نحوه شستن کلم بروکلی با آب جوش (4 روش شستن درست کلم بروکلی)
کلم بروکلی یک سبزی خوشمزه و سالم است که با سرهای بزرگ و گلدار به قسمتهایی به نام گلچه رشد می کند. قبل از پختن یا خوردن کلم بروکلی تازه، حتماً آن را تمیز کنید تا خاک، آفت کش ها و حتی حشرات از بین بروند. می توانید کلم بروکلی خود را به سرعت و به راحتی با آب یا محلول سرکه بشویید و کرم کلم را با محلول آب نمک از گل ها خارج کنید. با مینویسم همراه باشید تا چندین روش ساده برای شستن کلم بروکلی به شکل صحیح را یاد بگیرید. بعد از شستن کلم بروکلی ها یک خوراک مرغ و کلم بروکلی خوشمزه درست کنید.
نحوه شستن کلم بروکلی با آب جوش و روش های دیگر
گیاه کلم بروکلی باید به خوبی شسته شود زیرا ممکن است دارای حشرات ریز و آلودگی هایی باشد که حتی با چشم نیز دیده نشوند. برای اینکه از خواص بی نظیر کلم بروکلی بهره مند شوید با آموزش طریق شستن کلم بروکلی به 4 روش تا انتهای مطلب همراه ما باشید.
-
تمیز کردن کلم بروکلی با آب جوش
برای شستن کلم بروکلی با آب جوش این را بدانید که این کار باعث پژمرده شدن گلهای کلم بروکلی میشود. اما اگر تمایل دارید با آب جوش اینکار را انجام دهید: 4 لیتر آب و 2 قاشق چایخوری نمک را به جوش بیاورید. یک کاسه بزرگ را با آب سرد و یخ پر کنید. گلهای کلم بروکلی را داخل آب جوش بریزید و 2 تا 3 دقیقه بپزید. کلم بروکلی باید سبز روشن و ترد باشد. کلم بروکلی را بردارید و بلافاصله در آب یخ فرو ببرید. وقتی کلم بروکلی کاملاً خنک شد، خوب آبکش کنید.
-
شستن کلم بروکلی با آب سرد
سینک ظرفشویی را با آب سرد پر کنید و کلم بروکلی را به مدت 5-10 دقیقه خیس کنید. سینک ظرفشویی را کاملاً تمیز کنید. مطمئن شوید که آب کافی برای فرو بردن کلم بروکلی وجود دارد. سپس ، کلم بروکلی را در آب دست نخورده بگذارید تا خاک و بقایای آن خیس بخورد.
هنگامی که کلم بروکلی را برای اولین بار در آب قرار می دهید، آن را چند بار در آب بچرخانید تا تکه های بزرگتر خاک از بین برود. بعد از گذشت 10 دقیقه کلم ها را بردارید زیر آب سرد بگیرید و در آبکش بچرخانید تا هر دو طرف آبکشی شود.
از دستان خود برای مالیدن سبزی برای از بین بردن آلودگی و زباله استفاده کنید. سر کلم بروکلی شما دارای ترک ها و شکاف های زیادی است که ممکن است خاک در آن گیر کند. برای شل شدن آنها ، انگشتان خود را روی قسمت بالای گل ها بکشید و کناره ها و پایین ساقه ها را بمالید.
کلم بروکلی را قبل از سرو یا پخت خشک کنید. کلم بروکلی را روی سینک ظرفشویی نگه دارید و بگذارید آب برای چند ثانیه از گلها خارج شود. سپس ، کلم بروکلی را 3-4 بار از دست خود ضربه بزنید تا جایی که ممکن است آب را از داخل گلها خارج کنید.
اگر گل ها و ساقه ها هنوز مرطوب هستند ، می توانید قبل از تهیه کلم بروکلی آنها را با دستمال کاغذی یا پارچه تمیز خشک کنید.
-
استفاده از محلول سرکه برای شستن کلم بروکلی
یک کاسه بزرگ را با مخلوطی از 3 قسمت آب و 1 قسمت سرکه سفید پر کنید. مطمئن شوید کاسه آنقدر بزرگ است که کلم بروکلی را نگه دارد و مخلوط را با یک قاشق هم بزنید تا آب و سرکه ترکیب شوند. حتماً مقدار کافی آب در آن قرار دهید تا کل سر بروکلی به طور کامل در آب فرو رود.
کلم بروکلی را در محلول قرار دهید تا 15-20 دقیقه خیس بخورد. کلم بروکلی را دور کاسه بچرخانید تا بقایای بزرگتر شل شود و سپس بگذارید سبزی بدون مزاحمت بماند.حمام سرکه کمی بیشتر از حمام آب سرد طول می کشد، اما می تواند در از بین بردن آفت کش ها و باکتری ها موثرتر از آب باشد.
کلم بروکلی را از محلول خارج کرده و زیر آب سرد بشویید. هنگام شستشو ، از دستان خود برای مالیدن ساقه و گلها استفاده کنید. اطمینان حاصل کنید که تمام اطراف کلم بروکلی، از جمله پایین ساقه و زیر گلها را بشویید.
نکته: اگر کلم بروکلی را بیش از 30 دقیقه خیس کنید ، می تواند سرکه را جذب کرده و طعم تلخی به آن بدهد.
-
حذف کرم کلم بروکلی با آب نمک
کلم بروکلی را با گلها در یک ظرف آب سرد قرار دهید. اگر کلم بروکلی ارگانیک یا خانگی تهیه می کنید، ممکن است نگران کرم های موجود در آن باشید. برای ایمن بودن، گلها را در محلول نمک خیس کنید.
کرمها در گل های کلم زندگی می کنند، جایی که مکانهای زیادی برای مخفی شدن وجود دارد. اگر نگران کرم های ساقه هستید، می توانید کل ساقه را در آب قرار دهید، اما مطمئن شوید که گل ها رو به پایین هستند.
1 قاشق چایخوری نمک به ازای هر 950 میلی لیتر آب سرد اضافه کنید. سر کلم را در آب بچرخانید تا نمک با آب مخلوط شود. این کار همچنین کرم ها را از مخفیگاه های خود بیرون میکشد، حتی ممکن است بسیاری از آنها را بلافاصله بیرون کند.
اگر هنگام جابجایی کلم بروکلی هیچ کرمی مشاهده نکردید، فرایند خیساندن را ادامه دهید تا مطمئن شوید هیچ کرم پنهانی وجود ندارد.
بگذارید کلم بروکلی 15 تا 30 دقیقه خیس بخورد تا کرم ها بیرون بروند.
نکته برای خرید کلم بروکلی: کلم بروکلی سبز روشن را انتخاب کنید که دارای ساقه سفت و بدون زرد شدن گلها یا لکه های قهوه ای باشد. کلم بروکلی باید از نظر ورن سنگین باشد.
ذخیره سازی کلم بروکلی: کل کلم بروکلی باید در کیسه باز در یخچال نگهداری شود. از کلم بروکلی در عرض 3-4 روز استفاده کنید.