برای بهتر شدن فن بیان چه باید کرد؟ (9 راهکار برای تقویت فن بیان)
این مقاله را برای بهتر شدن فن بیان مطالعه نمایید. یادگیری چگونگی صحبت کردن در واقع ایجاد مهارت های گفتاری و فن بیان بسیار عالی است که همین موضوع باعث تقویت تصویر شخصی و شغلی شما می شود. بیایید نگاهی بیندازیم که چگونه می توانید به مهارت مکالمه و بهتر شدن فن بیان تسلط پیدا کنید و هنگام صحبت با دوستان، خانواده و همکاران کار خود از طریق تلفن یا رو در رو با افراد، بدون خطاها و مکث های طولانی انجام دهید. قطعا تعجب خواهید کرد که مهارت های گفتاری و فن بیان خوب، چه تغییر بزرگی می تواند در زندگی شما ایجاد کند!
خوب بودن فن بیان به شما در بهتر شدن روابط اجتماعی و همچنین بر قراری رابطه خوب عاشقانه کمک می کند. و از همه مهمتر در موقعیت شغلی شما نیز تاثیر گذار خواهد بود.
مجموعه ای بهترین جملات احوالپرسی رسمی و دوستانه
معرفی راهکارهایی برای بهتر شدن فن بیان
هنر مکالمه فراتر از ارتباط خوب، و رسیدن به سطح تسلط است. تسلط بر فن بیان به این معنی است که شما نه تنها در رسیدن به اهداف خود از طریق صحبت مهارت دارید، بلکه از گفتگو بسیار لذت خواهید برد.
شما می توانید در این کار مهارت کافی را کسب کنید تا مردم صریحاً به شما بگویند که اوقات بسیار خوبی را با شما داشته اند و شما با دریافت این نظرات بسیار پیشرفت خواهید کرد. در این مطلب 9 راه برای بهتر شدن فن بیان را بخوانید.
1. صحبت خود را جمع بندی کنید
صحبت در مورد پاکسازی ایده هایی است که شما منتقل می کنید. تمیز کردن یا جمع بندی ایده هایی که در مورد آنها صحبت می کنید به این معنی است که از جزئیات بیش از حد خلاص شوید. وقتی صجبت می کنید ، حرف اصلی خود را مطرح می کنید ، بحث می کنید یا داستانی را تعریف می کنید ، فقط جزئیات مهم را به اشتراک بگذارید.
این امر به ویژه اگر در گفتگوهای گروهی صحبت می کنید ، زمانی که وقت محدودی برای صجبت کردن و رساندن منظورتان وجود دارد بسیار مهم است. این موضوع تفاوت زیادی در نحوه درک و تأثیرگذاری شما بر دیگران ایجاد می کند. از آنجا که شما فقط آنچه را که برای بیان حرف یا داستان خود لازم است بیان می کنید ، سر و صدای کمتری وجود دارد.
افراد به جای اینکه انرژی خود را صرف فیلتر کردن تمام جزئیات غیر ضروری کنند ، وقت و انرژی بیشتری برای پردازش و بررسی ایده های اصلی شما می گیرند. همانطور که احتمالاً متوجه شده اید ، افراد باهوش و موفق می توانند در مدت زمان کمتری موارد زیادی را بیان کنند. آنها نحوه اشتراک این ایده ها و تسلط بر مهارت مکالمه را ساده کرده اند.
پس با شروع این کار، سریعتر می توانید با افراد بیشتری ارتباط برقرار کنید. همچنین مکالمات رضایت بخش و سازنده تری را خواهید داشت.
2. خیلی سریع صحبت نکنید
بهترین جملات احوالپرسی به انگلسی با ترجمه فارسی
یکی از رایج ترین اشتباهاتی که همه ما مرتکب می شویم سریع صحبت کردن است. چه از سر هیجان باشد و چه از روی عادت، گفتن سریع نه تنها درک شنونده را مشکل می کند بلکه باعث تمسخر شما می شود. صحبت سریع نیز می تواند نشانه عصبی بودن باشد. بنابراین یکی از اولین چیزهایی که برای یهتر شدن فن بیان و مهارت های گفتاری عالی باید به خاطر بسپارید، آهسته صحبت کردن و یا صحبت کردن با سرعتی است که درک آن آسان است و شما قادر هستید هر کلمه را واضح بگویید.
3. خیلی آرام صحبت نکنید
آیا توجه کرده اید که برخی از بهترین سخنرانان و محاوران این توانایی را دارند که به معنای واقعی کلمه صدای خود را به سمت شما پرتاب کنند؟ این به این دلیل است که آنها خیلی آرام و نرم صحبت نمی کنند. آرام صحبت کردن ممکن است به عنوان عدم اعتماد به نفس، درون گرا بودن یا صرفاً عصبی بودن درک شود. محکم و با صدای بلند صحبت کردن پایه ای محکم برای چگونگی درک شنوندگان از شما به عنوان یک شخص است. صدایی بلند و محکم داشته باشید اما آن را خیلی واضح نشان ندهید در غیر این صورت مردم فکر می کنند شما به جای صحبت کردن فریاد می زنید.
