طرز تهیه کوکو گل کلم سفید خیلی خوشمزه مجلسی
گل کلم یکی از سبزیجات پر خاصیت است که جلوگیری از سرطان، کاهش استرس و حفظ سلامت قلب از خواص بارز آن هستند. با گل کلم می توان انواع ترشی و غذا تهیه کرد و در اینجا قرار است طرز تهیه کوکو گل کلم را به شما سروران مینویسم بیاموزیم.
طرز تهیه کوکو گل کلم خوشمزه
با این دستور کوکو گل کلم تهیه کرده و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. با مینویسم همراه شوید تا طرز تهیه کوکو گل کلم را یاد بگیرید.
مواد کوکوی گل کلم
پیاز | 2 عدد متوسط |
گل کلم | 700 گرم |
پودر گشنیز | 1.5 قاشق چایخوری |
روغن | به میزان لازم |
تخم مرغ | 7 عدد |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
سرکه | 3 قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری | 3 قاشق غذاخوری |
پودر زیره سبز | 1.5 قاشق چایخوری |
جعفری | 1 دسته متوسط |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
مطالب مرتبط : دستور تهیه ترشی شور گل کلم
طرز پخت کوکو گل کلم
زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 30 دقیقه
- خرد کردن گل کلم
گل کلم را به تکه های کوچکتر تقسیم می کنیم.
- شستن گل کلم
در کاسه ای بزرگ آب ریخته و گل کلم را به آن اضافه می کنیم و بعد از 15 دقیقه می شوییم. این کار باعث تمیز تر شدن گل کلم و در نتیجه سالم تر شدن کوکو گل کلم می شود.
- آماده کردن جعفری
برای تهیه کوکو گل کلم، جعفری را پاک کرده و ساطوری خرد می کنیم.
- پختن گل کلم
در قابلمه ای مقداری آب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم
- ریختن سرکه
سرکه را اضافه کرده و می گذاریم بجوشد. ریختن سرکه باعث خوشمزه تر شدن گل کلم و بنابراین کوکو گل کلم می شود.
- اضافه کردن گل کلم
بعد از اینکه جوشید، گل کلم خرد شده را به مخلوط بالا اضافه کرده و هم می زنیم تا بپزد.
- آماده کردن گل کلم
در این مرحله از طرز تهیه کوکو گل کلم، گل کلم پخته را به شکل نگینی خیلی ریز خرد می کنیم.
- خرد کردن پیاز
پیاز را پوست کرده و با رنده سایز ریز رنده می کنیم و برای تهیه کوکو گل کلم کنار می گذاریم.
- تهیه مواد کوکو گل کلم
گل کلم خرد شده را در ظرفی می ریزیم.
- ریختن تخم مرغ
برای تهیه کوکو گل کلم، تخم مرغ ها را در آن می شکنیم.
- اضافه کردن آرد سوخاری
آرد سوخاری را به مواد قبلی کوکو گل کلم اضافه می کنیم.
- ریختن پودر تخم گشنیز
پودر تخم گشنیز را می ریزیم و هم می زنیم.
- اضافه کردن پودر زیره سبز
پودر زیره سبز را ریخته و مواد کوکو گل کلم را به خوبی با هم ترکیب می کنیم.
- افزودن ادویه
حال نمک را به همراه زردچوبه و فلفل سیاه می ریزیم و هم می زنیم.
- ریختن جعفری
جفری خرد شده را به مواد قبلی کوکو گل کلم اضافه می کنیم.
- ریختن پیاز
در آخر آب پیاز را گرفته و پیاز بدون آب را به مواد بالا اضافه می کنیم. آنقدر هم می زنیم تا مواد کوکو گل کلم یکدست شود.
- سرخ کردن کوکو گل کلم
در تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. بعد از اینکه روغن داغ شد، مقداری از کوکو گل کلم را برداشته و شکل داده و درون تابه می ریزیم تا دو طرف آن سرخ شود. به همین ترتیب همه مواد کوکو گل کلم را سرخ می کنیم.
نکات کلیدی برای تهیه کوکو گل کلم خیلی خوشمزه
- می توانید مقداری زعفران دم کرده را به مواد بالا اضافه کنید.
- برای خوشمزه تر شدن کوکو گل کلم، مقداری سبزی کوکویی را جایگزین جعفری کنید.
- می توانید کمی آویشن بریزید.
- بعد از پختن کوکو گل کلم می توانید کمی پنیر پیتزا را روی کوکو بریزید و بعد از آب شدن خاموش کنید.
- بهتر است درب ماهیتابه را ببندید تا کوکو گل کلم مغزپخت شده و روغن کمتر مصرف شود.
- برای اینکه کوکو گل کلم روغنی و چرب نباشد، در آخر هر کوکو را درون دستمالی نخی قرار دهید تا روغن آن جذب شود.
مطالب پیشنهادی : شیوه آماده کردن گل کلم سوخاری