ترفند های آشپزی

نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 2 فوریه 2023

طرز تهیه خمیر باقلوا خانگی ساده؛ مرحله به مرحله

خمیر باقلوا معمولا در طبخ باقلوا ترکی استفاده می شود اما اکثر کشور ها باقلوا دارند و از این رو تهیه خمیر باقلوا ترکی خیلی کاربردی است زیرا این خمیر باقلوا برای تهیه هر باقلوایی قابل استفاده است.

نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 24 ژانویه 2023

طرز پخت گوشت بوقلمون و فوت و فن خوشمزه شدن آن

یکی از جایگزین های مناسب و پر خاصیت برای گوشت قرمز یا گوشت مرغ، گوشت بوقلمون است که در ادامه طرز پخت گوشت بوقلمون را ارائه می دهیم.

نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 21 ژانویه 2023

طرز تهیه خامه با سفیده تخم مرغ و شکر؛ فوری و راحت

خامه با سفیده تخم مرغ، یکی از روش های تهیه خامه قنادی در منزل است و در این پست می خواهیم طرز تهیه خامه با سفیده مرغ را به همراه نکات مهم آن منتشر کنیم.

نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 18 ژانویه 2023

چگونه ترشی غذا را بگیریم (چند روش رفع ترشی غذا)

برای اینکه بدانیم چطور ترشی غذا را کم کنیم، لازم است در کنار هم این پست را که حاوی راهکار ها و ترفند های جالب برای ازبین بردن ترشی غذا است، بخوانیم.

نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 14 ژانویه 2023

طرز تهیه خامه با پودر خامه برای کیک و دسر؛ به روش ساده

از این پس روشی ساده و سریع برای تهیه خامه قنادی را آموزش می دهیم تا بتوانید خامه با پودر خامه را در منزل تهیه کنید.

نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 4 ژانویه 2023

ادویه همبرگر چیست (ترکیبات اصلی ادویه همبرگر رستورانی)

اگر برایتان سوال است که چرا همبرگر بازاری با همبرگر خانگی تفاوت دارد و ادویه همبرگر چیست این پست را تا انتها بخوانید.

نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 28 دسامبر 2022

طرز تهیه لیمو خشک ورقه ای خوشرنگ بدون تلخی

پیشنهاد می کنیم لیمو خشک ورقه ای را در منزل تهیه کنید تا به صرفه تر و خوشمزه تر باشد. در این پست آموزشی به نقل از مینویسم طرز تهیه لیمو خشک ورقه ای را یاد می دهیم.

نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 26 دسامبر 2022

طرز تهیه خمیر جادویی همه کاری فوری با پف زیاد

با عرض سلام خدمت شما دوستان عزیز؛ در این آیتم آموزشی می خواهیم طرز تهیه خمیر جادویی، یکی از پر کاربرد ترین خمیر ها را به شما آموزش دهیم.

نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 24 دسامبر 2022

طرز پخت زبان گوساله و مدت زمان لازم برای پختن

زبان گوساله، خوشمزه ترین و لذیذ ترین قسمت گوشت گوساله می باشد و از این رو می خواهیم طرز پخت زبان گوساله با طعمی جذاب را آموزش بدهیم.

نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 21 دسامبر 2022

طرز پخت ماهی شیر رستورانی؛ خوشمزه و بدون بو

ماهی شیر؛ محبوب ترین ماهی بین مردم ایران و به خصوص جنوب ایران است و در اینجا می خواهیم بهترین طرز پخت ماهی شیر را آموزش دهیم.

نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 19 دسامبر 2022

طرز تهیه باترکریم برای روکش کیک؛ مرحله به مرحله

باترکریم آمریکایی ساده ترین نوع باترکریم برای روکش کیک و تزیین آن می باشد و در این پست تصمیم گرفتیم این دستور تهیه باترکریم را ارائه دهیم.

نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 12 دسامبر 2022

روش خشک کردن خرمالو روی بخاری، بدون تغییر رنگ

خشک کردن خرمالو یکی از کارهایی است که لازم است هر کدبانویی در فصل پاییز انجام دهد و به علاوه خشک کردن خرمالو روی بخاری ساده ترین روش خشک کردن خرمالو می باشد که در ادامه آموزش داده ایم.