چای ماسالا چیست و چگونه تهیه میشود؟ + خواص چای مالاسا

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

وقتی وارد یک خانواده هندی می شوید، اولین چیزی که به شما پیشنهاد خواهند داد، یک یک فنجان چای ماسالا است. چای ماسالا  به نوعی اکسیر زندگی است که ما را در طول روز حفظ می کند. مهم نیست که در چه فصلی هستید، یک جرعه از یک فنجان چای ماسالا داغ تمام آنچه شما برای شروع روز خود نیاز دارید را به شما هدیه می دهد. این مقاله را مطالعه کنید و چای ماسالا را درست کنید و از نوشیدن این چای خوشمزه در این روزهای سرد لذت ببرید.

آموزش دم کردن چای سبز با نعنا و دارچین برای بهتر شدن طعم آن

چای ماسالا چیست؟

Masala Chai ترکیبی از مجموعه ای از ادویه جات مفید است، به همین دلیل این نوشیدنی دارای مواد مغذی و فواید سلامتی زیادی می باشد. چای ماسالا به دلیل عطر و طعم عالی در هند بسیار محبوب است. این باور عمومی وجود دارد که یک فنجان از این نوشیدنی می تواند از انواع بیماری ها جلوگیری کرده و از سلامتی شما محافظت کند. چای ماسالا مخلوطی از چندین ماده از جمله هل، زنجبیل، دارچین، فلفل سیاه و دارچین است.

برریس فواید و خواص چای ماسالا

از جمله فواید چای ماسالا، کاهش التهاب، تقویت سیستم ایمنی، بهبود گوارش و هضم غذا، پیشگیری از سرطان و … اشاره نمود. این نوشیدنی گرم خوش طعم بهترین گزینه برای روز های سرد پاییز و زمستان می باشد.

1. التهاب را کاهش می دهد

ادویه های زیادی در تهیه این نوشیدنی استفاده می شود که معمولاً چای ماسالا نامیده می شود و برجسته ترین آن زنجبیل است. در نتیجه ، این چای دارای خواص ضد التهابی قوی است. محققان تأثیر مثبت زنجبیل را بر روی بدن انسان اثبات کرده اند. ماده دیگری که در این چای استفاده می شود میخک است. به عنوان مسکن به طور گسترده ای استفاده می شود زیرا التهاب را کاهش می دهد.

2. سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند

چای ماسالا از آنجا که حاوی دارچین و گل میخک است برای سیستم ایمنی بدن مفید است. هنگامی که با هم استفاده می شوند، این دو ترکیب اثر دارویی یکدیگر را تقویت می کنند. نقش هم افزایی آنها خط دفاعی ایجاد می کند که اجازه نمی دهد عفونت ها سیستم ایمنی بدن را ضعیف کنند. می توان استدلال کرد که چای ماسالا دارای خواص دارویی است. در شرایط کنونی (شیوع ویروس کرونا) میتوانید برای تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر ویروس می توانید از این نوشیدنی گرم استفاده کنید.

چای ماسالا به هضم غذا کمک می کند

چای ماسالا به هضم غذا کمک می کند

3. چای ماسالا به هضم غذا کمک می کند

مواد تشکیل دهنده مورد استفاده در چای ماسالا، از جمله الائیچی، تولسی و میخک، به روند هضم غذا کمک می کنند. وقتی زنجبیل را به مخلوط اضافه می کنید، تأثیر آن عمیق تر می شود. اثر شاداب کننده و آرام بخشی بر بدن دارد. اگر با مشکل هضم غذا دست و پنجه نرم می کنید، مطمئن شوید که چای ماسالا را با الیشی بنوشید زیرا باعث افزایش بزاق می شود.

4. حاوی آنتی اکسیدان است

از دیگر خواص چای ماسالا می توان به درصد بالای آنتی اکسیدان آن اشاره نمود. چای سیاه ماده اصلی این چای است و دارای خواص ضد اکسید کنندگی قدرتمندی است. استفاده از میخک و الائیچی در این نوشیدنی به طور طبیعی با سطح کلسترول بالا مبارزه می کند. این به نوبه خود باعث کاهش تشکیل پلاک هایی می شود که به بهبود بیماری های قلبی عروقی کمک می کند. مواد تشکیل دهنده چای ماسالا قادر به کنترل فشار خون و ضربان قلب می باشد.

5. چای ماسالا از سرطان جلوگیری می کند

پیشگیری از سرطان از دیگر فواید چای ماسالا می باشد. تحقیقات نشان داده است که خواص ضد اکسید کننده قوی چای ماسالا می تواند از سرطان جلوگیری کند. مطالعات روی دارچین، زنجبیل و هل ثابت می کند که می توانند از سرطان جلوگیری کنند.

6. انرژی زا

ماده اصلی سازنده انواع چای ماسالا چای سیاه است که حاوی مقادیر زیادی کافئین است. مطالعات نشان داده است که کافئین به طور طبیعی سطح انرژی فرد را افزایش می دهد. در حالی که کافئین عوارض جانبی کمی دارد، ادویه های دیگر موجود در این نوشیدنی با هم همکاری می کنند تا تعادل ایجاد کنند. عطر و طعم قوی چای ماسالا، همراه با مقدار کافی کافئین، محرکی را که برای شروع روز خود نیاز دارید، به شما می دهد.

چای ماسالا یک محرک سالم و طبیعی است که می توانید آن را بدون هیچ گونه عوارض جانبی بنوشید.

چای ماسالا از سرطان جلوگیری می کند

چای ماسالا از سرطان جلوگیری می کند

فواید و خواص درمانی چای سبز را به طور کامل بشناسید تا از ابتلا به سرطان در امان بمانید

نحوه دم كردن چاي ماسالا

برای تهیه چای ماسالا به موارد زیر نیاز داریم:

  • هل سبز = 5 عدد
  •  دارچین = 1 قاشق چایخوری
  • شکر = 4 قاشق چایخوری
  • شیر = 1 فنجان
  • فلفل سیاه = مقداری
  • میخک = 4 عدد
  • چای سیاه = 2 قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل خشک = 1 قاشق چایخوری
  •  برگ چای سبز = 1/2 قاشق غذاخوری

برای دم کردن چای ماسالا مراحل زیر را دنبال کنید: 

مرحله 1: برای تهیه این دستور خوشمزه، ابتدا با افزودن تمام ادویه ها به غذاساز شروع کرده و به صورت پودر خرد کنید. پوسته هل را برداشته و دوباره آن را خرد کنید.

مرحله 2: حالا یک ظرف ته عمیق را روی شعله متوسط بردارید و 4 فنجان آب به آن اضافه کنید. به محض جوش آمدن ، برگ های چای و ماسالای تازه آسیاب شده ای را که آماده کردید اضافه کنید.

مرحله 3: بعد از یک دقیقه، شکر را اضافه کنید و اجازه دهید 5-4 دقیقه بجوشد.

مرحله 4: در آخر، پودر زنجبیل خشک و شیر را اضافه کنید. آن را بیشتر بجوشانید تا شیر شروع به بالا آمدن کند.

مرحله 5: شعله را کم کنید و روی آن مقداری زنجبیل تازه رنده کنید. روی آن را با یک درپوش بپوشانید و بگذارید چند دقیقه بجوشد.

مرحله 6 : یک فنجان چای تازه و گرم را سرو کنید و لذت ببرید!

نظرات