طرز تهیه یارما شورباسی ارومیه یک سوپ مقوی برای فصول سرد
یکی از غذاهای محلی آذربایجان سوپ یارما شورباسی است، که غذایی بسیار مقوی و خوشمزه می باشد و شما میتوانید آن را در وعده های ناهار و شام در روز های سرد پاییز و زمستان میل نمایید. در ادامه میخواهیم طرز تهیه آش یارما شورباسی ارومیه را آموزش دهیم. می توانید از مطالب بسیاری مفید آشپزی همچون طرز تهیه آش کدو حلوایی شیرین و طرز تهیه سوپ تره فرنگی فرانسوی که پیش از این برای شما جمع آوری نمودیم بازدید نمایید.
دستور پخت یارما شورباسی اومیه برای 4 نفر
مواد لازم برای تهیه یارما شورباسی اومیه برای 4 نفر :
- نخود : 1/2 فنجان
- ماش : 1/2 فنجان
- تره خرد شده : 1/2 فنجان
- گوشت پخته شده : 4 تکه
- بلغور : 1 فنجان
- بادمجان : 1 عدد
- پیاز : 1 عدد
- گوجه فرنگی : 1 عدد
- سیب زمینی : 1 عدد
- مرزه : چند برگ
- فلفل سبز : 1 الی 2 عدد
- رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
- کره حیوانی : مقداری
- روغن مایع : مقداری
- نمک، فلفل، زردچوبه : به میزان لازم
طرز تهیه سوپ کینوا با کدو حلوایی
طرز تهیه یارما شورباسی ارومیه
کدبانو های عزیز برای تهیه آش یارما شورباسی ارومیه کافیت که مراحل زیر را دنبال کنید»
- ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده داخل قابلمه میریزیم، مقداری روغن مایع و کره حیوانی به آن اضافه میکنیم، اگر کره در دسترستان نبود، میتوانید فقط از روغن مایع استفاده نمایید.
- پیاز را کمی تفت داده و مقداری زردچوبه و فلفل قرمز به آن می افزاییم، و بعد گوجه فرنگی را نگینی خرد کرده و به مواد اضافه می نماییم.
- در مرحله بعد، بلغور گندم را شسته و آبکش میکنیم و داخل قابلمه ریخته و مقداری تفت میدهیم تا نفخ بلغورها کشیده شود، با اینکار نیاز به خیس کردن بلغور، از قبل وجود وجود ندارد. حالا دو فنجان آب جوش به مواد اضافه کرده و در قابلمه را گذاشته و اجازه می دهیم به مدت نیم ساعت بلغور ها بپزند و این مدت سوپ را هم زده تا ته نگیرد.
- بعد سیب زمینی و بادمجان را نگینی درشت خرد میکنیم و روی بادمجان های خرد شده مقداری نمک پاشیده و میگذاریم ده دقیقه بماند و بعد از گذشت ده دقیقه بادمجان ها را با آب میشوییم.
- حالا سیب زمینی و بادمجان های خرد شده را به سوپ اضافه می کنیم و اگر لازم بود مقداری آب جوش نیز به آن می افزاییم و اجازه می دهیم نیم ساعت دیگر بپزد.
- در این مرحله، ماش، نخود، و گوشت را که از قبل پختیم، به مواد اضافه می نماییم، و بعد از جوشیدن مواد حالا سبزی های سوپ را اضافه می کنیم و بعد نمک، فلفل، زردچوبه، فلفل سبزها و رب گوجه فرنگی را اضافه می نماییم و میگذاریم یک ربع بماند تا کاملا جا بیفتد.
نکته قابل ذکر این است که اگر از مرزه ی خشک استفاده میکنید، یک قاشق غذاخوری کافیست.