Take a fresh look at your lifestyle.

چگونه نسبت به شوهر خود حساس نباشیم

دوستان و همراهان همیشگی در این پست می خواهیم به بررسی موضوعی که جدید همه گیر شده بحث نماییم. موضوع چگونه نسبت به شوهر خود حساس نباشیم.

بارها این سوال هم از سمت مردان و هم از سمت زنان پرسیده شد. اما باید بررسی نمود که این حساسیت و یا شک و سوئ ظن از کجا نشات گرفته اما برخی حساس اند و به همسر خود سوء ظن و گمان دارند در برخی افراد ریشه شک و گمان به دوره کودکی آنها باز می گرد زیرا در کودکی و یا خانواده ای که در آن پروش یافته این حس در او بنا به اتفاقاتی تحریک گردید است برخی هم به همسر خود حساس اند زیرا قبلا چند باری از او بی وفایی و یا خیانت دیده اند.

 با ما همراه باشید تا در ادامه خواهیم گفت :

  • روش های درمان بی اعتمادی و شک به همسر
  • حدیث در مورد شک به همسر

چگونه با حس سوء ظن و بدگمانی خود به همسر مقابله کنیم

اگر شما جزء دسته افرادی هستید که بی هیچ دلیلی به همسرتان شک دارید باید بگویم قبل از اینکه این حس زندگی شما را از ببرد در پی درمان آن باشید. زیرا هیچ چیزی به اندازه شک و گمان بی دلیل زندگی شیرین را به کام شما تلخ نخواهد کرد و همچینین این حس همسرتان را از شما دور خواهد نمود و از اینکه همسرتان به سوالات معمولی شما پاسخ درست بدهند نیز فرار خواهد کرد.

این خصوصیات اخلاقی شما طرف مقابل را وادار به متوسل شدن به احمقانه ترین روش های درمان نظیر دعا برای رفع شک همسر می نماید. با ما همراه باشید تا با راه های درمان شک و بدبین آشنا شوید.

در انتخاب کسانی که با آنان معاشرت می کنید دقت نمایید

ما خودمان متوجه نیستیم که تحت تاثیر محیط قرار گرفته ایم اما این یک حقیقت است که خواسته و یا ناخواسته افرادی که با آنها معاشرت داریم بر روی ما تاثیر می گذارند. سعی کنید با افراد بد‌بين و كساني كه خودشان در زندگي شخصي شان دچار مشكل هستند، تاثير بدي را در شما خواهد داشت.

براي رهایی از حساسیت بی مورد به همسرتان و همچنین رفع بدبینی سعی کنید با افرادي معاشرت كنيد كه به شما انرژي مثبت بدهند و ديدگاه بهتري را در رويارويي با مشكلات و ترديد‌هاي ازدواج به شما پيشنهاد دهند. و مراقب معاشرت با بدبین و شکاک باشید. توجه نمایید که این افراد همیشه نسخه‌اي كه ديگران براي‌ تان مي‌ پيچند خيلي به نفع‌ تان نيست.

چگونه با حس سوء ظن و بدگمانی خود به همسر مقابله کنیم

با افکار منفی مقابله نمایید

اگر اطلاعاتی در مورد انرژی افکار داشته باشید می دانید که باید برای اینکه از شر سوء ظن به همسرتان خلاص شوید باید با افکار منفی مقابله نمایید.افکار منفی و مخرب به حس شک و سوء ظن شما به همسرتان دامن می زند و شما را به چالشی که اصلا به نفع تان نیست می برد. بخ خودتان مسلط باشید و آرامش خود را حفظ نمایید.

از گفتن ذکر های معنوی در این شرایط غافل نشوید ، ذکر لا اله الا الله و صلوات خیلی موثر است؛ ذکر هو الاول و الاخر و الظاهر و الباطن و هو بکل شی علیم؛ با این ذکر می توان جلوی افکار متفرقه را بگیریم.

روش دیگر برای دوری از افکار منفی و مخرب شک و گمان بی مورد به همسر،  شمارش معکوس از صد به پایین درذهن است. وقتی این افکار به ذهن شما حمله می کنند شروع کنید و از شماره صد به پایین بشمارید، این کار باعث می شود که ذهن شما روی امری غیراز فکر منفی تمرکز نماید و این افکار برگردد.

با جایگزین افکار مثبت از افکار منفی و حسایت به همسر دوری نمایید. می توانید افکار منفی را لیست کنید و برای هر فکر منفی یک فکر خوب بکنید؛ بطور مثال اگر فکر می کنید که شوهرتان به شما علاقه مند نیست و نفر سومی در رابطه وجود دارد ، فکر کنید که شوهرتان شیفته و عاشق شماست.

با همسرتان صادق باشید

در پاسخ به سوال چگونه به همسر خود حساس نباشیم باید بگوییم سعی کنید قبل از اینکه بی مورد به همسرتان شک کنید و با آن دعوا و مشاجره نمایید با او صادق باشید و در کمال آرامش و ملاطفت با یکدیگر گفتگو نمایید.

افکارتان را سانسور نکنید و سعی کنید صادقانه در مورد بدبيني‌‌ هاي‌ تان با همسرتان صحبت كنيد و با او مشكل خود را درميان بگذاريد و وانمود نكنيد كه آدم مثبت و خوش بيني هستيد. من به شما قول می دهم که این روش بسیار موثر می باشد زیرا همیشه صداقت و آرامش نتیجه می دهد. ترس‌ هاي خود را سركوب نكنيد و به جاي فرار با آن‌ها روبه‌رو شويد. تمام بدبيني‌ هاي خود را روي كاغذ بنويسيد و روي آن‌ ها فكر كنيد و با كمك همسرتان دليلي قانع‌ كننده براي آن‌ ها بيابيد.

