آموزش ساخت خمیر فوندانت خانگی برای تزئین کیک

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

اگر اهل آشپزی و به خصوص شیرینی پزی باشید حتما با کیک های فوندانت آشنایی دارید. کیک های فوندانت کیک هایی هستند که به جای تزئین با خامه روی آن ها توسط خمیر فوندانت تزئین داده می شود و معمولا برای تزئین کیک به خصوص کیک تولد و ساخت اشکالی که درست کردن آن ها با خامه سخت است از خمیر فوندانت استفاده می شود. خمیر فوندانت چون قابلیت شکل گیری بیشتری دارد اشکال مختلف برای تزئین کیک را به وسیله آن راحت تر می توان ساخت. خمیر فوندانت در شیرینی پزی هابه صورت آماده وجود دارد اما خود شما هم می توانید خمیر فوندانت خانگی بسازید. در ادامه طرز تهیه خمیر فوندانت خانگی را به شما آموزش می دهیم.

ببینید: ایده برای کیک تولد مردانه عاشقانه

طرز تهیه خمیر فوندانت خانگی برای تزئین کیک

برای تزئین کیک با خمیر فوندانت می توانید خمیر فوندانت را در خانه تهیه کنید طرز تهیه خمیر فوندانت خانگی ساده است و با راهنمایی های این مطلب می توانید خودتان آن را در منزل بسازید.

آموزش تهیه فوندانت در خانه با مارشمالو و همین طور طرز تهیه فوندانت خانگی با پودرژلاتین را توضیح داده و در پایان آموزش ساخت چسب فوندانت را با هم خواهیم دید.

تهیه خمیر فوندانت با مارشمالو

ساخت فوندانت با مارشمالومارشمالو شکلات های نرمی هستند که می توانید از آن ها برای ساخت خمیر فوندانت استفاده کنید اسم دیگر مارشمالو پاستیل پفی است.

مواد لازم:

  • مارشمالو: 500 گرم
  • پودر شکر: 1 کیلو
  • روغن: به مقدار لازم
  • آب: 2 تا 5 قاشق غذاخوری

برای تهیه کیک بخوانید: طرز تهیه کیک ساده 

طرز تهیه:

  1. مارشمالو ها را در ظرفی ریخته و کمی آب روی آن بریزید. سپس آن را در مایکرویو یا سولار قرار دهید. اگر دسترسی به مایکرویو یا سولار ندارید می توانید ظرف را روی بخار کتری قرار داده و به شکا بنماری ان را حل کنید. مارشمالو درون آب به راحتی حل می شود. اما باید در فواصل زمانی 30 ثانیه ای ان را هم بزنید. 2 تا 3 دقیه این کار را تکرار کنید و بعد پودر شکر را به آن اضافه کنید.
  2. خمیر بدست آمده را با دست ورز بدهید تا خمیری شکل شود و به حدی سفت باشد که بتوانید اشکال دلخواه خود را با آن درست کنید.

نکته: اگر می خواهید شکل خاصی را به وسیله خمیر فوندانت بسازید و رنگ آن برای شما مهم است مارشمالو همان رنگی را بخرید و استفاده کنید.

نکته: موقع آب کردن مارشمالو ممکن است از چسبندگی آن کلافه شوید پس بهتر است دست ها و ظرف خود را با کمی روغن چرب کنید.

تهیه خمیر فوندانت خانگی با پودر ژله

یک روش دیگر برای درست کردن فوندانت خانگی استفاده از پودر ژله است. به فوندانت تهیه شده با پودر ژله فوندانت کره ای هم می گویند.

مواد لازم:

  • پودر ژلاتین: 1 و نیم قاشق غذاخوری
  • آب:  1/4 پیمانه
  • گلیسیرین خوراکی: 1 قاشق غذاخوری
  • گلوکز: نصف پیمانه
  • کره: 30 گرم
  • پودر شکر: 900 گرم

طرز تهیه :

  1. پودر شکر را الک کرده و در ظرفی بریزید.
  2. یک چهارم پیمانه آب را در ظرفی ریخته و پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید. چند دقیقه صبر کنید و بعد این ظرف را روی بخار کتری یا قابلمه قرار دهید و مرتب هم بزنید تا پودر ژله به صورت بنماری حل شود.
  3. بعد از اینکه پودر ژله یکدست و شفاف شد گلوکز را به آن اضافه کنید.
  4. بعد کره را به آن اضافه کنید.
  5. ظرف را از روی حرارت بردارید و گلیسیرین خوراکی را به آن اضافه کنید.
  6. در مرحله آخر میتوانید از اسانس های خوراکی مانند وانیل استفاده کنید تا خمیر فوندانت بوی خوبی بگیرد.
  7. این محلول رو در ظرفی که شکر الک شده در آن قرار دارد بریزید و با یک قاشق آن را هم بزنید.
  8. در آخرین مرحله کف دستتن را با مقداری گلیسیرین چرب کرده و شروع به ورز دادن فوندانت کنید.

ابزار لازم برای تزئین کیک با فوندانت در خانه

حرفه ای ها ابزار مخصوص به خودشان را دارند اما برای اینکه در خانه با خمیر فوندانت کیک خود را تزئین کنید به ابزاری مانند چاقو، وردنه و چند تا قالب به شکل های مختلف نیاز دارید.

نکات مهم در تهیه فوندانت خانگی

  • بهتر است به جای پودر قند از پودر شکر استفاده کنید چون خمیر فوندانت شما شفاف تر خواهد شد و رنگ بهتری خواهد داشت.
  • رنگ های خوراکی مضر هستند و بهتر است کمتر از آن ها استفاده کنید.
  • خمیر فوندانت را باید دور از رطوبت و هوای آزاد قرار داد.
  • خمیر فوندانت خانگی تا یک ماه در یخچال قابل نگهداری است.
  • بهتر است خمیر فوندانت را نخورید و فقط از جنبه تزئینی آن بهره مند شوید.
  • موقع ورز دادن خمیر فوندانت مراقب باشید گرمای دستون خیلی به خمیر منتقل نشه چون گرما باعث خراب شدن خمیر فوندانت میشه.
  • اگر احساس کردید خمیر چسبناک است کمی پودر شکر به آن اضافه کنید.
  • خمیر فوندانت رو بهتره از قبل آماده کنید چون استراحت دادن به خمیر باعث میشه راحت تر شکل بگیره.

طرز تهیه چسب فوندانت در خانه

بعد از تهیه خمیر فوندانت برای اینکه به کیک بچسبد باید چسب فوندانت بسازید که به وسیله آن خمیر فوندانت را به کیک بچسبانید.

مواد لازم برای تهیه چسب فوندانت:

  • سفیده تخم مرغ: 1 عدد
  • پودر قند: 70 گرم
  • نشاسته‌ی ذرت: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه‌ی چسب فوندانت:

سفیده تخم مرغ را بزنید تا پفکی شود، 70 گرم پودر قند را یک قاشق یک قاشق به سفیده‌ی تخم مرغ اضافه کنید و آنقدر بزنید تا سفت شود سپس 1/2 قاشق چای‌ خوری نشاسته ذرت را به ان اضافه کنید. به همین راحتی موفق به تهیه چسب فوندانت شدید.

ایده هایی برای تزئین کیک با فوندانت

نظرات