ترفند های آشپزی
طرز تهیه خمیر باقلوا خانگی ساده؛ مرحله به مرحله
خمیر باقلوا معمولا در طبخ باقلوا ترکی استفاده می شود اما اکثر کشور ها باقلوا دارند و از این رو تهیه خمیر باقلوا ترکی خیلی کاربردی است زیرا این خمیر باقلوا برای تهیه هر باقلوایی قابل استفاده است.
طرز پخت گوشت بوقلمون و فوت و فن خوشمزه شدن آن
یکی از جایگزین های مناسب و پر خاصیت برای گوشت قرمز یا گوشت مرغ، گوشت بوقلمون است که در ادامه طرز پخت گوشت بوقلمون را ارائه می دهیم.
طرز تهیه خامه با سفیده تخم مرغ و شکر؛ فوری و راحت
خامه با سفیده تخم مرغ، یکی از روش های تهیه خامه قنادی در منزل است و در این پست می خواهیم طرز تهیه خامه با سفیده مرغ را به همراه نکات مهم آن منتشر کنیم.
چگونه ترشی غذا را بگیریم (چند روش رفع ترشی غذا)
برای اینکه بدانیم چطور ترشی غذا را کم کنیم، لازم است در کنار هم این پست را که حاوی راهکار ها و ترفند های جالب برای ازبین بردن ترشی غذا است، بخوانیم.
طرز تهیه خامه با پودر خامه برای کیک و دسر؛ به روش ساده
از این پس روشی ساده و سریع برای تهیه خامه قنادی را آموزش می دهیم تا بتوانید خامه با پودر خامه را در منزل تهیه کنید.
ادویه همبرگر چیست (ترکیبات اصلی ادویه همبرگر رستورانی)
اگر برایتان سوال است که چرا همبرگر بازاری با همبرگر خانگی تفاوت دارد و ادویه همبرگر چیست این پست را تا انتها بخوانید.
طرز تهیه لیمو خشک ورقه ای خوشرنگ بدون تلخی
پیشنهاد می کنیم لیمو خشک ورقه ای را در منزل تهیه کنید تا به صرفه تر و خوشمزه تر باشد. در این پست آموزشی به نقل از مینویسم طرز تهیه لیمو خشک ورقه ای را یاد می دهیم.
طرز تهیه خمیر جادویی همه کاری فوری با پف زیاد
با عرض سلام خدمت شما دوستان عزیز؛ در این آیتم آموزشی می خواهیم طرز تهیه خمیر جادویی، یکی از پر کاربرد ترین خمیر ها را به شما آموزش دهیم.
طرز پخت زبان گوساله و مدت زمان لازم برای پختن
زبان گوساله، خوشمزه ترین و لذیذ ترین قسمت گوشت گوساله می باشد و از این رو می خواهیم طرز پخت زبان گوساله با طعمی جذاب را آموزش بدهیم.
طرز پخت ماهی شیر رستورانی؛ خوشمزه و بدون بو
ماهی شیر؛ محبوب ترین ماهی بین مردم ایران و به خصوص جنوب ایران است و در اینجا می خواهیم بهترین طرز پخت ماهی شیر را آموزش دهیم.
طرز تهیه باترکریم برای روکش کیک؛ مرحله به مرحله
باترکریم آمریکایی ساده ترین نوع باترکریم برای روکش کیک و تزیین آن می باشد و در این پست تصمیم گرفتیم این دستور تهیه باترکریم را ارائه دهیم.
روش خشک کردن خرمالو روی بخاری، بدون تغییر رنگ
خشک کردن خرمالو یکی از کارهایی است که لازم است هر کدبانویی در فصل پاییز انجام دهد و به علاوه خشک کردن خرمالو روی بخاری ساده ترین روش خشک کردن خرمالو می باشد که در ادامه آموزش داده ایم.