مغازه کوچک چی بزنم سود داشته باشه
ممکن است فضای کمی داشته باشید و بخواهید کسب و کاری برای خودتان راه بیاندازید اما نمی دانید چه مغازه ای برای شرایط شما مناسب است. مطمئنا باید به فکر فروش وسایلی باشید که جای کمی می گیرند مانند گل سر، لباس زیر، تزئینات، لوازم بهداشتی و … . در ادامه ایده های بیشتری معرفی می شود. اگر به دنبال ایده های کسب و کار برای جای کوچک هستید این متن میتواند مناسب باشد.
ایده برای مغازه کوچک که پرسود و زودبازده باشد
در دنیای امروز به دلیل رکود اقتصادی که در مملکت وجود دارد بنگاه های بزرگ نمی توانند به حد کافی نیرو استخدام کنند و حقوق و دستمزد مناسبی بپردازند بنابراین افراد به کار های آزاد روی می آورند. بهتر است بدانید که در این شرایط شغل های آزاد درامد بیشتری نسبت به کارهای دولتی و اداری دارند اما لازمه ی آن اراده و پشتکار و بررسی درست است.
حال دو شرط اصلی وجود دارد یکی اینکه شما در زمینه ای تخصص دارید و میخواهید مغازه ای با آن موضوع برای خود بزنید و در زمینه ای که متخصص هستید فعالیت نمایید یا اینکه هیچ تخصصی در رشته مورد نظر ندارید اما به دلیل اینکه درآمد زیادی دارد می خواهید که مغازه ای با آن موضوع باز کنید که در این حالت بهتر است از قبل در مغازه ای در آن زمینه فعالیت کنید تا چم و خم کار دستتان بیاید. یا با فردیکه در این زمینه متخصص است شریک شوید و اطلاعات بدست آورید تا موفق شوید.
موارد مختلف برای کسب و کار کوچک
با این حال به لحاظ اندازه و متراژ کم مغازه ای که مد نظرتان است موارد زیر می توانند گزینه های خوبی برای ایجاد کسب و کار در مغازه های کوجک باشند زیرا بخاطر حجم فضای داخلی کمی که مغازه دارد طبیعتا دارای یک سری محدودیت ها برای راه اندازی کسب و کارها هستند. قطعا کسب و کارهایی که دارای وسیله ها و ابزار های مربوطه با حجم بزرگ هستند مناسب مغازه های با متراژ پایین نمی باشند و همینطور کسب کارهایی که نیاز به محیط نشیمن داشته باشد هم مناسب نمی باشد.
در هر صورت مغازه های با متراژ پایین برای کسب و کارهایی چون موارد زیر مناسب است:
- آبمیوه فروشی بیرون بر
- نان فانتزی
- عروسک فروشی
- سوپرمارکت
- دفاتر بیمه
- واسطه گری ها و دلالی
- فروش لباس زیر و جوراب و عینک دودی
- فروش بدلیجات (اسم مناسب برای بدلیجات فروشی)
- طلا فروشی
- نقره فروشی
- تجهیزات آزمایشگاه
- شکلات فروشی
- قهوه فروشی
- لوازم تحریر
- تم تولد
- ظروف یک بار مصرف
- گل فروشی (برای انتخاب اسم مغازه گل فروشی کلیک کنید)
- مغازه عطاری
- ویدئو کلوپ الکترونیکی
- لوازم یدکی
- تاسیسات
- لباس فروشی های با تمرکز روی یک جنس مانند شلوار، پیراهن جعبه ای فروشی
- خرازی
- کافی نت و فتوکوپی
- میوه فروشی
- لوازم کشاورزی، کود و سموم
انواع مغازه داری
بطور کلی دو مدل مغازه و کسب و کار داریم یکی ارائه خدمات و دیگری فروش کالا که در این موارد اگر نوع کسب و کار شما خدماتی باشد هرچقدر مهارت شما زیاد باشد خدمات بهتری ارایه می دهید و مشتری های بیشتری جذب می کنید. نکته قابل توجه این است که موفق ترین صاحبان مشاغل و کارآفرینان می دانند که اطراف خود را با افرادی باهوش پر کنند. اگر تصمیم دارید کسب و کار خود را گسترش دهید، به یک تیم قوی نیاز دارید تا به شما در انجام کارها کمک کند.
اما فروش کالا خدمات خاصی ندارد بنابراین مهارت خاصی نمیخواهد و برای کسانی که تخصصی ندارند مناسب است. نکته مهم دیگر برای راه اندازی کسب و کار فروش محصولات، بحث تکنولوژی و مدیریت است. اگر تکنولوژی پیشرفت کرده باشد یا شرایط جدید و مناسبتری به وجود آمده باشد و دیگر محصولی که شما میفروشید کارایی زیادی نداشته باشد کسب و کار شما مناسب نخواهد بود زیرا وابسته به زمان و تکنولوژی است و در شرایط دیگر فروش نخواهد داشت.
چه نوع کالاهایی بفروشیم که سود خوبی داشته باشد
اگر قصد ارائه محصول و فروش کالا دارید می توانید در دو دسته این کار را انجام دهید. یکی فروش کالاهای ضروری و دیگری فروش کالاهای لاکچری.
در زمینه فروش کالای ضروری اگر موقعیت خوبی را انتخاب کنید همیشه فروش خواهید داشت و در زمینه فروش کالاهای لاکچری باید موقعیتی را انتخاب کنید که سطح طبقاتی و مالی خانوار آن منطقه بالا باشد تا فروش خوبی داشته باشید و سود ببرید زیرا کالاهای برند و لاکچری سود زیادی دارند. در زمینه فروش کالاهای لاکچری بهتر است برندهای معروف و با کیفیت را تهیه کنید تا فروش بیشتری داشته باشید.
مطالب مرتبط: