Take a fresh look at your lifestyle.

پودر گشنیز در چه غذاهایی استفاده می شود؟

موارد مصرف پودر گشنیز در غذاها + طرز تهیه پودر گشنیز

گشنیز گیاهی می باشد که از برگ آن در بیشتر غذاها استفاده می شود و طعم بی نظیری به غذا می دهد. همچنین از بذر گشنیز هم استفاده می شود، بذر گشنیز دانه ای تقریبا به رنگ قهوه ای می باشد که می توانید آن را پودر کرده و به عنوان ادویه از آن استفاده کنید. طعم و عطر فوق العاده پودر گشنیز، طعم غذا را دو چندان می کند. معمولا پودر گشنیز در چه غذاهایی استفاده می شود؟ در این پست به موارد استفاده از پودر گشنیز پرداخته می شود، همچنین طرز تهیه پودر گشنیز و خواص پودر گشنیز نیز توضیح داده خواهد شد. با مینویسم همراه باشید.

از پودر گشنیز در چه غذاهایی می توان استفاده کرد؟

تخم گشنیز سرشار از  ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B6، آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و فیبر است. می توانید آن را آسیاب کرده و از پودر گشنیز در غذاهای مختلف استفاده کنید. بنابراین استفاده از این ادویه در غذاها علاوه بر طعم خوبی که به غذا می دهد، می تواند برای تامین ویتامین های ذکر شده مفید باشد. طبع گشنیز سرد و خشک است. کاربرد پودر گشنیز بیشتر در غذاهایی که در زیر نام برده شده است، می باشد.

  • انواع پلو: لوبیا پلو، عدس پلو، سبزی پلو و …..
  • انواع کتلت، شامی، کباب تابه ای
  • انواع خورشت
  • سوپ
  • ماهی: برای از بین بردن بوی زهم ماهی و طعم دار کردن آن، در کنار دیگر ادویه ها می توانید از پودر گشنیز هم استفاده کنید.
  • میگو: پودر گشنیز به عنوان یک طعم دهنده عالی در میگو کاربرد دارد که طعم و عطر بی نظیری به میگو می دهد.
  • ترشی مخلوط
  • ترشی لیته
  • فلافل

فواید پودر گشنیز

  1. افزایش دهنده شیر مادران شیرده می باشد.
  2. تصفیه کننده خون است.
  3. نیرو دهنده ی قلب می باشد.
  4. باعث شادی می شود و نشاط آور است.
  5. بوی بد دهان را از بین می برد.
  6. درد دندان را تسکین می دهد.
  7. موثر برای درمان سینوزیت می باشد.
  8. میکروب‌کش است و در هنگام ابتلا به بیماری‌های گوارشی مانند اسهال‌ خونی، وبا و تیفویید بسیار مفید است.
  9. علائم کهیر را کاهش می دهد.
  10. برای رفع یبوست موثر است.
  11. به سلامت قلب کمک می نماید.
  12. پودر گشنیز ضد التهاب است و از بدن در برابر اکثر بیماری ها محافظت می کند.
  13. باعث تقویت حافظه می شود و از آلزایمر پیشگیری می کند.
  14. خاصیت آنتی اکسیدانی دارد.
  15. استرس و اضطراب را کاهش می دهد.
  16. ضد میکروب می باشد و از بدن در برابر عفونت ها و بیماری های غذایی محافظت می کند.
  17. پودر گشنیز با باکتری‌ های مسئول عفونت‌ های دستگاه ادراری مقابله کند.

چگونه پودر گشنیز درست کنیم

حال که کاربرد پودر گشنیز در غذا و همچنین خواص پودرگشنیز را ذکر کردیم بهتر است بدانید که طرز تهیه پودر گشنیز چگونه است.

برای درست کردن پودر تخم گشنیز باید تخم گشنیز را خریداری کرده و پس از شستن بگذارید تا کاملا خشک شود. سپس آن را داخل مخلوط کن ریخته و پودر کنید.

برای تهیه پودر گشنیز در خانه همچنین می توانید از گشنیز تازه استفاده کنید. برگ های گشنیز را شسته و بگذارید تا کاملا خشک شوند. سپس آن ها را آسیاب کنید. به همین راحتی

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.