دستور پخت کیک مالاگا با پودینگ برای مبتدیان به صورت ساده و آسان
یکی از انواع کیک ها مناسب برای پذیرایی و مهمانی ها کیک مالاگا است. ترکیبی جذاب از کیک و موز که با روکش شکلات پوشانده میشود. از این کیک برای انواع جشن ها میتوانید استفاده کنید. در ادامه این مطلب دستور پخت کیک مالاگا به صورت کامل ارائه شده است. با ما همراه باشید.
آموزش مرحله به مرحله پخت کیک مالاگا
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت کیک مالاگا ارائه شده است:
مواد لازم کیک مالاگا |
|
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | یک پیمانه |
شیر | ۱۲۵ گرم |
روغن مایع | ۱۲۵ گرم |
بیکینگ پودر | یک ق س |
وانیل | یک چهارم ق چ |
آرد | یک و نیم پیمانه |
نشاسته ذرت | ۲ ق س |
پودر کاکائو | ۳ ق س سرخالی |
موز | 6 عدد |
مراحل طرز تهیه کیک مالاگا
- ابتدا در یک کاسه 3 عدد تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل با همزن برقی خوب میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.
- سپس شیر و روغن را به ترتیب اضافه کرده و یک دقیقه هم میزنیم.
- مواد خشک شامل آرد، نشاسته، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را سه بار الک کرده و سپس به مواد تخم مرغی اضافه میکنیم.
- به کمک یک لیسک به صورت دورانی هم بزنید.
- یک ظرف پرکس را با کره به خوبی چرب کنید و مواد کیک را داخل آن بریزید.
- این مواد داخل یک ظرف پیرکس 25 د ر35 با ارتفاع 6 سانتی متری مناسب است.
- ظرف را داخل فر از قبل گرم شده تقریبا ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه قرار بدهید.
- بعد از پخت از فر خارج کرده و زمان بدهید تا خنک شود و بعد با نصف لیوان شیر حتما مرطوب کنید.
- در این فاصله پودینگ را درست کنید.
مواد لازم برای پودینگ |
|
شیر | ۷۰۰ گرم |
نشاسته ذرت | ۴ ق س |
آرد قنادی | ۲ ق س |
شکر | یک پیمانه خیلی سرخالی |
زرده تخم مرغ | یک عدد |
کره | 25 گرم |
پودر خامه یا خامه صبحانه | ۷۵ گرم |
- در یک تابه شیر، شکر، نشاسته، آرد و زرده تخم مرغ را با هم خوب مخلوط کنید و روی حرارت مدام هم بزنید تا به قوام بیاید.
- بعد از به غلظت رسیدن مواد کره را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید. هم بزنید تا یکدست شود.
- روی پودینگ را نابلون بکشید و 2 ساعت زمان بدهید تا خنک شود.
- بعد از خنک شدن پودینگ، پودر خامه را اضافه کرده و 4 دقیقه با دور تند همزن بزنید.
- پودینگ را روی کیک بریزید و به صورت یکنواخت پخش کنید. می توانید از پودینگ موز یا پودینگ انبه هم استفاده کنید.
- موزها را از وسط نصف کنید و روی پودینگ روی کیک بچینید.
- موز ها را با گاناش ( مخلوط ۲۰۰ گرم خانه صبحانه و ۱۵۰ گرم شکلات ترکیبی شیری و تلخ روی بخار کتری) کاور کنید.
- سپس برش بزنید.
- درصورت تمایل میتوانید اول کیک را به اندازه های مستطیلی (8 مسطتیل) برش بزنید. روی هر برش پودینگ بزنید و موز بگذارید.
- سپس با گاناش شکلات روی انها را کاور کنید.
- با پودر پسته تزئین کنید.
- نکته: اگر به جای پودر خامه از خامه صبحانه استفاده میکنید، باید زمانی که پودینگ داغ است، اضافه کنید و بالافاصله روی کیک بریزید.