طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای نرم و کم روغن با پیمانه لیوان
شیرینی سنتی پنجره ای از آن دست شیرینی های خوشمزه ای است که می توانید به راحتی و بدون فر در خانه درست کنید. شیرینی پنجره ای خشک است و ماندگاری بالایی دارد و شما می توانید از آن ها برای پذیرایی عید استفاده کنید. در ادامه این مطلب می توانید طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای خانگی را بخوانید و برای عید آن را بپزید
آموزش دستور پخت شیرینی پنجره ای با شیر
اگر می خواهید یک شیرینی ساده و کم هزینه بدون فر درست کنید که سریع هم آماده شود شیرینی نان پنجره ای انتخاب خوبی است. بسیار بصرفه است و با مقدار مواد اولیه کم شما تعداد زیادی شیرینی خواهید داشت. فقط مرحله سرخ کردن آن ممکن است کمی طولانی و خسته کننده باشد.
مواد مورد نیاز برای شیرینی پنجره ای خوشمزه
نشاسته گل | نصف لیوان |
گلاب | 1/3 لیوان |
شیر | نصف لیوان |
تخم مرغ | 2 عدد |
وانیل | نصف قاشق چاجخوری |
پودر قند | به مقدار نیاز |
آرد | یک لیوان |
طرز تهیه شیرینی ساده با آرد و شکر
مراحل طرز تهیه شیرینی پنجره ای
- مرحله اول
ابتدا نشاسته، شیر و گلاب را درون یک ظرف مناسب ریخته و با هم زن دستی به خوبی مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شود.
- مرحله دوم
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و بعد از اضافه کردن به خوبی هم میزنیم.
- مرحله سوم
آرد را طی دو مرحله به مواد اضافه و خوب هم میزنیم تا مخلوط شود. سپس کمی وانیل اضافه کرده و هم میزنیم.
- مرحله چهارم
مواد را از یک صافی ریز رد میکنیم تا کاملا یکدست شده و گلوله ای داخل آن نماند. سپس مواد را به مدت نیم ساعت استراحت بدهید.
- مرحله پنجم
در یک تابه کوچک روغن میریزیم و روی حرارت میگذاریم. قالب را درون روغن میزنیم و سپس درون مواد فرو میکنیم. سپس داخل روغن داغ قرار میدهیم و کمی تکان میدهیم تا شیرینی از قالب جدا شود.
- مرحله ششم
دو طرف شیرینی ها را سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن شیرینی ها را روی یک دستمال روغن گیر قرار میدهیم تا خنک شود. سپس روی شیرینی ها پودر قند الک میکنیم.
نکته: قالب باید حتما گرم باشد. نه آن قدر سرد باشد که مواد به قالب نچسبد و نه آنقدر داغ باشد که مواد به قالب نچسبد و بریزد.