آموزش ساده طرز تهیه خامه برای کیک تولد

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

اگر تا به حال به فکر درست کردن خامه برای کیک نبودید و همیشه خامه زده شده رو بصورت آماده از قنادی تهیه می کردید وقت این رسیده که خودتون خامه ای سالم بدون افزودنی و مواد نگهدارنده در خانه درست کنید. ما در این مطلب “آموزش ساده طرز تهیه خامه برای کیک تولد” را در اختیار شما قرار می دهیم.

سایت مینویسیم تاکنون مطالب بسیاری در مورد طرز تهیه کیک تولد و طرز تهیه کیک ساده با شیر را منتشر نموده که بسیاری از کاربران در خواست داشتند که ما طرز تهیه خامه برای کیک وانیلی و یا طرز تهیه خامه برای کیک شکلاتی را منتشر نمایید شما با استفاده از دستورالعمل این پست می توانید انواع کیک ها با هر طعم و مزه ای تزیین نمایید.

مواد مورد نیازجهت تهیه خامه برای کیک

از آنجایی که ما در این پست ساده ترین روش تهیه خامه برای کیک تولد را برای شما در نظر گرفته ایم شما با ساده ترین و ارزان ترین مواد می توانید آن را تهیه نمایید:

  • خامه صبحانه (بسته بندی صورتی) = به تعداد لازم
  • وانیل : نصف قاشق چای خوری
  • پودر قند و یا شکر : 2 قاشق غذا خوری
  • کاسه شیشه ای پر از تکه های یخ : 1 عدد
  • کاسه فلزی برای مخلوط کردن مواد خامه : 1 عدد
  • همزن برقی

بیشتر بخوانید : طرز تهیه کیک خامه ای شکلاتی

طرز تهیه خامه برای کیک خامه ای تولد

بهتر است با ظروف سرد شروع کنید. من همیشه توصیه می کنم ظرفی که برای مخلوط کردن مواد انتخاب می کنید را به مدت 10 دقیقه در فریزر قرار دهید تا خنک شود. این به شما کمک می کند که در حالیکه دارید خامه را مخلوط می کنید شکل خودش را حفظ نماید.

بهتر است که یک کاسه فلزی گود استفاده کنید که مدت زمان بیشتری سرما را در خود نگه می دارد.  برای تهیه یک خامه زده شده خانگی مراحل زیر را دنبال نمایید :

  • مرحله اول : ابتدا یک کاسه شیشه ای رو پر از آب و یخ کنید و حالا یک بسته خامه صبحانه صورتی رو داخل یک کاسه استیل بریزید. سپس  مطابق شکل زیر کاسه استیل رو داخل کاسه آب و یخ قرار دهید.
طرز تهیه خامه برای کیک تولد : ظرفه شیشه ای را پر از یخ کنید

طرز تهیه خامه برای کیک تولد : ظرفه شیشه ای را پر از یخ کنید

  • مرحله دوم : سپس با استفاده از همزن برقی ، با دور کند خامه را هم بزنید و تا کاملا یکدست بشه.
  • مرحله سوم : حالا 2 قاشق غذاخوری پودر قند یا شکر دانه ریز را به همراه نصف قاشق چایی خوری اضافه کنید و مجددا با همزن برقی مواد را خوب مخلوط کنید.
مرحله دوم تهیه خامه برای کیک تولد

مرحله دوم تهیه خامه برای کیک تولد

اگر در ابتدا خامه شل شده جای نگرانی نیست باید خامه را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با همزن بزنید تا کم کم خامتون سفت بشه اونوقت می بینید که جای پره های همزن رو خامه میمونه به همین راحتی خامه شما آماده شد.

نکات قابل توجه برای تهیه خامه برای کیک تولد

  •  اگر در فصل تابستون قصد درست کردن خامه کیک را دارید حتما ظرف یخ را فراموش نکنید در غیر این صورت خامتون فرم نمی گیره.
  • مقدار زدن خامه بستگی به قدرت همزن شما داره پس ممکنه زمان همزن شما بیشتر یا کمتر بشه اگه جای پره های همزن روی خامه شما به جا موند یعنی خامه شما فرم گرفته است.
  • اگر خامه فرم گرفته شما زیاد اومد می تونید آن را داخل ظرف در بسته داخل فریزر نگه داری کنید و هر زمان احتیاج داشتید از فریزر خارج کنید واجازه بدید تا آب بشه و حالت برفکی پیدا کنه و دوباره با همزن بزنین تا مجددا فرم بگیره.
  • اگر خامه کیک را با استفاده از خامه صبحانه صورتی درست میکنید بعد فرم دادن هنوز یکم طعم خامه اولیتون رو میده که با گذاشتن خامه داخل یخچال بعد فرم گرفتن اون طعم اولیه از بین میره.
نظرات