Take a fresh look at your lifestyle.

معنی ضرب المثل کار نیکو کردن از پر کردن است + داستان

ضرب المثل هایی که در زبان فارسی وجود دارند همیشه چیزهای زیادی را به ما یاد داده است. این ضرب المثل ها همیشه بر اساس داستان ها و حکایت هایی گرفته شده است که واقعی می باشند. در این مقاله می خواهیم با معنی ضرب المثل کار نیکو کردن از پر کردن است آشنا شویم. همچنین داستان ضرب المثل کار نیکو کردن از پر کردن است را نیز می خوانیم.

معنی ضرب المثل کار نیکو کردن از پر کردن است

ضرب المثل کار نیکو کردن از پر کردن است یعنی کارهای سخت را باید با تمرین زیاد یاد گرفت. برای رسیدن به هدف بزرگ و موفقیت باید تلاش و سختی زیادی را کشید.

ضرب المثل کار نیکو کردن از پر کردن است یعنی اگر تجربه کافی برای انجام هر کاری را داشته باشی کار آزموده تر و موفق تر خواهی شد.

داستان ضرب المثل کار نیکو کردن از پر کردن است

در داستان ضرب المثل کار نیکو کردن از پر کردن است آمده که روزی بهرام گور برای شکار به شکارگاهی رفته بود. از دور گور خری را دید سپس کمان را به سوی او نشانه گرفت و به کنیز خود گفت می خواهم آن گورخر را آن طور که تو می خواهی شکار کنم.

کنیز گفت می خواهم گوشش را به پایش بدوزی. بهرام گور خر را نشانه گرفت و همین که گور خر با پایش را بلند کرد تا گوشش را بخاراند تیر را از تیرکمان رها کرد. تیر به پایش خورد و از گوشش عبور کرد و پایش به گوشش دوخته شد.

کنیز وقتی این اتفاق را مشاهده کرد به پادشاه گفت ای سرورم شما بر اثر تمرین زیاد این مهارت را به دست آورده اید و از زور و بازوی قوی شما نیست.

پادشاه از این سخن کنیز بسیار عصبی شد و دستور داد تا او را بکشند. کنیز که از مرگ خود ترسید به مامور گفت: من را نکش تا کاری کنم پادشاه من را ببخشد.

مامور هم این را پذیرفت و او را در قصری خارج از شهر برد. این قصر 60 پله داشت. او تصمیم گرفت گوساله ای را که تازه به دنیا آمده بود را به آغوش می گرفت و از پله ها بالا میرفت این کار را انقدر تکرار کرد تا گوساله بزرگ و بزرگ تر شد و باز هم این کار را تکرار کرد.

در یکی از روزها بهرام تصمیم گرفت برای شکار برود و در مسیر به قصر 60 پله رفت تا در آنجا کمی استراحت کند. کنیز هم تا پادشاه را دید سر و صورت خود را پوشاند،گاو بزرگ را بغل کرد و از پله ها بالا و پایین رفت. پادشاه تا این کار کنیز را دید گفت این بخاطر تمرین کردن زیاد است نه زور و بازو. کنیز که می خواست همین جمله را بشنود سر و صورت خود را نشان داد و گفت چرا پس بخاطر همین جمله دستور دادید تا مرا بکشند. بهرام نیز از خون او گذشت و گفت کار نیکو کردن از پر کردن است.

کاربرد ضرب المثل کار نیکو کردن از پر کردن است

ضرب المثل کار نیکو کردن از پر کردن را زمانی به کار می برند که شخصی به موفقیت بزرگی رسیده است و در این مسیر از هیچ تلاش و تمرینی دریغ نکرده است.

کسی که هدف و خواسته اش به قدری مهم است که برای یادگیری آن تکرار و تمرین بسیار زیادی دارد تا در آن کار ماهر شود و به قولی چشم بسته هم بتواند آن را انجام بدهد.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.