طرز تهیه جوجه کباب با طعم سبزیجات تازه و سیر با طعم فوق العاده

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

جوجه کباب یکی از غداهای سنتی و اصیل ایرانی است که در اقصی نقاط کشور در رستوران ها به راحتی میتوان آن را نوش جان کنید. طعم های مختلفی برای این غذای خوشمزه وجود دارد. یکی از خوش طعم ترین این مزه ها طعم سبزیجات است که به راحتی میتوان آن را تهیه کرد. با مینویسم همراه باشید تا طرز تهیه جوجه کباب با طعم سبزیجات را بیاموزید.

نحوه تهیه جوجه کباب با طعم سبزیجات

در ادامه موتد مورد نیاز و مراحل تهیه جوجه کباب با طعم سبزیجات را بخوانید:

مواد لازم برای جوجه کباب با طعم سبزیجات

سینه مرغ کامل ۱عدد
ماست پرچرب یک لیوان
تره پیازچه شوید جعفری گشنیز ریحان ۱۰۰_۱۵۰ گرم
سیر ۲_۳حبه
آب لیموی تازه بزرگ ۱عدد
روغن زیتون یا روغن مایع ۳_۴ قاشق غذاخوری
نمک فلفل و آویشن از هر کدام یک قاشق چایخوری

 

 مراحل طرز تهیه جوجه کباب با طعم سیر و سبزیجات

  • سینه های مرغ را به قطعات مساوی خورد کنید. میتوانید از گوشت ران مرغ هم استفاده کنید.
  • سبزیجات را شسته و خشک کنید و سپس داخل مخلوط کن بریزید.
  • ماست، سیر، ابلیمو، نمک ، فلفل ، آویشن و روغن مایع را اضافه کرده و با سبزیجات خوب میکس میکنیم تا یک سس سبز و غلیظ بدست بیاید.
  • سینه های مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و با سس سبزیجات خوب مخلوط کنید.
  • روی ظرف را بپوشانید و شب تا صبح استراحت بدهید.
  • اگر زمان ندارید باید حداقل 3 الی 4 ساعت به جوجه ها استراحت بدهید.
  • بعد از استراحت جوجه ها را سیخ بزنید و کباب کنید.
  • جوجه ها را با برنج زعفرانی و گوجه کبابی سرو کرده و نوش جان کنید.
بیشتر بخوانبد:  جوجه کباب حلزونی
نکته آشپزی:
میتوانید به جای استفاده از روغن مایع، از روغن زیتون استفاده کنید. ادویه های مورد استفاده را میتوانید بنا به ذائقه خود تغییر بدهید.
نظرات