بیوگرافی میترا رفیع (قد و وزن، همسر، حقایق جالب)
میترا رفیع بازیگر سریال های بی همگان، گیلدخت، از سرنوشت و دیگر فیلم ها شاید چهره ای کمتر شناخته شده باشد. به همین جهت تصمیم گرفتیم بیوگرافی میترا رفیع شامل اطلاعاتی از خانواده، کودکی، تحصیلات، همسر و غیره را تقدیمتان کنیم.
زندگینامه میترا رفیع، میترا رفیع چگونه بازیگر شد؟ چند فیلم بازی کرده است؟ چند سال دارد؟ قد و وزن میترا رفیع، عکس های میترا رفیع در اینستاگرام، در سریال گیلدخت، در سریال بی همگان، از سرنوشت، کلمبوس، نقطه چین و سایر فیلم های میترا رفیع همچنین اطلاعاتی در مورد زندگی شخصی میترا رفیع مانند همسر میترا رفیع کیست را در ادامه بخوانید.
بیوگرافی کامل میترا رفیع
بیوگرافی مختصر میترا رفیع
نام | میترا رفیع |
تاریخ تولد | 12 آذر 1373 |
محل تولد | تهران |
تحصیلات | کارشناسی ارشد بازیگری |
وضعیت تاهل | مجرد |
قد | 1.72 سانتی متر |
وزن | حدود 60 کیلوگرم |
پیج اینستاگرام میترا رفیع | @mitra_rafee |
کودکی و خانواده میترا رفیع
میترا رفیع در 12 آذر 1373 در تهران متولد شد. دارای یک خواهر متاهل است، خواهرش دارای یک فرزنداست. پدرش در سال 1398 به رحمت خدا رفته. میترا رفیع مجرد است و ازدواج نکرده.
تحصیلات میترا رفیع
میترا رفیع از دانشکده هنر دانشگاه تهران و در رشته بازیگری فارغ التحصیل شده است. او دارای مدرک کارشناسی ارشد بازیگری است.
میترا رفیع چگونه بازیگر شد؟
از کودکی و سن کم به بازیگری علاقه داشت و در سنین 6-12 سالگی در نمایش های زیادی بازی کرد. اولین موفقیت میترا رفیع در عرصه بازیگری مربوط به 12 سالگی او است که موفق به دریافت جایزه بهترین بازیگر زن از جشنواره تئاتر تک نفر نیاوران شد. میترا رفیع بازیگری را با تئاتر و با نمایش نقطه چین ها شروع کرد. میترا رفیع در 14 سالگی توانست با نمایش نقطه چین ها در جشنواره فجر حضور پیدا کند. از دیگر آثار نمایشی که میترا رفیع در تئاتر بازی کرد عبارتند از اسب های پشت پنجره، باغ آلبالو، مونولوگ کافه پولشری، خانه ی برنارد آلبا، دوزخ و نقطه چین ها.
فیلم ها و سریال های میترا رفیع
سریال گیلدخت (1401)
جدیدترین حضور میترا رفیع در تلویزیون در سریال گیلدخت است. میترا رفیع در این سریال تاریخی نقش گلنار فومنیان دختر تقی خان را بازی می کند. کارگردان سریال گیلدخت مجید اسماعیلی است. در این سریال گلنار و پسری به نام اسماعیل با بازی رضا اکبرپور دلباخته هم هستند اما پای یک عاشق پرقدرت دیگر هم در میان است. علاوه بر میترا رفیع در سریال گیلدخت بازیگرانی چون ثریا قاسمی، شقایق فراهانی، سعید راد، فریبا متخصص، محمود پاک نیت و سعید چنگیزیان حضور دارند.
بخش هایی از خلاصه صحبت های میترا رفیع در مورد نقش گلنار در گیل دخت را در زیر بخوانید:
“گلنار شخصیت شجاع و جسوری دارد که در دیگر زنان قصه نمی بینیم، گلنار شجاع است اما گستاخ نیست. برای بازی در نقش گلمار مطالعه زیادی در تاریخ آن زمان داشتم”
سریال بی همگان (1401)
شاید آغاز شهرت و محبوبیت میترا رفیع مربوط به سریال تلویزیونی بی همگان به کارگردانی بهرنگ توفیقی و اصغر هاشمی باشد. در این سریال میترا رفیع در کنار مهدی سلطانی، نسرین بابایی، کمند امیر سلیمانی، محمد صادقی، سمیرا حسن پور، کاوه خداشناس، کاظم هژیر آزاد، سپند امیرسلیمانی و سمیرا حسن پور در نقش الناز یوسفیان بازی کرد.
