آشنایی با معروف ترین غذاهای محلی دبی
با سفر به دبی علاوه بر دیدن جاذبه های گردشگری و مناطق توریستی و مجلل آن می توانید به رستوران های محلی دبی رفته و بهترین غذاهای عربی را در آن جا میل کنید. در دبی رستوران های مختلف و با تنوع غذایی فراوانی وجود دارند که دراکثر آن ها غذاهای عربی سرو می شود.
قصد ما از نوشتن این مطلب آشنایی با معروف ترین غذاهای محلی دبی است که اگر کذرتان به این شهر افتاد یک آشنایی اولیه با آن ها داشته باشید و دچار سردرگمی نشوید.
معروف ترین غذاهای محلی دبی کدامند؟
اگر در مسافرت خود به دبی فرصت کافی گشت و گذار دارید پیشنهاد می کنیم که سری هم به رستوران های آن بزنید و غذاهای لذیذ و خوشمزه دبی را امتحان کنید. هر کدام از رستوران های دبی معمولا متعلق به ملیت و فرهنگ خاصی هستند. انواع غذاهای کشورهای خاورمیانه مانند ایران، لبنان و سایر کشور ها را می توانید در رستوران های مختلف دبی امتحان کنید.
در ادامه شما را با تعدادی از معروف ترین غذاهای محلی دبی آشنا می کنیم:
فلافل محلی دبی
یکی از معروف ترین غذاهای محلی دبی فلافل است.فلافل در شهر ها و کشورهای مختلف با دستور طبخ های متفاوتی تهیه می شوند و با وجود اینکه مواد اولیه همه ی آن ها تقریبا یکی است اما ادویه به کار رفته در هرکدام متفاوت است و یک طعم جدید را ایجاد می کند.
فلافل یکی از رایج ترین غذاهای محلی دبی و سایر کشورهای خاور میانه است. پیشنهاد می کنیم اگر به دبی سفر کردید حتما فلافل آن را امتحان کنید و طعم بی نظیر آن را از دست ندهید.
مجبوس
یکی دیگر از غذاهای معروف دبی مجبوس است. مجبوس یکی از غذاهای عربی است که در رستوران های دبی می توانید سفارش دهید. این غذا یکی دیگر از غذاهای عربی است که با گوشت بره تهیه میشود. برای طبخ این غذا مقدار زیادی گوشت بره استفاده می شود و نسبت گوشت آن در مقایسه با برنج بسیار زیاد می باشد. گوشت بره ای که در این غذا استفاده شده کاملا طعم دار شده و بسیار لذیذ است. گاهی در تهیه مجبوس از مقداری گوجه هم استفاده می شود.
ادویه به کار رفته در این غذا «لومی» است. این غذا با گوشت مرغ هم سرو می شود.
حمص
حمص یا نخود ارده یکی دیگر از غذاهای معروف دبی است که در کشورهای دیگر خاورمیانه نیز با روش های مختلفی تهیه می شود. حمص را معمولاً به عنوان پیش غذا و به همراه نان پیتا سرو می کنند اما خیلی ها آن را یک غذای کامل می دانند و در وعده ی غذایی اصلی خود آن را سفارش می دهند.
مواد اصلی تشکیل دهندهی حمص:
- نخود
- روغن زیتون
- ارده
- آبلیمو
- سیر و نمک
علاوه بر ترکیبات بالا گاهی موادی مثل ماست، نعنا، جعفری و زیره اضافه می کنند. .در بعضی رستوران ها حمص را به عنوان سس در کنار سایر غذاها مثل شاورما سرو می کنند.
جالب است بدانید که حمص علاوه بر دبی و کشورهای خلیج فارس در آمریکا هم محبوب و شناخته شده است. دلیل آن این است که مهاجران از کشورهای عربی این غذا را به آمریکا بردهاند و در حال حاضر حمص در همه ی فروشگاه های زنجیرهای در آمریکا پیدا می شود.
قوزی
یکی دیگر از غذاهای محلی رایج در دبی، قوزی است که در رستوران های دبی می توانید سفارش دهید. قوزی با بره ی کبابی شده تهیه میشود و همراه با برنج، سبزی و انواع مغزها مانند مغز بادام و مغز پسته سرو میشود.
