طرز تهیه دیپ لوبیا سفید (غذای متفاوت و ساده)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

اگر طرفدار غذاهای گیاهی هستید آیا تابحال دیپ لوبیا سفید را امتحان کرده اید؟ دیپ در واقع یک اصطلاح آشپزی و به سس ها غلیظ که در کنار غذای اصلی سرو می شوند گفته می شود. دیپ لوبیا سفید هم یک میان وعده به شمار می رود و هم نوعی غذای سبک است. دیپ لوبیا سفید دارای بافتی لطیف و طعم خوشمزه می باشد. در این پست از آموزش آشپزی مینویسم طرز تهیه دیپ لوبیا سفید را می آموزید.

طرز تهیه دیپ لوبیا سفید خوشمزه

لوبیا سفید به تنهایی از مواد غذايي حاوي پتاسيم بالا محسوب می شود. در دیپ لوبیا سفید می توان سبزیجات و چاشنی های زیادی را اضافه کرد اما ما در این پست می خواهیم ساده ترین طرز تهیه دیپ لوبیا سفید را به شما آموزش دهیم.

همچنین در مینویسم می توانید روش تهیه سالاد با لوبیا چشم بلبلی را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه دیپ لوبیا سفید خانگی

لوبیا سفید1 کیلوگرم
روغن زیتون6 قاشق غذاخوری
لیمو جهرمی2 عدد کوچک
سیر2 حبه
جعفری70 گرم
گشنیز70 گرم
پودر پیاز جعفری (اختیاری)به میزان دلخواه
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

دستور تهیه دیپ لوبیا سفید گیاهی

زمان مورد نیاز: 40 دقیقه

  1. پختن لوبیا سفید

    لوبیا سفید را به همراه آب در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به خوبی بپزد.

  2. آماده کردن جعفری

    برای تهیه دیپ لوبیا سفید، جعفری را پاک کرده و بعد از شستن به شکل ساطوری خرد می کنیم.

  3. خرد کردن گشنیز

    گشنیز را پاک کرده و به همان شکل ساطوری خرد می کنیم.

  4. رنده کردن سیر

    در این مرحله از طرز تهیه دیپ لوبیا سفید، سیر را پوست کرده و در سیر خرد کن می ریزیم تا له شود.

  5. گرفتن آب لیمو

    آب لیمو جهرمی را می گیریم و در لیوانی می ریزیم.

  6. تهیه دیپ لوبیا سفید

    لوبیا سفید پخته را در میکسر می ریزیم و آنرا پوره می کنیم.

  7. ریختن روغن زیتون

    بعد از اینکه لوبیا سفید پوره شد، در ظرفی می ریزیم و روغن زیتون را به آن اضافه می کنیم.

  8. اضافه کردن سیر

    سیر له شده را به مواد قبلی دیپ لوبیا سفید اضافه می کنیم.

  9. ریختن گشنیز و جعفری

    گشنیز و جعفری خرد شده را می ریزیم.

  10. افزودن پودر پیاز جعفری

    کمی پودر پیاز جعفری را به مواد بالا اضافه کرده و هم می زنیم تا با هم ترکیب شوند.

  11. ریختن نمک

    به میزان لازم نمک می زنیم و مجددا هم می زنیم.

  12. افزودن فلفل سیاه

    همچنین مقداری فلفل سیاه را در مواد دیپ لوبیا سفید می ریزیم.

  13. ریختن آب لیمو ترش

    آب لیمو ترش را در مواد بالا می ریزیم و هم می زنیم تا یکدست شود.

دیپ لوبیا سفید خوشمزه
دیپ لوبیا سفید خوشمزه

نکات مهم در تهیه دیپ لوبیا سفید

  • می توانید از آب موجود در قابلمه ای که لوبیا سفید در آن پخته شد، 2 قاشق غذاخوری آب برداشته و در دیپ لوبیا سفید بریزید.
  • برخی افراد کمی رزماری خشک و آسیاب شده در این غذا می ریزند.
  • برای تزیین دیپ لوبیا سفید از گشنیز و جعفری استفاده کنید.
  • ریختن پودر پیاز جعفری کاملا اختیاری است.
  • بعد از ریختن دیپ لوبیا سفید در ظرف مورد نظر یک قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن بریزید تا جذاب تر شود.
  • برخی افراد کمی رزماری خشک و آسیاب شده را به این غذا اضافه می کنند.
  • این دیپ لوبیا سفید به صورت سرد نیز میل می شود.
  • برای سرو دیپ لوبیا سفید از بیسکوییت، نان تست یا نان های ترد استفاده کنید.
  • برای نگهداری دیپ لوبیا سفید کافیست این دیپ را در ظرفی درب دار بریزید و در یخچال نگه دارید.
  • برای خوشمزه تر شدن دیپ لوبیا سفید، روی آن کمی پنیر پارمزان بریزید.
  • همچنین برخی افراد به مقدار دلخواه کرفس و هویج را خرد کرده و به شکل خام یا بخارپز با دیپ لوبیا سفید میل می کنند.
  • می توانید هنگام سرو دیپ لوبیا سفید، مقداری سس مایونز یا ماست را روی آن بریزید.

همچنین بخوانید :

لوبیای مناسب برای تهیه باقلا قاتق

نظرات