طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای نرم و کم روغن با پیمانه لیوان

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

شیرینی سنتی پنجره ای از آن دست شیرینی های خوشمزه ای است که می توانید به راحتی و بدون فر در خانه درست کنید. شیرینی پنجره ای خشک است و ماندگاری بالایی دارد و شما می توانید از آن ها برای پذیرایی عید استفاده کنید. در ادامه این مطلب می توانید طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای خانگی را بخوانید و برای عید آن را بپزید

آموزش دستور پخت شیرینی پنجره ای با شیر

اگر می خواهید یک شیرینی ساده و کم هزینه بدون فر درست کنید که سریع هم آماده شود شیرینی نان پنجره ای انتخاب خوبی است. بسیار بصرفه است و با مقدار مواد اولیه کم شما تعداد زیادی شیرینی خواهید داشت. فقط مرحله سرخ کردن آن ممکن است کمی طولانی و خسته کننده باشد.

مواد مورد نیاز برای شیرینی پنجره ای خوشمزه

نشاسته گلنصف لیوان
گلاب1/3 لیوان
شیرنصف لیوان
تخم مرغ2 عدد
وانیل نصف قاشق چاجخوری
پودر قندبه مقدار نیاز
آردیک لیوان

طرز تهیه شیرینی تر خانگی

طرز تهیه شیرینی ساده با آرد و شکر

مراحل طرز تهیه شیرینی پنجره ای

  1. مرحله اول

    ابتدا نشاسته، شیر و گلاب را درون یک ظرف مناسب ریخته و با هم زن دستی به خوبی مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شود.

  2. مرحله دوم

    تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و بعد از اضافه کردن به خوبی هم میزنیم.

  3. مرحله سوم

    آرد را طی دو مرحله به مواد اضافه و خوب هم میزنیم تا مخلوط شود. سپس کمی وانیل اضافه کرده و هم میزنیم.

  4. مرحله چهارم

    مواد را از یک صافی ریز رد میکنیم تا کاملا یکدست شده و گلوله ای داخل آن نماند. سپس مواد را به مدت نیم ساعت استراحت بدهید.

  5. مرحله پنجم

    در یک تابه کوچک روغن میریزیم و روی حرارت میگذاریم. قالب را درون روغن میزنیم و سپس درون مواد فرو میکنیم. سپس داخل روغن داغ قرار میدهیم و کمی تکان میدهیم تا شیرینی از قالب جدا شود.

  6. مرحله ششم

    دو طرف شیرینی ها را سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن شیرینی ها را روی یک دستمال روغن گیر قرار میدهیم تا خنک شود. سپس روی شیرینی ها پودر قند الک میکنیم.

طرز تهیه شیری نان پنجره ای

نکته: قالب باید حتما گرم باشد. نه آن قدر سرد باشد که مواد به قالب نچسبد و نه آنقدر داغ باشد که مواد به قالب نچسبد و بریزد.

نظرات