قوزی طعم واقعا منحصر به فردی دارد و اگر می خواهید یک غذای عربی و لذیذ با طعم خاص را امتحان کنید برای یک بار هم که شده خوردن قوزی را در برنامه ی خود قرار دهید. این غذا منحصر به دبی نیست و در کشورهایی مانند عراق و ترکیه نیز طبخ می شود.
شتر شکم پر
یکی از غذاهای شناخته شده و رایج در دبی شتر شکم پر است که بیشتر در مهمانی های تجملاتی اعراب بادیه نشین مصرف می شود و بیشتر در میان ثروتمندان و در مناسبت های خاص آن ها تهیه می شود. تصور کنید که یک شتر شکم پر تا چه اندازه می تواند بزرگ باشد و جالب است بدانید که شتر شکم پر در کتاب رکوردهای گینس به عنوان یکی از بزرگترین وعدههای غذایی به ثبت رسیده است.
شتر شکم پر روش پخت جالبی دارد. درون شکم شتر را با چند گوسفند پر می کنند و درون شکم هر گوسفند تعدادی مرغ و درون شکم مرغ ها را با ماهی پر می کنند!!!
این غذا برای سیر شدن 100 نفر یا بیشتر کافی است.
شاورما
شاورما غذای مشهور و محبوبی است که نه تنها در دبی بلکه در بسیاری از کشورهای آسیایی نیز رایج است. این غذا با گوشت بره یا مرغ تهیه میشود. علاوه بر گوشت بره یا مرغ در تهیه شاورما از انواع سبزیجات، سیب زمینی سرخ شده، ترشی و سس سیر هم استفاده می شود.
ما شاورما را در ایران با نام کباب ترکی می شناسیم که برای تهیه ی آن انواع گوشت مرغ یا بره به شیوه سیخ گردانی بریان می شود. شاورما تلفظ عربی کلمه ی ترکی به معنی گرداندن است و اولین بار در کشور عثمانی طبخ شده است.
هریس
هریس یکی دیگر از غذاهای محلی دبی است که شکلی شبیه به حلیم دارد و مراحل پخت نسبتا طولانی دارد. برای تهیهی هریس، گندم و گوشت را به مدت طولانی می پزند تا جایی که کاملا پخته شده و بافتی نرم پیدا کنند. این غذای عربی به خصوص در ماه رمضان بسیا رمحبوب است.
هریس را با دارچین، شکر و کره یا روغن حیوانی سرو میکنند. هریس در زمان های گذشته مخصوص خانوادههای ثروتمند و موقعیتهای خاص بوده است. این غذا در کشورهای مختلف خاور میانه نیز طبخ و سرو می شود و تزئینات متفاوتی دارد.
مهلبیه
مهلبیه یکی از غذاهای محلی و معروف دبی است که البته به عنوان دسر سرو می شود. این دسر لذیذ عربی با عطر گلاب و طعم پسته، یکی از لذیذ ترین دسرهایی است که در دبی و بسیاری از کشورهای عربی میتوانید امتحان کنید. ترکیبات مهلبیه بسیار شبیه فرنی است و نوعی پودینگ محسوب می شود.
تبوله
تبوله یکی دیگر از غذاهای رایج در دبی است که طعم خاص و منحصر به فردی دارد و می تواند برای افرادی که گیاه خواری می کنند یک وعده غذایی اصلی محسوب شود. در تهیه ی این سالاد از گوجه، خیار، پیازچه و بلغور گندم استفاده می شود.
برای طعم دادن به سالاد از نعنای تازه و آب لیمو ترش استفاده میکنند . این سالاد بسیار سالم و مقوی است و علاوه بر دبی در بسیاری از کشورهای عربی دیگر نیز تهیه می شود.
در این نوشته که با قصد آشنایی با معروف ترین غذاهای محلی دبی نوشته شد شما را با چند مورد از غذاهای رایج و خوشمزه دبی آشنا کردیم که جزو غذاهای محلی دبی محسوب می شوند.