بخش هایی از صحبت های میترا رفیع در مورد نقش الناز در بی همگان را در زیر بخوانید:
“سریال بی همگان سریالی خانوادگی و اجتماعی است. به عنوان دختری جوان که در جامعه ای مشابه به جامعهی الناز زندگی میکنم سرنوشت الناز برای من جالب بود و چگونگی مقابله او با سرنوشتش برایم پرسش بزرگی بود که در روند مطالعه و بررسی فیلمنامه به پاسخش رسیدم”
همچنین بخوانید: بیوگرافی الهام اخوان
سریال از سرنوشت (1398)
اولین حضور میترا رفیع در تلویزیون در سریال از سرنوشت بود. پوریا پور سرخ، حسین پاکدل، مریم کاظمی، مائده طهماسبی، مجید واشقانی، فریبا نادری، امیر رضا فرامرزی، مهدی صبایی، علیرضا آرا، فاطیما بهارمست، دارا حیایی، نسیم فروغ، مونا کرمی و حبیب دهقان نسب و لیلا بلوکات از دیگر بازیگران این سریال بودند. میترا رفیع در سریال از سرنوشت نقش مه لقا را بازی می کرد. محمدرضا خردمند و علیرضا بذرافشان کارگردان این سریال بودند.
سریال آخرین پناه (1398)
یکی دیگر از آثار تلویزیونی میترا رفیع سریال آخرین پناه به کارگردانی شاهین باباپور است. میترا رفیع در سریال آخرین پناه در کنار بازیگران دیگر مانند محمود پاک نیت، فلور نظری، محمدعلی کشاورز، افسانه چهره آزاد، ابوالفضل میری و مهوش وقاری حضور داشت.
فیلم کوتاه مجدلیه مقدس (1397)
مجدلیه مقدس نام فیلم کوتاهی است که میترا رفیع در آن بازی کرده است. کارگردانی مجدلیه مقدس که فیلمی تاریخی مذهبی است بر عهده پرستو علی نسب بوده است. در فیلم مجدلیه مقدس میترا رفیع با سالار خمسه همبازی بوده است.
من می ترسم (1397)
میترا رفیع در فیلم سینمایی من میترسم ساخته بهنام بهزادی نیز در کنار بازیگرانی چون الناز شاکردوست، ستاره پسیانی، مهران احمدی و امیر جعفری حضور داشته است.
فیلم سینمایی کلمبوس (1396)
اولین فیلم سینمایی میترا رفیع کلمبوس ساخته هاتف علیمردانی بود، میترا رفیع در این فیلم در کنار بازیگرانی چون فرهاد اصلانی، هانیه توسلی، عرفان ابراهیمی، سعید پور صمیمی و مجید صالحی سینما را تجربه کرد. کلمبوس داستانی طنز در مورد مهاجرت یک خانواده ایرانی به آمریکا و مشکلات آن ها است.
فیلم کوتاه lady (لیدی) (1396)
فیلم کوتاه لیدی با بازی میترا رفیع و کارگردانی نفیسه زارع در مورد دختری به نام نفیسه است که نقش لیدی مکبث را تمرین می کند، در روزهایی که مشغول تمرین نقش است سفری برایش پیش می آید و اتفاقاتی که در این سفر برایش می افتد باعث می شود آدم سابق نباشد.
میترا رفیع و کارگردانی
میترا رفیع علاوه بر بازیگری کارگردانی را نیز تجربه کرده است. کارگردانی 3 نمایش بکی شارپ، یه جوری مثل و از این تارکی را بر عهده داشته است.
علایق میترا رفیع
به گفته خودش در اوقات فراغت به وقت گذارندن با خانواده، ورزش، نقاشی و مطالعه کتاب می پردازد.
موفقیت های میترا رفیع
- سال 1385: بهترین بازیگر زن از جشنواره تئاتر تک نفر نیاوران
- سال 1386: بهترین بازیگر زن نمایش خیابانی در جشنواره فجر
- سال 1391: بهترین بازیگر زن تئاتر دانشگاهی
- سال 1392: بهترین بازیگر و کارگردان زن جشنواره مونولوگ دانشگاه هنر
چند حقیقت جالب درباره میترا رفیع
- در 6 سالگی به کانون پرورش فکری کودک و نوجوان رفت تا بازیگری را تجربه کند.
- در تولیدات یک فصل از شبکه امید صدا و سیما به عنوان کارگردان هنری همکاری داشته است.
- برای بازی در سریال گیلدخت سوارکراری یاد گرفته است.
- ترجیح می دهد صحنه هایی که ممکن است خطرناک باشد را خودش بازی کند، مثل افتادن از اسب.
فوت پدر هنگام فیلمبرداری گیلدخت
“در روزهای شروع فیلمبرداری سریال گیلدخت برای گرفتن برخی سکانس ها به شمال رفتیم. فیلمبرداری مربوط به صحنه ای بود که باید با اسب در جنگل سوارکاری میکردم. وقتی به جنگل رسیدیم تلفنم زنگ خورد و فهمیدم اتفاقی افتاده، به مادرم زنگ زدم و فهمیدم پدرم را از دست داده ام. با حال بسیار بد به تهران برگشتم پدرم حامی، رفیق و یکی از مهمترین افراد زندگی ام بود. شب یلدا پدرم را به خاک سپردیم و فردای آن روز به رشت برگشتم و جلوی دوربین حاضر شدم!
صحنه ای که گلنار در جنگل به یک مرداب میرسید و در این مرداب اسبش او را در آب می انداخت و او را تنها می گذاشت و می رفت را من فردای فوت پدرم بازی کردم!”