کوردن بلو چیست و چگونه تهیه می شود؟

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

اگر اهل خوردن غذاهای فست فودی هستید حتما از طعم و مزه کوردن بلو لذت خواهید برد، بله کوردن بلو نام یک مدل غذای فست فودی است که بعضی ها با شنیدن اسم این غذا به یاد دانشگاه لو کوردن بلو فرانسه می افتند?. اما با دیدن تبلیغات کاله برای برخی هنوز سوال است که کوردن بلو چیست و چگونه تهیه می شود؟

می توانید برای مطالعه دیگر مطالب آشپزی همچون طرز تهیه فرنچ برگز و برگر فرانسوی و طرز تهیه چیکن برگر به روش ساده به بخش آشپزی سایت مینویسم مراجعه نمایید.

آموزش طرز تهیه رویال برگز خانه بسیار خوشمزه

کوردن بلو چیست؟

بطور خلاصه می توان گفت که کوردون بلو نام یک غذای اروپایی شبیه به شنیسل است که با ژامبون و سینه مرغ و پنیر پیتزا تهیه می شود. معنی فارسی Cordon bleu‎، روبان آبی می شود.

مواد لازم برای تهیه کوردن بلو خانگی

  • سینه مرغ = نصف یک عدد
  • ژامبون = مرغ دو ورق
  • آرد نصف = لیوان
  • تخم مرغ = یک عدد
  • آرد سوخاری = نصف لیوان
  • پنیر گودا = چهار ورق
  • سس خردل = یک قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل سیاه = به میزان

دستور میگو سخاری خوشمزه در خانه

طرز تهیه کوردن بلو در خانه

طرز تهیه کوردن بلو در خانه

دستور پخت کوردن بلو خانگی

همانطور که اشاره شد کوردون بلو غذایی شبیه به شنیسل مرغ است که به راحتی طبق دستور زیر تهیه می شود زمان پخت این غذا سریع بوده و طعم و مزه بسیار خوشمزه ای دارد حتما امتحان کنید.

  • سینه مرغ را بشویید و سپس آنها را از ارتفاع نصف کنید.
  • مقداری سس خردل و فلفل روی سینه ی مرغ ها بپاچید و کمی صبر کنید تا خوب مزه دار شود.
  • یک ورق ژامبون و یک ورق پنیز روی هر سینه مرغ بگذارید.
  • حالا سینه مرغ را با ژمبون و پنیز از پایین به بالا رول کنید و با استفاده از خلال دنداد ببندید که باز نشود و داخل یخچال بگذارید تا خودش رو بگیرد.
  • در این مرحله از تهیه کوردن بلو، باید مقداری نمک و فلفل به آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری اضافه کنید.
  • سپس سینه رول شده را از یخچال خارج کنید و داخل تخم مرغ بغلتانید و بعد توی آرد سوخاری تا از آرد پوشیده شود.
  • مقداری روغن را داخل ماهیتابه نچسب ریخته و اجازه دهید تا داغ شود سپس کوردن بلو ها را داخل روغن سرخ کنید و سپس داخل فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده، توی سینی میذاریم و روش کمی روغن زیتون اسپری می کنید و بعد از اینکه طلایی شد از فر خارج می کنیم.
  • بعد از اینکه از فر خارج کردید به فاصله های منظم برش بزنید و با سیب زمینی و خیار شور و هر مخلفات دیگر تزیین و سرو کنید.

می توانید این غذا را با استفاده از فیله گوشاله نیز تهیه کنید کاملا سلیقه ای است فقط کافیست بجای سینه مرغ فیله گوساله بگذارید و رول کنید.

نظرات