهادی تا حد زیادی به شرایطی که برای درمان استفاده می شود بستگی دارد.

اکثر تحقیقات نشان دادند که استفاده از 400 تا 600 میلی گرم (میلی گرم) پودر زردچوبه خالص سه بار در روز یا 1 تا 3 گرم (گرم) روزانه از ریشه رنده شده یا خشک زردچوبه برای بزرگسالان بلامانع است.  خرید ریشه زردچوبه و رنده کردن آن بهترین راه برای اطمینان از خالص بودن این ادویه می باشد.

برای تهیه چای زردچوبه، فمی توانید زردچوبه آسیاب شده، رنده شده یا پودر شده را به مقداری آب جوش اضافه کند. چای زردچوبه را می توان از پودر زردچوبه خالص یا زردچوبه رنده شده یا آسیاب شده و خشک تهیه کرد. برای تهیه دمنوش زردچوبه، مراحل زیر را دنبال کنید :

مواد مورد نیاز برای تهیه دمنوش زردچوبه و فلفل سیاه

  • آب
  • زردچوبه
  • آب لیمو
  • عسل
  • فلفل سیاه

طرز تهیه دمنوش زردچوبه

مراحل طرز تهیه دمنوش زردچوبه

  • 4 فنجان آب بجوشانید.
  • 1 تا 2 قاشق چایخوری زردچوبه آسیاب شده، رنده شده یا پودر شده اضافه کنید.
  • اجازه دهید مخلوط تقریباً 10 دقیقه بجوشد.
  • چای را در یک ظرف صاف کنید و اجازه دهید 5 دقیقه خنک شود.

بسیاری از افراد برای بهبود طعم یا کمک به جذب آن، مواد اضافی را به دمنوش زردچوبه، اضافه می کنند.
این افزودنی ها عبارت اند از :

  • عسل، برای شیرین کردن چای و دادن خواص ضد میکروبی
  • شیر کامل، خامه، شیر بادام، شیر نارگیل یا 1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل یا روغن نارگیل (کره شفاف نشده) برای کمک به جذب، زیرا کورکومین برای حل شدن مناسب به چربی های سالم نیاز دارد.
  • فلفل سیاه که حاوی پیپرین است، ماده ای شیمیایی که به جذب کورکومین کمک می کند و می تواند طعم ادویه ای به چای بدهد.
  • لیمو، لیموترش یا زنجبیل، برای تقویت خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی در مخلوط و بهبود طعم دمنوش زردچوبه مناسب است.

طرز تهیه دمنوش زردچوبه

فواید دمنوش زردچوبه

در مطالب قبلی درباره خواص زردچوبه گفتیم. نوشیدن دمنوش زردچوبه چندین فایده را به همراه دارد:

  • علائم آرتریت را کاهش می دهد

کورکومین به عنوان یک ضد التهاب ممکن است به کاهش برجسته ترین علائم آرتریت کمک کند. یک مطالعه در سال 2017، نشان داد که از 206 بزرگسال آمریکایی مبتلا به آرتریت روماتوئید، 63 درصد از آنها از مکمل‌های غیر ویتامینی برای کنترل علائم خود استفاده می‌کردند که در بین آنها زردچوبه محبوب‌ترین محصولی است که مصرف می‌شد.

  • سیستم ایمنی را تقویت می کند

ثابت شده است که کورکومین با خاصیت آنتی اکسیدانی، ضد التهابی، ضد ویروسی و ضد باکتریایی عملکرد سیستم ایمنی را بهبود می بخشد. کورکومین به عنوان یک تعدیل کننده سیستم ایمنی عمل می کند و به تنظیم عملکرد سلول های ایمنی در برابر سرطان کمک می کند.

  • به کاهش عوارض قلبی عروقی کمک می کند

کورکومین با عمل به عنوان یک آنتی اکسیدان و ضد التهاب دارای خواص مفید برای سلامت قلب است. طبق تحقیقات مصرف 4 گرم در روز کورکومین 3 روز قبل و 5 روز پس از عمل پیوند عروق کرونر، خطر سکته قلبی حاد یا حمله قلبی را تا 17 درصد کاهش می دهد.

  • به پیشگیری و درمان سرطان کمک می کند

یکی از مهمترین خواص درمانی کورکومین، اثر ضد سرطانی آن است. تصور می شود کورکومین به عنوان یک آنتی اکسیدان و ضد التهاب، خطر آسیب دیدن سلول های بدن را کاهش می دهد و خطر جهش سلولی و سرطان را کاهش می دهد. علاوه بر این ، مطالعات متعدد نشان داده است که کورکومین دارای خواص ضد توموری است، رشد تومورها و گسترش سلول های سرطانی را محدود می کند.

طرز تهیه دمنوش زردچوبه

  • به مدیریت سندرم روده تحریک پذیر یا IBS کمک می کند

کورکومین مدتهاست که در داروهای سنتی به عنوان درمانی برای بسیاری از بیماری های گوارشی مورد استفاده قرار می گیرد. چندین مطالعه نشان داده است که کورکومین ممکن است به کاهش درد ناشی از IBS و بهبود کیفیت زندگی افراد مبتلا به این بیماری کمک کند.

  • از آلزایمر جلوگیری کرده و آن را درمان می کند

منابع معتبر مطالعات نشان داده اند که کورکومین ممکن است به کاهش شانس چندین بیماری عصبی کمک کند. تصور می شود که قدرت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی آن باعث کاهش آسیب سلولی، التهاب و رسوبات آمیلوئید یا پلاک های ایجاد شده در این شرایط می شود. کورکومین همچنین ممکن است بتواند برخی از تغییرات پروتئینی مرتبط با سن را که با تخریب عصبی مرتبط است ، کند کرده یا از آن جلوگیری کند.

  • مفید برای کبد و کیسه صفرا

چندین مطالعه منبع معتبر نشان داده است که کورکومین می تواند در برابر آسیب کبد محافظت کند. فواید احتمالی کورکومین برای کبد و کیسه صفرا شامل افزایش تولید صفرا مایع گوارشی و در عین حال محافظت از سلول های کبد در برابر آسیب های شیمیایی مرتبط با صفرا می باشد.

  • به پیشگیری و مدیریت دیابت کمک می کند

هزاران سال است که داروهای سنتی از زردچوبه برای دیابت استفاده می کنند. چندین مطالعه با استفاده از مدلهای حیوانی و انسانی نشان داده است که مکمل کورکومین ممکن است دارای خواص ضد دیابت باشد.

  •  درمان و کنترل مشکلات ریوی

محققان بر این باورند که خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی کورکومین ممکن است به کاهش علائم بیماری مزمن یا طولانی مدت ریه کمک کند. یک بررسی پزشکی در سال 2017 به این نتیجه رسید که اگرچه شواهد بالینی محدود است، کورکومین ممکن است به درمان آسم، فیبروز سیستیک و ریوی، سرطان ریه یا آسیب، و بیماری انسدادی مزمن ریه (COPD) کمک کند.

بیشتر بخوانبد: طرز تهیه دمنوش رزماری

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.