4.قبل از صحبت فکر کنید
برای بهتر شدن فن بیان خود حتما قبل از صحبت کردن خوب فکر کنید! آیا توجه کرده اید که چگونه رئیس یا مدیر کار شما به ندرت مواردی را بیان می کند که بعداً از گفتن آنها پشیمان شوند؟ دلیلش این است که آنها مغز خود را یک قدم جلوتر از زبان خود نگه می دارند و برعکس نیستند. افرادی که این مهارت مهم را پیدا می کنند، اغلب به عنوان “روشن” برچسب گذاری می شوند، زیرا آنها کاملاً از آنچه صحبت می کنند آگاهی دارند و کاملاً بر زبان خود تسلط دارند. ممکن است توانایی فکر کردن قبل از صحبت کردن نگران کننده به نظر برسد، اما اگر برای رسیدن به آن تلاش کنید، متوجه خواهید شد که چقدر این مفید است.
5. اوممم و آواهایی این چنین و مکث طولانی جایی در مکالمه و صحبت ندارد
آیا متوجه شده اید که چگونه لحن و اثربخشی افرادی که این گونه صحبت می کنند به شدت بر شنونده تأثیر می گذارد؟ مکث طولانی و صداهایی مانند ام ام و خطا اغلب نشانه های عصبی بودن، کمبود دانش و عدم اعتماد به نفس است. اگر هنگام صحبت زیاد از این وقفه ها استفاده می کنید، آنها را کم و قطع کنید زیرا هیچ ارزشی در مکالمات شما ندارند. استفاده از آنها هر چند وقت یکبار به طور کلی قابل قبول است اگر تمام جملات شما ام ام ، خطا و مکث طولانی داشته باشد ، شما تمام تلاش را برای بهبود مهارت های گفتاری خود از دست خواهید داد.
6. به سخنرانی سخنوران خوب، گوش فرا دهید
یک راه جالب برای بهبود مهارت های گفتاری گوش دادن به سخنوران خوب می باشد. گوش دادن به سخنوران خوب چه در حال سخنرانی عمومی باشند ، چه درگیر بحث و گفتگو باشند و چه صرفاً صحبت با اطرافیان باشند ، به شما امکان می دهد تا عناصر مهارت مکالمه خود را با آنها بررسی کرده و با آنها ارتباط برقرار کنید. از طریق گوش دادن به صحبت کردن آنها می توانید مرجع خوبی داشته باشید .
7. از خانواده خود بخواهید هر وقت اشتباه می کنید به شما گوشزد کنند
بزرگترین نکته این است که هر وقت شروع به لرزیدن و سستی در صحبت کردن می کنید به شما گوشزد شود. آنها می توانند اعضای خانواده یا عزیزان شما باشند که با علاقه واقعی به شما کمک می کنند مهارت گفتاری و فن بیان خود را ارتقا دهید. فقط مطمئن شوید که فرد مناسبی را انتخاب کرده اید زیرا آخرین چیزی که نیاز دارید این است که فردی بیش از اینکه به شما کمک کند ، شما را مسخره کند.
8. صدای خود را در حال مکالمه ضبط کنید
برای بهتر شدن فن بیان می توانید پیش لز سخنرانی صدای خود را در حال مکالمه ضبط کنید و بارها آن را گوش کنید و نقاط ضعف و قوت خود را بیابید.
آیا به حرفهای خود گوش داده اید؟ اگر این کار را نکرده اید، برای یک شوک خام آماده باشید. گوش دادن به صدای خود شخص اغلب می تواند یک چشم بزرگ باشد و شما را به فکر بیندازد “وای آیا من اینطور صدا می کنم؟” در حالی که شوکه کننده هستید ، گوش دادن به خود همچنین می تواند به شما کمک کند هنگام صحبت اشتباه متوجه شوید که اشتباه می کنید. این می تواند به شما کمک کند مکانهایی را که مکث طولانی می کنید شناسایی کنید و یا به شما یادآوری می کند که هنگام صحبت هنگام صحبت کردن ، خطاهای خطا و خطای اشتباه را مرتب می کنید. خودتان را ضبط کنید و در حال مکالمه و درون بینی عادی باشید که چگونه می توانید پیشرفت کنید.
چگونه: برای ضبط صدای خود نیازی به تهیه ضبط کننده صدای حرفه ای یا میکروفون ویژه ندارید. اگر از تلفن همراهی استفاده می کنید که در چند سال گذشته ساخته شده است، احتمال اینکه این دستگاه از قابلیت ضبط داخلی برخوردار باشد استفاده می کنید. برای ضبط مکالمات تلفنی روز به روز از آن استفاده کنید.
9.کلمات دشوار را تمرین کنید
اگر در حین صحبت کلمات خاصی وجود دارد که باعث سکسکه می شود ، تنها راه گوش دادن به روش صحیح گفتن آنها و تکرار آن است تا زمانی که به درستی بگویید. این ممکن است به نظر برسد که به یاد دوران مهد کودک بیفتید، اما این همان چیزی است که برای صحبت بی عیب و نقص لازم است ، این همان کاری است که باید انجام دهید.