ترفند های آشپزی

طرز تهیه خمیر باقلوا خانگی ساده؛ مرحله به مرحله
نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 2 فوریه 2023

طرز تهیه خمیر باقلوا خانگی ساده؛ مرحله به مرحله

خمیر باقلوا معمولا در طبخ باقلوا ترکی استفاده می شود اما اکثر کشور ها باقلوا دارند و از این رو تهیه خمیر باقلوا ترکی خیلی کاربردی است زیرا این خمیر باقلوا برای تهیه هر باقلوایی قابل استفاده است.

چگونه ترشی غذا را بگیریم (چند روش رفع ترشی غذا)
نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 18 ژانویه 2023

چگونه ترشی غذا را بگیریم (چند روش رفع ترشی غذا)

برای اینکه بدانیم چطور ترشی غذا را کم کنیم، لازم است در کنار هم این پست را که حاوی راهکار ها و ترفند های جالب برای ازبین بردن ترشی غذا است، بخوانیم.

طرز تهیه لیمو خشک ورقه ای خوشرنگ بدون تلخی
نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 28 دسامبر 2022

طرز تهیه لیمو خشک ورقه ای خوشرنگ بدون تلخی

پیشنهاد می کنیم لیمو خشک ورقه ای را در منزل تهیه کنید تا به صرفه تر و خوشمزه تر باشد. در این پست آموزشی به نقل از مینویسم طرز تهیه لیمو خشک ورقه ای را یاد می دهیم.

روش خشک کردن خرمالو روی بخاری، بدون تغییر رنگ
نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 12 دسامبر 2022

روش خشک کردن خرمالو روی بخاری، بدون تغییر رنگ

خشک کردن خرمالو یکی از کارهایی است که لازم است هر کدبانویی در فصل پاییز انجام دهد و به علاوه خشک کردن خرمالو روی بخاری ساده ترین روش خشک کردن خرمالو می باشد که در ادامه آموزش داده ایم.