طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی خوشمزه با پودر کاکائو
قرار است در کنار هم پاناکوتا شکلاتی تهیه کنیم پس در این پست آموزشی طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی را یاد بگیرید.
دسر خارجی از آنجایی که امروزه دسر ها یکی از مهم ترین بخش غذا در سفره های ما محسوب می شود و همینه ما تلاش می کنیم در مهمانی خود از متنوع ترین دسر ها اس...
بیشترقرار است در کنار هم پاناکوتا شکلاتی تهیه کنیم پس در این پست آموزشی طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی را یاد بگیرید.
این پست را برایتان آماده کردیم تا طرز تهیه دسرهای راحت برای مهمانی را یاد بگیرید و به عنوان یک کدبانو شناخته شوید.
پاناکوتا وانیلی دسری بین المللی که پیشنهاد می کنیم امتحان کنید و طعم و عطر بینظیر آن را بچشید. در این پست آموزشی طرز تهیه پاناکوتا وانیلی را یاد می گیرید.
از آنجایی که پودینگ شکلاتی با بیسکویت متداول ترین و محبوب ترین نوع پودینگ شکلانی می باشد، تصمیم گرفتیم در این مطلب طرز تهیه پودینگ شکلاتی با بیسکویت را شرح دهیم.
شیرینی پروفیترول ترکیه، شیرینی ای خوشمزه است که دستور تهیه ساده ای دارد. در ادامه طرز تهیه پروفیترول ترکیه را آموزش می دهیم.
برای تهیه کاسترد که دسری فوری و بینظیر است تا انتهای این مقاله همراه سرآشپز های مینویسم بمانید و این دسر کاسترد را بیاموزید.
پنکیک ساده با آب نوعی پنکیک با مواد اولیه در دسترس است که سریع آماده می شود و در عین حال خوش طعم ترین کیکی است تابحال خورده اید، تنها کافیست طرز تهیه پنکیک ساده با آب به نقل از مینویسم را بخوانید و دست به کار شوید.
اگر می خواهید بدانید چگونه پنکیک ژاپنی درست کنیم، در این آیتم آموزش آشپزی دستور تهیه پنکیک ژاپنی که پف دار و بامزه است را به شما آموزش می دهیم.
شما هم دلتان می خواهد که انواع غذاهای کشورهای دیگر مانند کره را امتحان کنید؟ پس خبر خوشی داریم، بعد از خواندن این پست طرز تهیه پنکیک سبزیجات را که غذایی کره ای است، یاد می گیرید.
سلام به شما سروران مینویسم، دلتان نوشیدنی خنک و در عین حال پر خاصیت می خواهد؟ پیشنهاد ما به شما این است که این پست را تا انتها مطالعه کنید تا طرز تهیه شیک آلبالو را بیاموزید.
کولفی دسری هندی است که با شیر پر چرب، شکر و طعم دهنده هایی مانند هل و زعفران درست می شود. البته گاهی اوقات انواع خامه، مغزهای خرد شده و پوره میوه های مختلف هم برای مزه دار کردن به این دسر اضافه می شوند. برخلاف تصور عموم مردم که کولفی را دسری هندی الاصل می داند باید بگویم که این دسر در اصل از جمله دسرهای سرد ایرانی است و اولین بار در قرن 16 همراه مغول ها به هندوستان برده شد!!
در این مطلب طرز تهیه یک دسر خوشمزه فرانسوی به نان دسر بروله (brulee) را به همراه نکات تهیه آن با شما به اشتراک می گذاریم.
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت محفوظ است. هرگونه کپیبرداری تنها با ذکر منبع مجاز میباشد.