طرز تهیه یارما شورباسی ارومیه یک سوپ مقوی برای فصول سرد

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

یکی از غذاهای محلی آذربایجان سوپ یارما شورباسی است، که غذایی بسیار مقوی و خوشمزه می باشد و شما میتوانید آن را در وعده های ناهار و شام در روز های سرد پاییز و زمستان میل نمایید. در ادامه میخواهیم طرز تهیه آش یارما شورباسی ارومیه را آموزش دهیم. می توانید از مطالب بسیاری مفید آشپزی همچون طرز تهیه آش کدو حلوایی شیرین و طرز تهیه سوپ تره فرنگی فرانسوی که پیش از این برای شما جمع آوری نمودیم بازدید نمایید.

دستور پخت یارما شورباسی اومیه برای 4 نفر

مواد لازم برای تهیه یارما شورباسی اومیه برای 4 نفر :

  • نخود : 1/2 فنجان
  • ماش : 1/2 فنجان
  • تره خرد شده : 1/2 فنجان
  • گوشت پخته شده : 4 تکه
  • بلغور : 1 فنجان
  • بادمجان : 1 عدد
  • پیاز : 1 عدد
  • گوجه فرنگی : 1 عدد
  • سیب زمینی : 1 عدد
  • مرزه : چند برگ
  • فلفل سبز : 1 الی 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری  
  • کره حیوانی : مقداری
  • روغن مایع : مقداری
  • نمک، فلفل، زردچوبه : به میزان لازم

طرز تهیه سوپ کینوا با کدو حلوایی

طرز تهیه یارما شورباسی ارومیه

کدبانو های عزیز برای تهیه آش یارما شورباسی ارومیه کافیت که مراحل زیر را دنبال کنید»

  • ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده داخل قابلمه میریزیم، مقداری روغن مایع و کره حیوانی به آن اضافه میکنیم، اگر کره در دسترستان نبود، میتوانید فقط از روغن مایع استفاده نمایید.
  • پیاز را کمی تفت داده و مقداری زردچوبه و فلفل قرمز به آن می افزاییم، و بعد گوجه فرنگی را نگینی خرد کرده و به مواد اضافه می نماییم.
  • در مرحله بعد، بلغور گندم را شسته و آبکش میکنیم و داخل قابلمه ریخته و مقداری تفت میدهیم تا نفخ بلغورها کشیده شود، با اینکار نیاز به خیس کردن بلغور، از قبل وجود وجود ندارد. حالا دو فنجان آب جوش به مواد اضافه کرده و در قابلمه را گذاشته و اجازه می دهیم به مدت نیم ساعت بلغور ها بپزند و این مدت سوپ را هم زده تا ته نگیرد.
  • بعد سیب زمینی و بادمجان را نگینی درشت خرد میکنیم و روی بادمجان های خرد شده مقداری نمک پاشیده و میگذاریم ده دقیقه بماند و بعد از گذشت ده دقیقه بادمجان ها را با آب می‌شوییم.
  • حالا سیب زمینی و بادمجان های خرد شده را به سوپ اضافه می کنیم و اگر لازم بود مقداری آب جوش نیز به آن می افزاییم و  اجازه می دهیم نیم ساعت دیگر بپزد.
  • در این مرحله، ماش، نخود، و گوشت را که از قبل پختیم، به مواد اضافه می نماییم، و بعد از جوشیدن مواد حالا سبزی های سوپ را اضافه می کنیم و بعد نمک، فلفل، زردچوبه، فلفل سبزها و رب گوجه فرنگی را اضافه می نماییم و میگذاریم یک ربع بماند تا کاملا جا بیفتد.

نکته قابل ذکر این است که اگر از مرزه ی خشک استفاده میکنید، یک قاشق غذاخوری کافیست.

نظرات