حسادت را کنار بگذارید

با حس حسادت خود مقابله نمایید زیرا حسادت يكي از دلايل حساسیت به همسر می باشد و در قدم اول اگر دليل بدبيني خودتان را به حسادت ارتباط مي‌ دهيد، بهتر است روي خودتان متمركز شويد و انرژي مثبت را به سمت خودتان بياوريد.

برخی افراد هميشه هم بدبين و دچار تردید نسبت به همسر خود نیستند بلكه تحت شرایطی ممكن است دچار بدبيني شود. به طور مثال همان‌ طور كه گفتيم زنان بیشتر دچار بدبيني و ترديد مي‌ شوند تا آقایان. در ابتدا باید علت بدبینی را تشخیص دهید زیرا اگر علت اين موضوع را بدانيد راحت‌ تر با اين موضوع كنار مي‌آييد می توانم به جرات بگویم حسادت و نداشتن اعتماد به نفس، نخستين دليل بدبيني و حسایت به همسر است.

روش های درمان بی اعتمادی و شک به همسر

اعتماد بنفس خود را افزایش دهید

روی اعتماد به نفس خود کار کیند و آن را تقویت نمایید زیرا آدم‌ هايي كه اعتماد به نفس بيشتري دارند كمتر دچار بدبيني مي‌شوند. اگر حس خود کوچک بینی دارید و مدام احساس مي‌ كنيد همسرتان نسبت به شما خيلي بالاتر است سعي كنيد خودتان را به سطح توانايي‌ هاي او برسانيد.

اگر مدام نسبت به همه چيز بدبين هستيد اين نشان مي‌ دهد آنطور كه بايد روي توانايي‌ هاي خودتان كار نكرده‌ايد.  اگر اعتماد به نفس خود را تقویت نمایید و نقات قوت شما نیز ارتقا می یابد و از طرفی باعث کاهش حساسیت شما به همسرتان می گردد.

ترس را کنار بگذارید و با واقعیت رو به رو شوید

جهت مقابله و درمان بدگمانی به همسر می خواهم آن موردی که در ابتدای مقاله خدمتتان عرض نمودم ( ریشه شک و گمان ) را بیشتر شرح دهم. همه ما تجربه‌ هاي تلخي را در زندگی خود چه در خانواده ای که در آن بزرگ شده ایم و چه در دوره نوجوانی داشته ایم، كه فكر كردن به آن‌ ها جز اینکه ما را آزار دهد هیچ سودی برای ما نخواهد داشت مگر اینکه تصمیم بگیریم از این تجربه‌ ها استفاده درست نمایید ترس‌ ها مانع پيشرفت ما به جلو مي‌شود و يك عامل بازدارنده قوي براي‌مان به حساب مي‌آيد.

اما جهت برطرف کردن حساسیت به همسر که هم شما را آزار می دهد و هم شوهرتان ، باید این ترس از تکرار اتفاق های تلخ گذشته را به کنار بگذارید و به‌ خودتان اعتماد داشته باشيد چون اعتماد نداشتن باعث ترديد‌ هاي آزاردهنده‌ اي مي‌ شود كه راهي جز پايان دادن به يك ارتباط براي‌ تان نمي‌ گذارد.

از بکار گیری این موارد در جهت از بین برد شک به همسر غافل نشوید: 

اگر به همسرتان شک و سوء ظن داشته اید و آن را عنوان نکرده اید و پس از مدتی متوجه شده اید که شک شما کاملا بی مورد بوده وقت آن رسیده است که روی خودتان کار کنید زیرا شک و گمان می تواند زندگی را به جهنمی برای هر دو تبدیل نماید. به همسرتان بی قید و شرط محبت نمایید و شک را فراموش کنید  چون در این صورت رابطه دلپذیر می‌شود و در نتیجه دوباره اعتماد و آرامش به زندگی باز می‌گردد.

اما اگر بر خلاف موضوع فوق، همسر شما متوجه شک و تردید شما به خوش شده باشد، باید اول به اشتباه خود اعتراف کنید و از او عذر خواهی نمایید سپس به گونه ای رفتار کنید که متوجه اعتماد شما شود.

حدیث در مورد شک به همسر

در روایات از معصومین صلوات الله علیهم اجمعین آمده است که : بدگمانی انسان را دچار اضطراب می‌کند. لذا اگر می خواهید اضطراب و استرس نداشته باشید، حسن ظن داشته باشید. حسن ظن باعث راحتی قلب و آرامش روح است. بدگمانی باعث غصه می گرددد و حسن ظن غم و غصه ها را از بین می برد. اگر می خواهید دلتان صفا و طهارت نفس داشته باشد خوش گمان باشید و به خدا توکل کنید.

حدیث در مورد شک به همسر از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم :

خطاب به زنان امت خود می فرماید که : خود را برای شوهرانتان بیارایید زیرا مردان بنی اسرئیل برای اینکه زنانشان خود را برای شوهرانشان آراسته و خوشبو و معطر نمی ساختند به انحراف افتادند؛ پس خوشبو و جذاب ساختن خود برای همسر یکی از اصول موفقیت و پایداری زندگی زناشویی است.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.